Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie rozumiem tego zachwytu nad dziećmi z autyzmem czy Aspergerem.To takie fajne?

Polecane posty

Gość Ana8njk
gość dziś Boże, kobieto.... Czytam Twoje posty i na kilometr bije od Ciebie buractwo i pogarda dla innych. Nie dość, że piszesz tak o dzieciach, to jeszcze zupełnie bez sensu musiałaś napomknąć, że Twoje studia są więcej warte niż osób studiujących socjologię. Ależ z Ciebie toksyczna osoba. Pewnie jesteś takim typem człowieka, który lubi dowalać innym i tylko szuka okazji do wbijania szpilek na lewo i prawo -po co Ci to? Czujesz się przez to lepsza? A ja ukończyłam psychosocjologię na płatnych studiach -i co? Jestem z tego powodu gorsza od Ciebie? Serio? :)

Gość gość
"Przecież autystyczny jest totalnie odrealniony i nie nadaje się do egzystowania między ludxmi, do konca zycia bedzie miec problem, a prawie kazdego Aspergerowca kompletnie nie interesują interakcje z rówieśnikami." I maja racje bo ludzie to falszywe qrwy. Zaoszczedza sobie rozczarowan.

Gość kosiaraumyslow
Niby dlaczego rodzice chorych dzieci nie moga hwalić i cieszyć sie z osiągnięć swojej pociechy ? Od kiedy to tylko rodzice zdrowych dzieci mogą być dumni z swojego potomstwa ? Te co piszą tu o agresji chorych ...same ujadacie jak wściekle suki i tak naprawdę to wy jesteście tutaj jedynym zagrożeniem dla otoczenia . Wy jesteście jak skini ...głoszą hasla o nienawiści do żydów a 90 % żyda na oczy nie widziało.

Gość gość
Autorko tego i innych w tym temacie postow! Mozna u Ciebie stwierdzic zespol obsesyjno-kompulsywny, iluminacje oraz elementy schizofrenii paranoidalnej ( w poprzednich watkach uroilas sobie jakas tesciowa-nauczycielke itp) Szans na nauczanie integracyjne,ani nawet specjalne nie stwierdza sie. Jednak po farmakologicznym wyciszeniu najostrzejszych objawow,jest szansa na nauczanie indywidualne w specjalnym zakladzie. Intensywna terapia behawioralna pomoze tez funkcjonowac w spoleczenstwie,choc w tym zakresie zawsze beda widoczne deficyty.... W kazdym razie choroba nie wybiera,a my mamy nadzieje ze przyszlego Sylwka moze bedziesz spedzac (oczywiscie po leczeniu) w gronie zyczliwych osob. Powodzenia!

Gość gość
gość dziś Jak czytam takie wypowiedzi, to mam przed oczami kobietę z tępymi oczkami i tępym wyrazem twarzy :)

Gość gość
hitler miał rację że się pozbywał takich muminków niedorozwiniętych. ja bym poszła o krok dalej i jeszcze was się pozbywała żeby wyeliminować wasze niedoj/ebane geny. Sorka ale selekcja naturalna

Gość gość
"Pociechy" hihihi chyba odwrotnie, od zawsze wiadomo ze bachory to same problemy i zero przyjemnosci, tym bardziej chore

Gość Potwornosci
Jakby moje zdrowe dziecko odwalilo jakąś szopke np. w szkole jakie odwalają dzieciaki z zaburzeniami w publicznych szkołach , to w domu osobiście przeze mnie zostalyby wyciagniete ostre konsekwencje za jej wybryki. Wibec dzieciaka za .... wszystkim co się da żadna matula nie raczy jakkolwiek ogarnąć swojego niuniusia bo uważa , ejelsi dzieicątko ma świstek na co się da tak rowna się tym, ze niunio nietykalny zyjącyw przekonaniu bezkarmosci , natseonie nie radzący sobie w zyciu społecznym bo nieprzygotowany do podporządkowania się zasadom jak i hierarchiom jaka obowiązuje w każdym miejscu.

Gość gość
Mam dziecko z autyzmem, koledzy w klasie go lubią i nikt mu nie robi krzywdy. Są jeszcze normalni ludzie na tej ziemi. Mój syn nawet bawi się czasami z nimi i lubi koleżankom zaplatać warkocze, koszyczki i dobierańce :) ma 8 lat i super wyobraźnię przestrzenną jest też zdolny manualnie. Jest małomówny ale gada z dzieciakami w klasie. Tak jestem dumna z mojego kochanego dziecka i co mi zrobicie?

Gość gość
Niech zgadnę. Pewnie z twoją rozwydrzoną niewychowaną córunią o niskiej inteligencji chodzi nieśmiałe i rzadko odzywające się dziecko z zespołem aspergera. I to dziecko niby zaburzone jest inteligentniejsze, lepiej się uczy, jest bardziej lubiane przez nauczycieli I ciebie szlag trafia i naśmiewasz się i obgadujesz, bo ktoś jest trochę inny. Po prostu jesteś burak i prymityw.

Gość gość
gość dziś No ładnie, już są wpisy, że Hitler dobrze robił. Po pierwsze żadna w Tym Twoja zasługa, że masz zdrowe dziecko, po drugie poczytaj trochę o tym, co robił Hitler i komu, bo widać masz tu braki. Normalnie ręce opadają, jak się czyta wypowiedź, że Hitler dobrze robił. Nawet szkoda dyskutować z taką osobą, ale to wiele wyjaśnia jeśli chodzi o Wasz stosunek do ludzi, których dotknęła krzywda.

Gość Potwornosci
co ci mamy robic?? jesli twój syn nie robi nic zlego innym dzieciom, nie zakloca im spokoju, nie używa agresji wobec nich , nie psuje im zabaw to jest dzieckiem lubianym i akcpeptowanym z racji BRAKU jego nagannych zachowan do rowiesnikow.

Gość gość
Już się zleciały mamuśki aspergerów i autystów i ujadają tępe suki :o a w kibel waszymi bachorami!!!! a nie zaśmiecacie szkoły i życie publiczne. Jestem już zmęczona tą poprawnością polityczną i wszyscy tak myślą tylko się boją przyznać. Taka prawda

Gość gość
Szanowna autorko widzisz te wyzwiska? O to ci chodziło? Jesteś dumna z siebie? urosłaś? dowartościowałaś się? To idź zamieszać kapuchę z cebulą, bo Janusz z budowy wróci i ci na rajstopy nie da, a karnawał w świetlicy wiejskiej tuż, tuż!!

Gość gość
12:36 piertol ja poslucham :) a tesciowa jest nauczycielka i na wlasne uszy slyszalam jak opowiadala jak zjechala nieuka z zaburzeniem. psychologiem i psychiatra bylabys slabym. tesciowa nauczycielka to fakt a urojenia to masz ty. niby dlaczego nie moge miec tesciowej uczacej w szkole? mnostwo osob ma nauczyciela w rodzinie idiotko :)

Gość gość
Córka moich znajomych jest autystyczna. Kiedyś podczas imprezy rodzinnej, moja mała córeczka nieszczęśliwie się przewróciła, boleśnie uderzyła i zaczęła płakać. Kto pierwszy do niej podbiegł ze wszystkich dzieci i kto wykazał się największą troskliwością? Nie te zdrowe, ale właśnie ta autystyczna dziewczyna. Wiem, jaką trudną drogę przechodzą moi znajomi, jak walczą. A tu na kafe, jedna z drugą kretynką pisze, że takie osoby powinny iść żywcem do pieca, że są gorsze, że debile itd. Nie będę wszystkiego przytaczać, ale to są Wasz słowa. I kto tu jest nienormalny? Milion razy wolę przebywać z ludźmi dotkniętymi ułomnościami, mającymi zaburzenia, chorymi, niż z takimi toksycznymi, prymitywnymi babskami jak Wy.

Gość gość
12:50 zgadzam sie. mysla tak. ale boja sie mowic. wszystkie matki jak bylam mala marzyly o wykopaniu terrorysty adhd na zbity pysk. my dzieci 13letnie same z wlasnej woli napisalysmy w tej sprawie odzew

Gość gość
12.50 wściekła suko, lecz się Idż do psychiatry, weź lekarstwa, bo takie emanowanie nienawiścią to choroba psychiczna gorsza niż adhd

Gość gość
gość dziś a widzisz dziuniu że ona i autorka piszą o autystach a nie o adhd? serio przerasta was czytanie ze zrozumieniem?

Gość gość
Niektóre tutaj powinny byc zaszczepione na wściekliznę :)

Gość gość
gość dziś już wyzywasz od idiotek, już pokazałaś kim jesteś, a teraz taplaj się w gnoju z podobnymi tobie "damami" no poujadajcie jeszcze tylko pianę z pysków obetrzyjcie, bo komputerki poniszczycie. Apeluję do myślących ludzi! Nie odpowiadajcie na ten szambiarski temat, zostawcie te wulgarne babska w ich ściekach, a wam wulgarne dziewuchy życzę żeby nigdy nie urodziło się wam chore dziecko, bo marny jego los! :(

Gość gość
Uspokójcie się kobiety! Tak zaczynacie Nowy Rok? Jestescie katoliczkami a tak postępujecie ? Sama nienawisc w Was...Nie wstyd Wam?

Gość gość
12:54 Czyli przyznajesz sie do obsesyjnego zakladania watkow na jeden temat?!

Gość gość
Ktoś tu specjalnie zaklada takie tematy i śmieje się z Waszego ujadania... Po co dawać mu satysfakcję?

Gość gość
Te dzieci nie potrafia sie zachowac

Gość gość
Ludzie, co w z tymi katoliczkami. Wszędzie widzę to określenie używane jako wyzwisko. Apelujecie o tolerancję i szacunek dla innych, a wcale nie jesteście lepsze. Przecież te obrażające innych osoby mogą być ateistkami jak wy. Nigdzie nie piszą, że są wierzące.

Gość gość
13:05 obsesyjnego? dwa wątki założyłam jełopo. Jeden był o teściowej nauczycielce, bo ja podobnie jak ona nienawidzę tego pchania na siłę dzieci chorych między zdrowych. teściowa ma każdą lekcje rozwlaoną jak nie przez ZA ktory bije inne dzieciaki (ta tak, zZA tez moze byc agresywny!) to przez ADHD. Nie wiem kto założył ten pod ktorym tak sie wyzywacie ale przestań mnie durna psycholko oskarżać o coś czego nie robie :////

Gość gość
13.08 : teściowa -nauczycielka - powinna gęsi paśc...

Gość gość
Jak ktoś nie ma cierpliwości do dzieci, to nie powinien byc pedagogiem, bo niczego nie nauczy tych dzieci, a powinien swiecic przykładem...