Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZakreconaOna28

Rodzice nie chcą abym się zaręczyła...

Polecane posty

Gość ZakreconaOna28

Moja siostra się zaręczyła a ja dostałam zakaz choć jestem starsza na kolejne dwa lata na cokolwiek.... Czy to jest normalne? Mam grzecznie czekać aż ona wyjdzie za mąż a potem rób co chcesz bo i tak wszystko wydamy na siostrę... Paranoja

Gość gość
A ile ty masz lat? Zaręcz się weź cichy ślub nawet w urzędzie i miej w nosie jakieś zakazy. Masz swój rozum.

Gość ZakreconaOna28
28 ijest mi poprostu przykro że tak mnie potraktowali..... Według nich mam czekać do 40 aż mi pozwolą ... Masakra

Gość gość
A dlaczego masz ich słuchać?

Gość gość
pozytywne jest to, ze widzisz, ze jest cos "nie halo", smutne jest to, ze bierzesz ich zdanie pod uwage. Zebys przegapiła, ze zostaniesz stara panna i sama, bo masz rodzicoe wielkich egoistow- tak tacy tez istnieja- i zebys sie nie obudzila z reka w nocniku. Mojej ciotce tez wybierano męża - uparla sie to jej nie zrobili wesela i byly wielkie zale - meritum tego jest takie, ze zyja dalej i jest w miare dobrze. Oj dziewczyno, uciekaj gdzie ipeprz rosnie i ukladaj zycie po swojemu, bo maga sobie tez szykowac "sluzaca" na starosc... wspolczuje

Gość ZakreconaOna28
Nie biorę ich zdania pod uwagę i tak zrobię co będę chciała jest mi tylko przykro że tak mnie potraktowali mówcie co chcecie ale właśnie rodzice powinni się cieszyć że szczęścia dzieci ... Obojga a nie tylko jednego ...

Gość gość
autorko, swiat polega na tym, ze nikt nic nie musi, taka jest smutna prawda. Nie wiesz, ze i rodzice i rodzenstwo potrafia byc bandytami? I doslownie i w przenosni.... Wiesz co masz robic, za to graty dla Ciebie. Pozdrawiami zycze szczesliwej rodziny ps Jak bedziesz miec juz swoje dzieci, to naprawisz bledy swoich rodzicow.

Gość gość
I jak się skończyło?