Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mezczyzna potrafi byc wierny kobiecie przy kosci

Polecane posty

Gość gość

Czy nie bardzo

Gość gość
A jaka jest ta "przy kości"?

Gość gość
jak kocha to tak :)

Gość gość
jak kocha to będzie wierny :)

Gość gość
Np rozmiar 42-44

Gość gość
Ale wiadomo ze malo kto pokocha kobiete ktorej sylwetka odbiega daleko od ideałów musi byc raczej pociag fizyczny a nawet jak kocha to i tak zdrad*****oncu milosc wygasa.

Gość gość
jak kocha to miłość niewygasa

Gość gość
właśnie po drugie jest wiele mężczyzn którzy kręcą grubsze dziewczyny

Gość gość
Nie zauwazylam tego a milosc wygasa wraz z konxcem pozadania milosc jest połaczana z pozadanoiem ale nie zmienia to tez faktu ze faceci oddzielają seks od milosci i nawet jak ponoc kochaja to i tak moga zdradzic

Gość gość
W takim razie czemu ja tych mezczyzn co ponoc kreca grubsze nie widza jak juz lubia to naj grubsze to te z rozmiarem max 38

Gość gość
ciezko sie dostac do zarosnietej sloniną szpary, musial bym chodzic na boki zeby se zamoczyć ;-)

Gość gość
pewnie olewasz takich

Gość gość
Takich raczej nie znam którzy y sie mna zainteresowali

Gość gość
Autorko, a ci faceci to co? Adonisy same? Pełno brzuchatych i sflaczałych facetów łazi. Ja nie mówię, zeby byli napompowani - bo to wiadomo, w większości to jednak sterydy, ale no trochę chociaż ogarnięci. Niech sami od siebie zaczną wymagać.

Gość gość
gość dziś x Jestem :D. x Widać mnie dobrze :D ?

Gość gość
Kobiecie przy kości jak najbardziej :D, x samym kościom, dużo trudniej :D.

Gość gość
Jestem fanem portalu: kraglosci.pl :D. x Tam nie występuje rozmiar 38. x Zdarzyło mi się spoglądać z fascynacją na dziewczynę w rozmiarze 48. x Np. jest tam taka Ewa Zakrzewska (rozmiar 48...50), o której słyszałem niezbyt pochlebne rzeczy, ale na niektórych zdjęciach wygląda MEGA-seksownie :D.

Gość gość
Ja noszę rozmiar 40 i też się mną nie interesują :(

Gość gość
Misio1 ty lubisz zbyt otyłe kobiety

Gość gość
gość dziś Rozmiar 40 też na Kraglosci.pl bywa seksowny :). x Mogę się Tobą zainteresować :D.

Gość gość
gość dziś Jesteś pewna, że problemem jest Twój rozmiar ? Kobieta składa się z wielu innych "detali" i jej rozmiar decydujący jest tylko dla prawiczków z kafe :P.

Gość gość
No raczej rozmiar 40 ten wiekszy to juz kobieta przy kosci a faceci lugbia głownie szczuple kobiety chodziaz przy takim rozmiarze mozna jeszcze byc w miare szczupla ale nie zawsze

Gość gość
Wybacz, ale większość moich znajomych, woli kobietę "przy kości" od wiecznie odchudzającego się harpagona, z ciągle niezadowoloną miną.

Gość gość
Zupełnie inna sprawa jest, gdy facet zakocha się w szczuplutkiej, drobniutkiej i zwiewnej panience, a po kilku latach małżeństwa zastaje w domu coś ważącego 300% więcej. Rozumiem, że jest tym co najmniej przerażony :D. Z drugiej strony, mój kolega wziął sobie słodko pulchniuką żonkę :), a teraz ma w domu wysuszonego potworka z ptasim łbem. Miłość miłością, ale pewne zmiany potrafią zniechęcić.

Gość gość
Misio1 ty masz obsesje na pnkcie otyłosci i to zniecheca nawet takie jak ja wole juz faceta z normaLNYM GUSTEM

Gość gość
Milosci nie ma jest jedynie ewolucja,facet nie jest w stanie byc za długo wiernym jednej kobiecie ale nie zmienia tofaktu ze bardzo mały procent lubi otyłe.

Gość gość
Nie wiem dlaczego nazywasz mnie misiem, ale nie narzucam Ci swojego towarzystwa. Chciałem tylko być uprzejmy :). x Podsumowując Twoją wypowiedź: szukasz faceta, któremu podobają się szczupłe babki i przez swoją budowę narzekasz, że nikt taki, nie zwraca na Ciebie uwagi. x Nie uważasz, że to lekki brak logiki :P ?

Gość gość
Nie szukam fetyszysty tylko faceta ktoremu wyglad jest objetny ale takich nie ma wiec woloe wziasc sie za siebie narazie nikogo nie szukam.I nioe narzekam ze nikt mnie nie chce najpierw schudne a potem moze bede narzekac.

Gość gość
gość dziś Każdy ma wybór: albo duże cycki i pulchny brzuszek, albo małe cycki i płaski brzuszek :P. Połączenie wielkiego, soczystego biustu, z płaskim brzuszkiem, jest bardzo rzadkie i garbotwórcze :P.

Gość gość
Szczuple tez maja duze piersi np Sonnet,czy ta co gra w Na Wspolnej Marta Wierzbicka