Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem chora szefowa chce mnie zwolnic

Polecane posty

Gość gość

jestem chora, temperatura 39 stopni, 2 lata nie bylam na zwolnieniu lekarskim. Zawiadomilam szefową o zwolneiniu na 3 dni, ona chce mnie zwolnic, chyba ze przyjde do pracy:( co byscie zrobily:(

Gość gość
bardzo zle sie czuje,nie wiem co mam robic:(

Gość gość
Do lekarza a szefowa niech cię cmoknie. I nie 3 dni a 10.

Gość gość
wlasnie mam zwolnienei na 3 dni od lekarza ale ona grozi ze mnie zwolni:(

Gość gość
nie wiemjak z nia rozmawiac bo nic ja nie obchodzi co ja mowie:(

Gość gość
To niech cię zwolni i znajdziesz prace gdzie indziej

Gość gość
a po ch... się nią przejmujesz? tylko nagrywaj te rozmowy z groźbami. To ci się potem w sądzie przyda

Gość gość
Jak Cię zwolni musi wpisać powód. Jak wpisze ten o którym mówisz, to pójdziesz do sądu i masz rok bezpłatnego urlopu sponsorowanego przez głupią ex szefową

Gość gość
tylko problem jest taki ze pracuje tam tez moja mama i jakpojde do sadu to ja tez zwolnia... chodzi mio sam fakt, ze zastanawiam sie czy nie isc do pracy chora ale mam angine i wyzarazam tam wszystkich i ledwo na nogach stoje:(

Gość gość
dziewczyno, przez takich jak ty takie janusze i grażyny biznesu robią z ludźmi co chcą

Gość gość
a ile zarabiasz autorko?

Gość gość
zarabiam 2000 na reke a co to ma do rzeczy :(

Gość gość
skoro już masz zwolnienie to nie możesz iść do pracy.w razie kontroli ty byś odpowiadała za to że wyłudzasz lewe zwolnienia a chodzisz do pracy.absolutnie nie chodzi się do pracy mając zwolnienie.

Gość gość
wlasnie wczoraj juz miktos to tutaj napisal. Wiec mam chyba juz po pracy :(

Gość gość
dlaczego masz po pracy?ludzie chorują ,to jest normalne że chory idzie na zwolnienie.widocznie ty pracujesz w jakiejś nienormalnej firmie a raczej masz nienormalną szefową.tym bardziej że nie nadużywasz zwolnień więc bab jest chora że startuje z takimi tekstami.ja bym poszukała innej pracy skoro ludzi traktuje jak śmieci..

Gość gość
teraz widze ze jestemdla niej smieciem, pracuje u niej 2 lata ale znamy sie 20,bo tylepracuje tam moja mama, zadzwonila dzis domojejmamy i powiedziala jej ze pewnie sciemniam ze jestem chora i mi na tej pracy nie zalezy, ze mama jakos chodzila chora i zyje ;/

Gość gość
maz podpowiada mi zebym sie nie zalamywala i ze dostane zasilek z bezrobocia i zebym szukala czegos innego

Gość gość
masz L4 masz sie leczyc ,sraj na szefową wrazie czego do sadu pracy idz ,jak bedziesz pracować chora to do emerytury niedozyjesz niema szans.

Niedobrze, że poszłaś do pracy, gdzie pracuje Twoja matka. Napisz, że naprawdę jesteś chora, jest to choroba zaraźliwa i że przepraszasz, ale nie jesteś w stanie pracować. Nie dzwoń - napisz maila.

Gość gość
wiem, byla to praca po znajomosci, przez mame. Szefowa ma na L4 nawet ze mam lezec i wie ze mam angine widziala wczoraj bo bylam wczoraj ledwo zywa w pracy bo i tak kazala mi przyjsc mimo ze prosilamo dzien wolny, najgorsze jest to ze pracuje u niej w domu gdzie jest jej 3 miesieczna corka z ktora mam staly kontakt, ale jej to nie interesuje, mam pracowac i juz.

Gość gość
zajebistą masz pracę. i tak zapierdalać za 2000?

Gość gość
to jest straszne

Gość gość
pomoca domowa-sprztam gotuje

Poszukaj linków z przykładami powikłań po anginie u małych dzieci i niech Twoja mama podeśle. Niech powie, że boisz się zarazić.

Gość morning_coffee
Przecież to normalne, że ludzie czasem idą na zwolnienie lekarskie. Nie mówię o przypadkach nadużywania i wyłudzania przy każdej okazji, ale z anginą i gorączką 39 nie da się po prostu pracować. Nie przejmuj się, Szefowa nie ma absolutnie żadnych podstaw żeby Cię zwolnić.

Gość gość
dziękuję wszystkim za pomoc. Jestem strasznie zestresowana,pewnie szuka tylko pretekstu bo dowiedziała się jakiś czas temu że staramy się z mężem o dziecko. Tylko jak tak można wiedząc że znamy się 20lat.

Gość gość
Inacessible- dziekuje i wiem jakie moga byc pwoiklania,ponoc jakies klopoty z sercem itd, to jest kobieta wie jakiemoga byc komplikacje, nie wiem dlaczego taka jest ale ja to nie obchodzi,ona zawszemusi miec racje, po waszych komentarach przestalam sie tak przejmowac, trudno, niech mnie zwolni

Gość gość
i super, mama byla u szefowej i okazalo sie sie ze jestem nagle zlym pracownikiem i wszystko robie zle