Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja prawie 16 letnia córka chce zacząć współżyć,mamy nastolatek odezwijcie sie.

Polecane posty

Gość gość
Tak, rozmawiałam z córką bardzo dużo, ale nie o seksie, chciałam poczekać jeszcze ze dwa lata, a w szkole była najlepszą uczennicą i nic nie wskazywało na to co zaszło.

Gość gość
Rozmawiałam z córka bardzo dużo ale nie o seksie, chciałam poczekać ze dwa lata, a w szkole była prymuską i nic nie wskazywało na to co się stało.

Gość gość
Dużo rozmawiałam z córką ale nie o seksie, chciała to zrobić za jakieś dwa lata, a w szkole była prymuską i nie myślałam ze coś takiego nastąpi.

Gość gość
Na to nie ma rady, ja pewnego razu u córki znalazłam gumki w kieszeni spodni jak robiłam pranie, oczom nie wierzyłam, moja 16-letnia JULECZKA i seks, po szczerej rozmowie przyznała się że już od roku regularnie sypia z chłopakami a koleżanki jeszcze wcześniej zaczęły, jak mi powiedziała że przez rok miała liczne stosunki z 18 chłopakami to aż mnie zatkało, to ja stara baba miałam 12, a ilu ona będzie jak ona będzie miała 43 lata?????????????

Gość gość
Trolle oblazły temat :O widać specyficzny styl waligruchów :O :P marzących o16 latkach -łyse pajace żadna z nich nawet na was nie spojrzy :D .

Gość gość
16.26 Miałaś 12... No cóż. Powiem tak.w mojej rodzinie to nie do pomyślenia. Wszystkie kobiety jednego partnera, ja też.

Gość gość
Ja 16.26, no tak czasem bywa, tak miałam 12 partnerów, ale uważam że nie jest to nic złego jeśli w dorosłym wieku uprawia się seks z innymi partnerami, czasem sytuacja tego wymaga.

Gość gość
Moja córcia mając 12 lat robiła lody facetom, wpadła w głupie towarzystwo i tak we cztery obciągały fiuty starym dziadom, dopiero jak pojechaliśmy do UK dała się z tym na spokój i zaczęła się uczyć.

Gość gość
Moja 14-letnia wówczas córeczka pojechała z koleżanką pod namiot i tam chłopcy je przelecieli a ja dopiero po pół roku o tym się dowiedziałam, myślałam że osiwieję jak powiedziała mi że spała już z 9 chłopakami, bolało mnie strasznie że ona taka drobna i szczuplutka, nawet jeszcze włosków na cipce nie miała a już chłopaki k***sy w jej maleńką dziureczkę wsadzali i dymali ile chcieli.

Gość gość
My matki mocno przeżywamy wchodzenie córek w dorosłe życie, martwimy się o nie a one czasem potrafią zrobić nam psikusa, myślimy że to jeszcze dzieci, nasze niewinne córeczki a to różnie z tą niewinnością bywa, mnie też moja 17 letnia pannica powiedziała w złości że miała stosunki z 16-stoma chłopakami, myślałam że ducha wyzionę, ja stara baba miałam kilkunastu a tu ona 17 lat i już tylu??????????