Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja dziewczyna czepia sie mojej przeszlosci a sama nie jest lepsza

Polecane posty

Gość gość

Moze zacznijmy od tego, ze oboje mamy 30 lat. Problem mojej dziewczyny z moja przeszloscia dotyczy tego, ze jako 25 latek bylem u prostytutki. Mialem dosc tego, ze dziewczyny zrywaja ze mna z powodu bycia prawiczkiem. Moja obecna dziewczyna robi z tego ogromny problem mimo, ze sama ma ponad 20 partnerow seksualnych i nie czesto ledwo poznawanych ale ja to zaakceptowalem bo w koncu w tym wieku kazdy ma jakas przeszlosc. Odnosnie siebie mowi, ze "co bylo a nie jest nie pisze sie w rejestr" natomiast mi robi wyrzuty. Wg Was czy moja dziewczyna ma prawo sie mnie czepiac czy jest wg mnie niesprawiedliwa?

Gość gość
dziewczyna ma racje , do d***** chodza najgorsze odpady , u mnie bylbys skreslony , sex z takim facetem co musial placic dziwce w ktora wchodzili inni nie wchodzi w gre fuuu

Gość gość
bycie u d***** to jednak inny level. Ja bym cię nie tknela. Raz, że obleśnea dwa, coś musi być z tobą bardzo nie tak jeśli sprowadzasz seks do transakcji. Dziewczyna niewiele lepsza, ale jednak ona poszła do łożka z nieco lepszych pobudek.

Gość gość
Niezla hipokryzja bo jego dziewczyna nie rozni sie niczym od d****** Zreszta wy wyzej tez.

Gość gość
Wg mnie nie ma prawa sie czepiac. Sama nie jest porzadna a rozwiazla wiec to hipokryzja. Seks bez slubu u kobiety to to samo co chodzenie na prostytutki

Gość gość
trochę się różni, bo jednak nie zrobiła z seksu transakcji. To odczłowieczające.

Gość gość
bycie w związku z hipokrytką debilką uważam za grzech.

Gość gość
Jego dziewczyna nie musiała nikomu płacić za seks, a ty musiałeś, to zawsze totalnie degraduje faceta w oczach kobiety! co innego, gdybyś był w stanie uwieść kobiety i mieć z nimi satysfakcjonujący seks, na pewno by ci tego nie wypominała, sama mając wielu partnerów.

Gość gość
moją dziewczynę pół miasta miało, tyle , że na szczęście to małe miasto ok. 20 tyś mieszkańców

Gość gość
mam pytanie,czy te twoje kretynki wolały z toba zerwać niż cie rozprawiczyć ? taki to był problem dla tych wybrednych usiąść ci na fiucie skoro takie znawczynie tego co dobre ? 5 min i po problemie :-) provo

Gość gość
Moze i prowo ale widac ze kobiety pragna roochacza niz kogos z jedna kobieta lub prawiczka haha

Gość gość
11:21 niech sobie wola i niech sobie beda samotnymi matkami.

Gość gość
dziewczyna ma racje , powinna cie zostawic , facet co byl u d***** odpada

Gość gość
11:37 dziewczyna co nie jest dziewica odpada!

Gość gość
gość dziś skreślony to jest nieprawiczek

Gość gość
jakim zalosnym pajacem trzeba byc zeby nie umiec sobie znalesc dziewczyny , tylko placic za sex

Gość gość
u mnie *****cz nie ma szans żadnych ,nie interesują mnie używani po innych babach,obrzydzałoby mnie to,tylko czysty !!!

Gość gość
r****cza to pragną sukowate wywłoki co puszczą się łatwo ,zapamiętajcie to osły

Gość gość
r***awice , które tracą dziewictwo przed ślubem to szmaty

Gość gość
Drogie panie zadam wam jedno pytanie. Z czego żyje ta rzesza prostytutek w Polsce? Zapytajcie swoich mężów i chłopaków :D

Gość gość
a co mnie obchodzą k***y zimne interesowne żony i faceci którzy nie kochają? niccccc,obchodzi mnie tylko mój świat

Gość gość
przypuszczalnie z autora tematów. bo przecież tylko tacy wstrętni chodzą do prostytutek :)

Gość gość
nie każdy tapla się w g*****e nie każdy się k***i i nie każda obciąga koledze z pracy ale twoja pewnie tak,bo ludzie się dobierają wg podobieństw

Gość gość
każdy pewnie nie ale myślę że jest powód dla jakiego dostałyście takiej wścieklizny :)

Gość gość
Dostają wcieklicy bo masę kobiet choć raz w życiu puściło się za kasę a za darmo prawie wszystkie i do zdecydowana większość mężczyz korzystających z prostytutek jest żonata lub jest w stałym związku. Mitem jest że na d***** chodzą niemoty nie mające dziewczyny, to najrzadsi klienci :D A jak już jest religijny i wszem i wobec potępia prostytucję, rozwiązłość upadek obyczajów itepe po śmiało można przyjąć że regularnie chodzi na d***** i często to zboczony perwers :O Sprawdzone und potwierdzone

Gość gość
Prostytutka jest uczciwsza i tańsza niż zdecydowana większość żon

Gość gość
"Mitem jest że na d***** chodzą niemoty nie mające dziewczyny, to najrzadsi klienci " x to jest nie tyle "mit" co raczej marzenie lasek które chcą się oszukiwać że ich mężowie i "faceci" to takie dobre chłopaki i d***** by nawet palcem nie tknęli :) więc opowiadają takie bzdury a jak która głupsza to może i nawet w nie wierzy. faceci jednak są bardziej pragmatyczni i dawno się pogodzili z faktem że dziewicy na żonę nie ma co szukać.

Gość gość
mi by to nie przeszkadzalo pod warunkiem ze byla to roksa i to jakas mega ladna. potem moglibysmy chodzic na party dla swingersow i zebys sie zgodzil, ze na twoich oczach r.ypia mnie inni :P

Gość gość
to jest mit, bo normalna osoba mogłaby sobie kogoś po prostu poderwać na raz! Z prostytutek korzystają ludzie ze skrzywioną psychiką - albo z***biście zdesperowani albo takich których kręci płacenie za czyjeś ciało. W jednym i drugim przypadku lepiej uciekać bo taki ktoś ma coś nie tak z głową.