Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to rak? BŁAGAM POMOCY

Polecane posty

Gość gość

Od 3 dni czułam dziwne zrogowacenia w jamie ustnej od strony policzka... zerkam do lustra a tu taka biała plama a obok tego malutka czarna plamka nie boli ani nic nie wiem co się dzieje czytałam Ze to zmiany przedrakowe bardzo się boje noe chce mieć raka pomocy jestem cała zapłakana mam dopiero 17lat

Gość gość
pewnie grzybica idź do lekarza da ci leki

Gość gość
Nie wiem czy to rak. Ale najlepiej dokładnie się zbadaj. Jeśli to nie rak, lub rbk niezłośliwy to itak warto dbać o siebie jakby się miało najgorszą chorobę na świecie. A jeśli badania i przedewszystkim samopoczucie nie wskazują na chorobę to i tak warto o siebie dbać. Acz reżim totalny wtedy nie jest potrzebny. Nie ma co przesadzać. A ewentualne remedia wprowadzać stopniowo o ile to możliwe. Masz tu link. W razie co może pomoże http://f.kafeteria.pl/temat/f2/rak-trzustki-prosze-o-pomoc-p_6434273

Gość gość
Przy czym rodzaj raka nie jest istotny jeśli chodzi o leczenie niekonwencjonalne. I zanim zagłębisz się w podany link najlepiej się zbadaj, bo nie musi to być nic groźnego. Ale pamiętaj o jednym. Większości chorobom towarzyszą stany zapalne i buszowanie bakterii. Warto przeciw temu się wspomagać. I nie panikuj, bo stres osłabia organizm.

Gość gość
A obgryzasz często policzki?

Gość gość
Nom, a jak nie obgryzasz, to może we śnie, np. przy objawach szczękościsku, albo rozrostu szczęki (wiesz wtedy gdy organizm robi miejsce dla zębów mądrości).

Gość gość
Rozrostu lub przesuwania bo w sumie nie wiem co dokładnie wtedy zachodzi.

Gość gość
Poczekaj, wywróżę z listków herbaty......Nie. To nie rak. Wygląda jak małż albo krewetka. Skąd się biorą takie kretyńskie istoty to nie wiem. Coraz więcej takich. ech.

Gość gość
Idź do lekarza , nie panikuj , napewno wszystko będzie dobrze , to pewnie jakieś afty albo coś podobnego , nie martw się na zapas :)

Gość gość
@gość00:55 Daj spokój dziewczynie. Po prostu się przejęła. I się nie mądruj, bo jakby lekarze byli wstanie wszystkie choroby wykryć na czas to by wielu ludzi dziś jeszcze żyło. A ludzie nie bez powodu szukają pomocy/informacji w internecie. Aczkolwiek kafeteria to nie idealny wybór. Ale zbyt wielu lekarzy jest niedouczonych i/lub oszczędnych. Ale tak, powinna się zbadać. Wróżyć nie ma co. Ale dbać o siebie nie zaszkodzi. Co nie?

Gość gość
Nie wiem czy afty mają czarne plamki (np. gdy się goją) ale jeśli tak, to to mogą być afty. Trza to zbadać i wyluzować.

Gość gość
Gość 00:55 pewnie że nie zaszkodzi ale bez jaj! W necie jak za dużo poczytasz to też nagle masz wszystkie choroby pomijając szukania pomocy akurat na tym forum! Zlituj się! Albo ktoś dba o swoje zdrowie i nie czeka na last minute, albo piertoli smutki .

Gość gość
@gość01:08 Spoko, kumam o co Ci chodzi. Tylko że jak ktoś np. nie dbał, to co tu poradzić? Mógłbym olać. Ale mogę coś doradzić. Tyle o ile. Nieco lub mocno generalnie. Acz zawsze zaznaczam że póki diagnoza nieznana (a nawet jak znana) to wszystko wprowadzać powoli, tak by se ktoś nie zaszkodził. Zgadzam się co do last minute, tyle że raka nie tylko od niedbania się dostaje. Czasem przyczyna jest niezależna od człowieka. Ja po prostu wspominam o profilaktyce, również takiej gdy już się rozlało mleko.