Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój prawie 30 letni partner pisze z 16 latką

Polecane posty

Gość gość

Tak jak w temacie parę dni temu nakryłam mojego partnera jak pisze smsy z jakąś kobietą, myślałam że to koleżanka z pracy , a okazało się że to kuzynka jego kolegi i tu szok bo dziewczyna ma 16 lat chodź fakt wygląda na 18. Jak zapytałam o te smsy to się wściekł że sprawdzam mu telefon , ale później się przyznał że się w niej zauroczył jestem w szoku i nie wiem co z tym zrobić.Pytałam go czego on oczekuje 30 letni facet od 16 letniego dziecka.Po prostu brak mi słów nie wiem jak z tym postąpić , straciłam też do niego zaufanie. Jesteśmy razem 7 lat i tu taki numer z jego strony. Jak wy byście zareagowali tylko proszę bez hejtu i tym podobnych rzeczy.

Gość gwoli wyjasnienia
To jego zapytaj co dalej a nie nas :)

Gość gość
Skoro zauroczył się w innej, to Ty nie jesteś już dla niego wyjątkowa. Jakby Cię kochał, to nie spojrzałby na inną. Ja bym go zostawiła...

Gość gość
In ma rację. Twój facet jest płytki. Co może mieć do zaoferowania 16 latka? Tylko ciało. Mąci małolacie w głowie. Hooj nie człowiek.

Gość gość
Twój facet ma skłonnośc***edofilskie, dla normalnego 30-latka dziewczynki poniżej 20 roku życia to jeszcze dzieci.

Gość gość
no to k.pa

Gość gość
rzygam na takich zbokow -poinformuj rodzicow tej dziewczyny ,a jego kopnij w doope..

Gość gość
jeden 30 pisze z 60