Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość gość

W sobotę na imprezie zrobiłam to pierwszy raz z chłopakiem. Pieścił mnie palcami, pojawiła się krew. Potem włożył trzy razy penisa do mojej pochwy, po czym zauważyliśmy, ze spadła nam gumka. Od razu przestaliśmy, twierdzi że nie doszedł. Czy są szanse żebym była w ciąży? Możliwe że byłam wtedy w czasie dni płodnych. Przyjaciółka uspokaja mnie, mówiąc że skoro facet nie doszedł to nie jest możliwe i że to tak jakby stosunek przerwany, który ona stosuje ze swoim chłopakiem i jeszcze nie wypadła.

Gość gość
Ile jeszcze razy zapytasz? Ile tematów założysz? nigdy nie me pewności, tym bardziej że nie byliście zabezpieczeni!

Gość gość
Facet nie musi mieć wytrysku, już podczas podniecenia wydziela się wydzielina w której są plemniki więc jak najbardziej może dojść do zapłodnienia.

Gość gość
I ty nie wzielqs tabletki po? To szykuj wyprqwke

Gość gość
Dajcie spokoj, nie straszcie dziewczyny. Wbrew pozorom wcale nie tak latwo zajsc w ciążę. Nie bylo wytysku wiec nie sądzę zebys zaciazyla. W razie co zrob test w terminie okresu.

Gość gość
gość dziś Bzdury totalne piszesz, jesteś z zerową wiedzą Facet nie musi mieć wytrysku, wystarczy tak jak ktoś wyżej pisał, że w stanie podniecenie u faceta już jest płyn który ma w sobie plemniki więcej poczytaj sobie w internecie na ten temat

Gość gość
Udaj się jak najszybciej do ginekologa.

Gość gość
na test ciążowy jest za wcześnie?

Gość gość
Gosc 12:20. Oczywiście ,ze o tym wiem ale takie przypadki sa bardzo, bardzo rzadkie. Znam kilka par, ktore zabezpieczaja sie tylko przerywanym i dzieci ktore maja byly planowane. Nigdy nie slyszalam zeby ciaza byla z projekulatu choc nie przecze ze to mozliwe. Wiele kobiet nie zajdzie w ciaze pomimo wytrusku i pomimo ,ze oboje sa calkowicie zdrowi. Mysle ze autorka mialaby ogromnego pecha gdyby z tego stosunku wyszla ciaza.