Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mezczyzna potrafi byc wierny kobiecie przy kosci

Polecane posty

Gość gość
będzie się męczył mówisz a ty kim jesteś? facetem? ile masz lat? ile lat jesteś z jedną? czujesz że kochasz? masz jakiś problem bo gadasz o tym nie od dziś ,więc jaki ty masz tak naprawdę problem

Gość gość
Po wielu stosunkach i tak cialo przestaje pociagac

Gość gość
Jestem kobieta i nie wierze ze facet moze byc wierny jednej przez dluzszy czas i sie nie meczyc milosc uczucie swoja droga aloe z czasem kazdy facet ma chyba ochorte na inne cialo ze wzgledu na fizycznosc

Gość gość
4.39 ja jestem poligamistką,ale nie tylko seksualnie ,potrafię też kochać jednocześnie więcej niż jednego,ale jestem oddana,czuwam nad tą poligamią ,bo taki jest mój wybór ,chociaż wokół kuszą ciągle i wzdychają ,więc nie jęcz jak baba,mam bardziej męski umysł niż niejeden facet ,i Ciebie postrzegam jak skamliwą babę

Gość gość
a jeśli jesteś babą to nawet nie gadam z tobą,męczy mnie wasza paplanina

Gość gość
Nie obrazaj mnie skoro sama lubisz sie dobrze bawic ja tyez oistatnio zaczelam preferowac wolna miłosc tym bardziej powinnas mnie rozumiec ja nie lubia jak faceci robia z siebie swietoszkow a taK Naprawde zaden nie jest w stanie całe zycie byc wierny jednej nawet jesli sie stara natura weznie góre nawet jesli jest jakies uczucie.

Gość gość
A myslisz ze ci faceci sa tobie wierni?Pewnie nie raz marza o innej wiec nie badz tak pewna siebie :D Nie tylko ty ich zdradzasz oni pewnie ciebie tez

Gość gość
jestem oddana od lat idiotko ,czytaj uważnie co ja pisze,od 10 lat jestem oddana oddanemu tak samo jak ja ,ide stąd mówiłam nie gadam z babami bo mnie irytujecie,rób sobie co chcesz i gderaj innej osobie

Gość gość
zawsze tylko się upewniam że jesteście skretyniałe,jestem z jednym facetem ,tylko z jednym ,wielbiciele mnie nie interesują,łapiesz ?

Gość gość
nikogo suuuko nie zdradzam

Gość gość
Ale o czym my tutaj dyskutujemy? Czy kobieta przy kości nie zostaje często kochanką? Kochanka to nie jest modelka w rozmiarze S/M, to nie długowłosa blond piękność, najczęściej jest to taka normalne przeciętna kobietka, czy przy kości, czy tez nie. Czasami można by powiedzieć mniej atrakcyjna niż partnerka zainteresowanego. To, że będziesz atrakcyjną kobietą, z nieganną figurą, wcale nie zagwarantuje Ci, że twój partner Cię nie zdradzi, ponieważ w tym wszystkim chodzi o coś więcej. Facet może podziwiać piękne kobiety, może się za nimi oglądać, ale w seksie wszyscy szukamy tego czegoś co nie każdy może nam dać:) Jeśli komuś jest dobrze w łóżku z żoną, która ma kilkanaście kg na plusie, nie zależy na seksie z atrakcyjną szczupłą dziewczyną, jeśli nie da mu ona tego co daje mu żona. Jeśli ktoś ma zdradzić, to zdradzi to bez względu na wagę swojej partnerki, to może być chwila słabości, alkohol, chęć czegoś innego, czegoś świeżego z inną kobietą która może być nawet mniej urodziwa. Różni mężczyźni zdradzają, różne kobiety zostają kochankami. Dbajmy o nasze związki, rozmawiajmy, otwórzmy się na potrzeby partnera. Atrakcyjność jest ważną, więc zapuścić tez się nie należy, ale myślę, że ważniejsze są inne rzeczy. Nawet będąc przy tuszy, można być ta zagadkową tajemniczą kobietą, która może uwieść faceta.

Gość gość
gość dziś Chyba ruchacze i seksholicy mogą tak postapić normalny, uczuciowy facet nigdy nie zdradzi swojej dziewczyny

Gość gość
gość dziś Chyba ruchacze i seksholicy mogą tak postapić normalny, uczuciowy facet nigdy nie zdradzi swojej dziewczyny

Gość gość
ja raczej przy tuszy nikogo nie szukam po co ktos ma dotykac mojego aseksualnego ciala jestem aseksualna i sie pogodzilam z tym dlatego nie mysle o seksie

Gość gość
No raczej nie ma dzis uczuciowych facetów,jedynie co uczuciowi dla tych bardoz ładnych szczuputkich nie takich grubych nie ładnych.

Gość gość
to ma taki wyjałowiony mózg że mówi w imieniu wszystkich facetów na planecie,idiotka goni idiotkę

Gość gość
Nie idiotka tylko realistka facetom uczucia sie budza przy bardoz ładnych szczuplutkich kobietkach.

Gość gość
jesteś sama bo masz nasrane w głowie i to jest cała filozofia

Gość gość
gość dziś Jakiego aseksualnego ciała ?? Jesteś seksowna z kobiecym ciałem nie wyglądasz jak anorektyk

Gość gość
A ty jestes facetem czy kobieta ze sadzisz ze mam nasrane w głowie?

Gość gość
to schudnij grubasie :-) leniwy a nie miaugolisz,jak facet przyjdzie to mnie śmierdzący to jak mam zapragnąć ,jak zapuścisz cielsko to się dziwisz?

Gość gość
Uczucia sie budza niezależnie od figury, urody jak sie zakocha to bedzie wierny niczym pies

Gość gość
Uczucia sie budza niezależnie od figury, urody jak sie zakocha to bedzie wierny niczym pies

Gość gość
Raczej jak słonica :) Seksowna to jest Nicol z Pusycat dolls i jej tancerki one maja włacznie z Nicol seksowne ciało.

Gość gość
każda baba ma nasrane,prawie każda,poza tym kilka kg więcej nie zabierze atrakcyjności ,to jest głownie w głowie w tym jak się wyrażasz ,poruszasz ,mówisz ,nudzisz mnie już ,idę stąd

Gość gość
autorko ile ważysz ???

Gość gość
Łatwo ci mowic a poza tym moge by gruba nie potrzebuje seksu :) Owszem ja tez wola przystojniakow dlatego rozumiem facetow

Gość gość
chociaż jeszcze co ci powiem na koniec ,skoro wierzysz że wszyscy faceci sa beznadziejni a ty brzydka to właśnie tak będzie

Gość gość
jak nie potrzebujesz seksu to nie masz problemu i nie wiem po co analizujesz temat

Gość gość
to zmniejsz wymagania a nie latasz za przystojniakami i zakladasz debilne tematy czy facet bedzie wierny kobiecie