Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boję się związków i odrzucenia przez faceta przez seks

Polecane posty

Gość gość

a raczej jego brak. Chcę z tym czekać do ślubu ale wiem że mało kto chce taką dziewczynę :(

Gość gość
I dlatego nigdy z nikim nie byłam ale już mocno dokucza mi samotność.

Gość gość
Smutek :(

Gość gość
To twój prawdziwy problem czy tylko pretekst by być samą?

Gość gość
Problem chyba...

Gość gość
Mam teraz kogoś na oku i dlatego znów nachodzi mnie ta myśl. Jest on ode mnie dość starszy i na pewno nie zechce być w związku bez seksu bo ile taki facet wytrzyma?

Gość gość
A po ślubie stwierdzisz że facet kompletnie cię nie podnieca ew macie kompletnie niedopasowane temperamenty i upodobania i będzie najpierw płacz a później wykonanie na boku. Bo przecież rozwód taki niekatolicki...

Gość gość
Każdy normalny facet za czeka z seksem do ślubu tylko ruchacze i nieprswiczkowie nie wytrzymają bez seksu

Gość gość
Każdy normalny facet za czeka z seksem do ślubu tylko ruchacze i nieprswiczkowie nie wytrzymają bez seksu

Gość gość
Odpowiedz na moje pytanie z [ 17 : 24 ]

Gość gość
Nigdy nie uprawiaj seksu przed ślubem bo sobie zniszczysz przyszle małżeństwo tak mowia badania naukowe, ilośc rozwodow

Gość gość
Nigdy nie uprawiaj seksu przed ślubem bo sobie zniszczysz przyszle małżeństwo tak mowia badania naukowe, ilośc rozwodow

Gość gość
Apeluje z seksem za czekaj do ślubu nigdy tego nie rób przed

Gość gość
Apeluje z seksem za czekaj do ślubu nigdy tego nie rób przed

Gość gość
Zainteresuj sie prawiczkiem

Gość gość
Jeśli Cię będzie kochał, to uszanuje to, że chcesz czekać, tylko to powinien być facet, który ma podobne poglądy na ten temat. Pytanie dlaczego nie chcesz seksu.

Gość gość
Też bym chciał taką dziewczynę która chce z tym zaczekać, ale gdy jednej o tym powiedziałem to mnie wyśmiała i zerwała... a wydawała mi się taka fajna i normalna... :o

Gość gość
Bo seks przed ślubem to puszczalstwo i nie szanowanie ciała

Gość gość
ale ogólnie kręci Cię seks? jak twoje libido? bo jeśli tego nie lubisz to po ślubie facet i tak Cię może rzucić, bo on będzie chciał 2x dziennie codziennie a Tobie wystarczy raz na tydzień albo i jeszcze rzadziej

Gość gość
Jestem dość temperamentną dziewczyną i czasami mam różne fantazje :P

Gość gość
ooo to fajnie :P bo myślałem że jesteś jakaś aseksualna albo jak to się mówi "zimna" a powiedz mi czy jesteś dziewicą?

Gość gość
Aytorko szacun dla ciebie. Nie zmieniaj sie. Wielu jest mezszczyzn ktorzy to docenia. Ich natura juz taka jest za mlodu lataja za takimi z ktorymi chca sie bawic na zone szukaja "czystych". Jesrem blisko kosciola i tu we wspolnotach jest wiele mlodych dziewczyn ktore walcza o czystosc przed slubem . Bo to ogromna walka zwlaszcza jak sa w zwiazkach. Swiat mowi inaczej wiec nie zwazaj na to ale jestem przekonana ze ten jefyny bedzie szczesliwy ze ma taka zone. Powodzenia.

Gość gość
autorko strach przed mężczyznami może być tak duży że nigdy nie wejdziesz w związek sama sobie z tym nie poradzić miałam podobnie i tylko terapia z psychologiem terapeutą mi pomogła

Gość gość
Jak patrzę na mój nowy obiekt zainteresowania to...to na ochotę go schrupać :D Tak, jestem dziewicą. Niby piszesz szacun a problem jest...

Gość gość
można wiedzieć ile autorko masz lat?

Gość gość
po terapii będziesz mogła budować zdrowe relację z mężczyznami twoje problemy być może wynikają z twojego dzieciństwa zastanów się na tym sami nie jesteśmy świadomi gdzie leży problem więc nie możemy go sami znaleźć i naprawić można to zrobić pod okiem specjalisty

Gość gość
Niedługo 24 mi stuknie.

Gość gość
po terapii będziesz mogła budować zdrowe relację z mężczyznami twoje problemy być może wynikają z twojego dzieciństwa zastanów się na tym sami nie jesteśmy świadomi gdzie leży problem więc nie możemy go sami znaleźć i naprawić można to zrobić pod okiem specjalisty owszem szacun ale to jest poważny problem do pracy z psychologiem możesz być tak zablokowana że nigdy nie wejdziesz w związek przez lęk przed bliskością