Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny tak szczerze czy traktujecie sprawy seksu jak faceci

Polecane posty

Gość gość

że gdy macie ochote na seks nawet niezobowiązujący to go uprawiacie bez wyrzutów sumienia że facet powie że jesteście łatwe czy ograniczacie się i udajecie trudne? mi się wydaje to drugie głupie nie uważacie tak? tymbardziej że faceci gdy się ''puszczają'' to nie zastanawiają się czy są łatwi czy nie i im wolno

Gość Haze
Kiedy miałam ochotę na seks bez zobowiązań, to zrobiła to inie miałam wyrzutów sumienia. Nie byłam ani odrobinę łatwiejsza od faceta, z którym poszłam do łóżka. Poza tym, średnio mnie interesuje opinia innych ludzi na mój temat.

Gość gość
Zycze wam niechcianej ciazy. :)

Nie wiem czy wiesz, ale istnieje coś takiego jak antykoncepcja. A jak zawiedzie, to jest jeszcze kilka innych opcji.

Gość gość
Ja uprawiam niezobowiązujący seks i nie ma wyrzutów sumienia.

Gość |gość
@Haze Pomijając ideologię to gościu od ciąży zapewne wie że istnieje antykoncepcja. On po prostu życzy Wam niechcianej ciąży. Co akurat jest możliwe bo antykoncepcja nieraz zawodzi. x Najlepszego.

Gość |gość
@Haze Ps. Co do innych opcji, to bywają przy nich powikłania. Nawet srogie, o czym warto wiedzieć, x Uciekam, bo sam temat mnie nie interesuje. Wasza sprawa co robicie. Każdy może grzeszyć jak mu się żywnie podoba.

Gość gość
Tak, szczerze to HIM jesteś ostatnią łachudrą i szmatą. Prymitywną doopdajka szastającą dzyndzlem na lewo i prawo, czego dowodem jest choćby twoja pierwsza ciąża w wieku 16 lat.

Gość gość
up