Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

orzeszek88

Wczesne objawy ciąży pomocy cz2

Polecane posty

Gość Emenemsik
mam 26dc ... Jakoś to lżej przechodzę sama niż z moim facetem. Jeśli nie dostanę do 35 dc to czyli albo coś nie tak albo brzuszek.

Gość gośćmadzia
Em a jaki test robiłaś? Ja w 25 dniu na ekstra ultra mega czułym miałam urojony cien.

Gość gość
Emenemsik 26 dc to strasznie szybko na test. Kiedy miałaś owulkę? Orzeszek ja na obniżenie TSH biorę tabletki euthyrox. Wypisał mi je mój ginekolog. Potem skonsultowałam to z endokrynologiem i ten potwierdził że dobry lek i dobra dawka. Jeśli twój gin powie że to dobry wynik to pójdź do innego lub do endokrynologa. Klara

Gość gość
orzeszek88 trzymam kciuki za Ciebie. Poczytuję was tu trochę :) Ja sama też przymiezam się do wybrania jakiejś kliniki, moja in mi polecała jedną ale ja nie lubie tak jak Ci lekarz poleca lekarza – mam wrażenie, że to naciągane ;/ w sensie wiecie, że chodzi o $ ;/ Gdzie Ty się wybierasz??? Ja mam pcos i hashi

Ja myślę o polnej w Poznaniu ale najpierw poronieniu tu jeszcze badania i wtedy pojadę. Idę we wtorek do innego gin i opowiem mu wszystko pokaże wyniki i czy da mi coś na tarczycę mam nadzieję że pomoże.

Czekam i nie umiem sie doczekać kiedy zacznę brać te tabletki na zbicie tego TSH oby wtedy się udało czyli wiem że ten cykl będzie jak inny czyli przyjdzie @ więc jeśli dostanę tabletki jeszcze pod koniec tego cyklu to może za niedługo się uda. Z jednej strony cieszę się ze znam powód szkoda że wcześniej tych badań nie zrobiłam. Oby się udało. Ciekawe co słychać u naszych mamusiek miczki i misski ...

Gość Emenemsik
28 dc.. Cisza. Temp wczoraj 36.9 dzisiaj 37,1 . Już nie wiem co myśleć

Gość gośćIza
Emm to tak na prawdę pierwszy cykl bez tabletek to różnie może być. Ale dalej 3mamy kciuki :)

Gość Emenemsik
I to mnie martwi Iza... No ale czekam

Gość Emenemsik
Dwa dni temp.36,9 ...dzisiaj 37:( jejku No....to wszystko takie skomplikowane...

Gość gośćmadzia
Em a może dla własnego spokoju w poniedziałek zainwestuj 30 zł w bete? Jak ma być to będzie a jak nie to przestaniesz się katować. Ja gdyby nie beta to jeszcze ze 3 dni bym się zastanawiała myślała itp. A tak to wiesz i już.

Gość Emenemsik
Musiałabym jechać do innego miasta 30 KM bo u mnie to jest babka która zna moich rodziców i straszna pleciuga i nie chce tam robić bo bd jak z moja siostra cioteczna :(

Emm ja mam też problem bo moja teściowa w przychodni robi gdzie są specjaliści :/ a nie chce żeby wiedziała że się staramy i mam problemy a wczoraj miałam spotkanie rodzinne i wszyscy do nas kiedy dziecko standardowa gratka a ja że chce psa i szukam jakiegoś :) :)

Gość Emenemsik
Hahaha ale odwróciłas

Gość gośćmadzia
Orzeszek uwielbiam takie odpowiedzi bardzo w moim stylu. Boże mój syn dał dziś tak czadu ze zastanawiam się ze ja mam coś z mozgiem że się na następne zdecydowałam. Dzieci to zło... Już wiem czemu bezdzietni nie maja zmarszczek siwych włosów i wyglądają młodziej.... Ja nieprzezyje tej 3 razem nie dam rady ja to wiem..... Muszę pomyśleć o bardzo dobrej antykoncepcji żeby przypadkiem nigdy w życiu już niepowiekszac rodziny chyba że o psa....

Gość Emenemsik
Dzisiaj Lech zero haha nawet zwykłego piwa nie tknę :) jutro 30 dc. A tu cisza

Wiecie o czym jeszcze myślę ? Bo ta głupia gin powiedziała że nic u mnie nie widzi w 16 DC chociaż powinna wiedzieć czy jestem przed czy po owulacji a wtedy miałam najwięcej śluzu plodnego tak mi się wydaje bo od dzisiaj mam już biały. To jak ona mogła nic nie widzieć :/ może poprostu się nie zna ? Dobrze że we wtorek idę do innego gin :) mam nadzieję że przepisze mi coś na zbicie tego TSH i da mi skierowanie na prolaktyne i progesteron LH FSH i może jeszcze inne badania mam nadzieję że w końcu na kogoś mondrego trafię

Gość gość
O znowu się laduje

Gość gość
gbgb

Gość gość
Hjdjdjs

Gość gość
Ładowanie trwa...wr

Gość gość
Mhjl

Gość gość
bbb

Gość gość
Emenemsik moze klejny test sobie zrób jutro. Klara

Gość Emenemsik
kiedys dostałam w 38 dc więc wolę poczekać i nie wydawać co miesiąc po 40 zł na testy :(

Gość gośćIza
Orzeszek- możliwe. Że się nie przełożyła do badania. :-/ Emenemsik na ig widzę Cię taka uśmiechnięta... I nie musze wchodzić na forum żeby nie wiedzieć ze nie ma jeszcze @ :-D Madzia będą ciężkie chwile ale będziesz też szczęśliwa. Poza tym może synek dojrzeje niedługo troche, nie będzie tak zle ;)

Gość Emenemsik
Iza dokładnie tak jest :)uśmiecham się po każdej wizycie w łazience haha :)Madzia nie stresuj się :) mojej siostry syn nabrał pokory po urodzeniu juniora :) będzie dobrze :)