Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiaaa159

Wątpliwości co do ślubu

Polecane posty

Gość asiaaa159

Witam wizażystki Jestem w związku z facetem 7 lata. Miedzy nami układało się idealnie. Mamy podobne albo takie same podejście do wielu spraw tych drobnych i tych poważnych, mamy wspólne zainteresowania wiec co można jeszcze chcieć od związku. Dwa lata temu mój facet oświadczył mi się , ja oczywiście przyjęłam je i jestem narzeczoną. Zamieszkaliśmy razem i całkiem nam się dobrze mieszka. Ostatnio mój narzeczony wspomniał że może rozejrzelibyśmy się za salą na wesele i ustalili termin ślubu. Powiecie że do szczęścia już nic więcej nie brakuje...a jednak Otóż nie wiem czy ja go tak mocno kocham jak kiedyś, coś we mnie przygasło.Wiem że on kocha mnie bardzo mocno cały czas tak samo, jestem kobietą jego życia. Mam różne myśli czy ja go nie skrzywdzę tą moją przygasłą miłością, nie potrafię zanim tak szaleć jak dawniej . Nie wiem co mam robić . Pomóżcie!!!

Gość gość
a chcesz się z nim zestarzeć?

Gość gość
Po 7 latach to normalka. Jeżeli jest twoim przyjacielem i człowiekiem, którego szanujesz i dobrze się czujesz w jego towarzystwie, to nie widzę problemu.

Dobrze się zastanów,bo z czasem uczucie tylko może osłabnąć (bo niby dlaczego miałoby się odrodzić?).Jesli szukasz stabilizacji,to OK.Jeśli jednocześnie miłości... to go skrzywdzisz. Ja żałuję,że kiedyś się w takim właśnie momencie nie wycofałam.

Gość gość
Miłość osłabła z jakiegoś powodu czy ty chciałabyś aby dalej były motyle w brzuchu? Po tylu latach mija stan zakochania a wchodzimy w etap miłości dojrzałej w której jest , szacunek bezpieczeństwo, szczęście