Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

znajoma szukana sympatii faceta do luźnego sexu za remont mieszkania

Polecane posty

Gość gość

co o tym myslicie? Jej wydaje sie ,ze to dobra cena i nie ma w tym nic zdroznego. Dla niej to normalna cena.

Gość gość
a co, znowu Radom? przeciez ona szuka cały czas innego goscia, z tym sie gzi, zeby mu przyszła wieksza ochota na remont.;)

Gość gość
Powiem jedno Jej dupa, jej sprawa

Gość gość
nie wiem co to "luźny seks", ale wiem, co to remont. i nigdy nie poszedł bym na taka dziwę, chociaż remonty robię ale za dużą kasę.

Gość gość
Luźny seks? Znaczy się że budowlaniec będzie walił w rozklapiochę?

Gość gość w tramkach
Lepsze to niz panna ktora wychodzi za maz dla kasy

Gość gość
Luźny to chyba w tym wypadku bez zobowiazań, gosc sie napali, potem sie go dopuści, potem sie on sp...ci..a potem ona wrobi go w ciaże której nie ma i w aborcje za kilka tysiaków. lbo w gwat jak wiekszy remont. Jak widac mozna robić remont bez pieniedzy. Od takich "remontowców " to ona ma drugi profil , na którym jasno pisze,ze szuka wrażeń i niezobowiązujące sex ja interesuje. Panowie budowlańcy leca szybciej niż muchy do k...y. Radom to fajne miasto

Gość gość
Tak się składa że budowlańcy to mają mnóstwo okazji i to bez poszukiwań na portalach. Sam pracowałem w tej branży przez kilka lat i nie było miesiąca aby jakaś chętna się nie trafiała... nie dość że człowiek miał seks to i kasę za remont. Także laska musi szukać naiwniaczków, bo żaden fachowiec na coś takie nie pójdzie.

Gość gość
ona tak szuka nie pierwszy raz, kiedyś juz jej sie udało na krótko, tez miała 2 profile, jeden ladacznicy- do szybkiego wychaczania facetów, a drugi poukładanej damulki. Teraz udało sie po raz drugi. prawie na pewno wyimaginowana wina za rozpad związku obarxczyła swojego byłego, prowadzać rozmowe tak, zeby wyszło,ze to jego wina, wmawiając nieuistniejące fakty, nie dając mu dosc do głosu, itp.

Gość gość
Damulki tak maja ;)

Gość gość
Na sympatii już takie rzeczy się dzieją? Do tej pory tego typu pani tylko na http://ekstaza.pl przesiadywały. Co się dzieje z tym światem. Luźny seks na portalu randkowym... :/