Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kochanki to porządne kobiety

Polecane posty

Gość gość

Tak uważam.

Gość gość
Kochanki to k***y i szmaty i od dzis mam zamiar zniszczyć je wszystkie po kolei bo już na zbyt wiele sobie pozwalają.!s

Gość gość
Pewnie, że porządne kobiety;) zawsze porządnie przeoraja swojego kochanka;)

Gość gość
Sylwia od kochanek to się odwal bo gdyby nie one to byś musiała mężowi loda robić;) i rozkładać nogi;) a tak masz więcej czasu na kółko różańcowe:)

Gość gość
Ja nie oceniam innych osób. Nie mam prawa tego czynić.

Gość gość
Kiedys poznałam fajnego faceta, spotykalismy sie i wyznal mi milosc. I nagle zza winkla wyszla jakas dziewczyna, która powiedziała, że jest z nim w ciazy. Spytalam czy to jest prawda i jak to mozliwe skoro spotyka sie ze mna?. On odparł, że spotykal sie z nia wczesniej i że nie wiedział o tym, że dopiero teraz mu powiedziała. Wyszło wiec na to, że to kochanka, ale taka sprzed zwiazku. I postanowilam, ze ukaram ich obydwoje w ten sposob, ze jemu powiedzialam, ze nic dla mnie nie znaczy i ze powinien ozenic sie z ta dziewczyna. Po ilus latach znowu na siebie wpadlismy , on znowu powiedzial ze mnie kocha i ze ozenil sie, poniewaz ja go odepchnelam, chcial na wszystkie sposoby abym wrocila, abym z nim zamieszkala. Ale odpechnelam go znowu i wiecie co mysle? Zrujnowali mi wtedy zycie, naprawde lubilam tego faceta, ale ostatecznie stwierdzilam, ze to nie jest moj poziom...ze sa siebie warci i powinni byc razem. I nie zaluje tej decyzji. Co myslicie?

Gość gość
11.56 Co to znaczy k***a odwal sie??nikt nie bedxie roz******lał mojej rodziny i niszczył życia ani mnie ani moim dzieciom.Rozkładać nogi ti mozesz ty z tym swoim ibrzydliwym wulgarnym i patoligicznym słownictwem d****o!.To ja wygoniłam go z naszego łożka bo mam do niego obrzydzenie że z takimi k*****i sie zadaje.Odpowie mi za to w sadzie i one też.Nie pozwole zeby mi syfa do domu orzynosił albo dzieciory po sąsuedzku robił.Nie pozwole tym k****m podkopywać pode mną dołkow.Dosyć tego!!Jak jest chory sexoholik to niech go sobie utnie i po kłopocie.s

Gość gość
No to rozwiedz się z nim i będziesz wolna od kochanek i męża d****arza;)

Gość gość
12.16 Wytłumacz mi jedno,jak mozna nazywac kogoś kochanką sprzed związku jak nie mieliscie ślubu i nic was nie łączyło?

Gość gość
Sylwia przeczytaj to co sama splodzilas ;) taki rynsztok z gęby zrobiłaś sama a innym wytykasz;)

Gość gość
12.25 Nie ma mowy.Przysiega to przysiega i on powinien o tym wiedzieć!Nie rozwala sie dzieciom rodziny ot tak..tylko dlatego ze jemu sie chce dupczyć i musimy sie bać chorob wenerycznych z jego strony.Wiedział co robi jak przylazł za mną i synem.Trzeba byc odpowiedzialnym i ponosić konsekwencje swoich czynow.Nie mam jakims skretyniałym rozwodem robić dzieciom wiekszej traumy niż tą ktorą przeszły mieszkając z nami u tesciow ,zresztą dom jest dla dzieci budowany i ani ja ani one nie mamy zamiaru temu kurwiarzowi go zostawiać.s

Gość gość
Przecież wyznał mi miłość, to słowo dla ciebie nic nei znaczy? Ja nie mówię tak do każdego i dla mnie to juz zobowiązujące, zreszta sam mówił, że dla niego też. Kochanka w sensie spotykanie dla funu, bez zobowiazan, przecież to nie musi być akurat ktoś zajęty.

Gość gość
12.27 oddaje walkowerem i w waszym jezyku proste !to nie ja zaczełam rynsztokowym jezykiem mnie atakować tylko wy.Co to jest za słownictwo"rozkładanie nog"tfu!!zrzygam sie!Do was inaczej nie dociera i swiete nerwy trzeba miec zeby nie przeklnąc .W innym jezyku nie zrozmiecie niż w waszym.Generalnie nie przeklinam i nienawidzę przeklinania, od .was sie tego ucze .Poziom moralny dno totalnec,jak zresztą cały ten temat.s

Gość gość
Sylwio nie pisz o ponoszeniu konsekwencji tylko jego ale ty d**y dałaś mu przed ślubem i zaciazylas i przed ślubem urodziłaś;) wiedziałaś za kogo wychodzisz za mąż;) przed ślubem cię zdradził, żądał usunięcia ciąży ;) to teraz pij to piwo, które sama sobie zaważyłaś;) i nie wymagaj od dziada k*****arza zmiany na cnotliwego mężusia;)

Gość gość
12.36 Wytłumacz mi jak mozna spotykać sie dla fanu?s

Gość gość
jak można? ktos się naoglądał róznych filmów i chce by było tak jak w tym filmie i umawia się dla funu, nie mysli głową, tylko realizuje co zobaczył, chyba tak? Nie wiem, bo dla mnie to jest bezsensowne.

Gość gość
12.38 D**y to mozesz ty dawać gnoju!wypraszam sobie takie słownictwo.Bede wymagac bo ma ze mną ślub i dzieci!a jego zasranym obowiazkiem jest dochowywać wiernosci dbać o nie i dawać im dobry przykład!Ci ty wiesz w ogole o mnie ?nic!!totalnie nic a to ci tu piszesz to mija sie z prawdą.Idwal sie bo nie reczę za siebie!!On ma byc przykładnym mezem i ojcem i koniec kropka ,zresztą nie twoja sprawa,czego ja od niego wymagam.Wyciagłam go już z pijanstwa,z cpania ,z lekomanii to z koirestwa też go wyciagnę chocbym go miała ryjem po glebiecorać.Niech wie jak ma żyć i zachowywać sie bo moje dziecu mają mieć dobry przykład!!ps nawet sie k***o nie odzywaj bo broniąc go stajesz sie na rowni z tymi o ktorych piszę.!s

Gość gość
Chyba sobie żartujesz myśląc, że bronię twojego męża koorfiarza haha ja tylko wytykam ci brak logiki;) Masz takiego męża jakiego sobie wybrałaś (puscilas się z nim przed ślubem ) sama nie dochowałaś czystości do ślubu to nie wymagaj od innych tego czego sama nie mogłaś zrobić;)

Gość gość
A co to toto? :D

Gość gość
sama nie dochowałaś czystości do ślubu xx Ty moherowy beret :D:D:D

Gość gość
buhahaha czystość do ślubu. :D a co brudna do ślubu szła? ha ha

Gość gość
Wolę być moherowym beretem niż takim czymś jak ty;)

Gość gość
Znam taką co się poświęciła i dochowała tej czystości do ślubu, a po ślubie okazało się, ze mąż ma wklęsłego. Szukała kobitka przez całą noc w gaciach i nic nie znalazła :D

Gość gość
dziś cześć głupia babo wklęśniaka :D

Gość gość
dziś ty czyściocha powiedz nam dlaczego zdradzasz swojego męża wklęśniaka z żonatym ogierem co ma pałę 20 cm. ?

Gość gość
To zapewnie mąż Sylwi hahaha

Gość gość
No coś tak nagle morę zamknęła? Chcesz, zeby twój stary niedojda dowiedział się co robisz?

Gość gość
Przyszła ta co wszędzie widzi kochanki swojego męża i każdej mężatce wmawia zdradę, żenada

Gość gość
Sylwia z kim zdradzasz swojego męża niedojde?