Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boję się związków i odrzucenia przez faceta przez seks

Polecane posty

Gość gość
up

Gość gość
owszem szacun ale to jest poważny problem do pracy z psychologiem możesz być tak zablokowana że nigdy nie wejdziesz w związek przez lęk przed bliskością

Gość gość
To nie jest lęk przed seksem, bliskością...

Gość gość
Po co ja namawiasz żeby zaczeła uprawiac seks przed ślubem i była wiecznie zdradzana ??

Gość gość
ale kto tu mówi o tym że ona ma jakiś LĘK ? Ona po prostu się szanuje, ma swoje ZASADY i chce się ich trzymać, a że świat zwariował i wszystko tylko kręci się wokół bzykania to nie jej wina! więc boi się że nie znajdzie faceta który będzie miał takie same ZASADY jak Ona. Ona chce zbliżeń, chce seksu, nawet sama mówi że Ją to kręci i ma różne fantazje ale ma też rozum i wolną wolę i chce to zrobić dopiero po ślubie i tyle, a nie że wy zaraz jakieś lęki jej wyszukujecie, zaburzenia czy choroby psychiczne:o Jest jak najbardziej normalna i niech realizuje to co sobie założyła, nie ulegaj presji zwariowanego świata i otoczenia, rób swoje ;)

Gość gość
Po co ja namawiasz żeby zaczeła uprawiac seks przed ślubem i była wiecznie zdradzana ??

Gość gość
20.00 masz rację, tak właśnie u mnie jest.

Gość gość
no wiem autorko dlatego to napisałem :) szkoda że masz już jakiegoś na oku bo chętnie bym Cię zapoznał :P

Gość gość
Boję się angażować żeby nie było tak że na początku będzie wszystko pięknie, ja się zakocham a potem ON będzie chciał seksu a ja...i mnie rzuci a ja będę cierpieć :( Bo przecież na początku znajomości nie zapyta mnie o to, tym bardziej że takich osób jak ja jest coraz mniej więc pewnie nie spodziewa się że akurat trafi na taką...A ja na początku też od razu nie rzucę "seksu nie będzie"...

Gość gość
a czemu by nie? to byłoby całkiem rozsądne i przede wszystkim fair wobec tych facetów. Może nie na pierwszej randce ale na drugiej jak najbardziej mogłabyś otwarcie i szczerze powiedzieć że "chce zachować czystość do ślubu" nawet nie musisz nic o seksie mówić. Wtedy obserwuj jego reakcje i to jak się będzie zachowywał w kolejnych dniach, jak Cię oleje to wiadomo że on takich samych zasad raczej nie ma i czekać nie zamierza, wtedy olej go, odpuść i czekaj na kolejnego

Gość gość
Taaa dopiero wtedy to będą uciekać od niej :D

Gość gość
no i niech uciekają! w końcu jeden zostanie i to będzie ten właściwy

Gość gość
Masakra

Gość gość
Chyba się już w nim zakochałam :(

Gość gość
Czy ktoś mi jeszcze coś napisze?