Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Z jakich powodów nadal jestescie singielkami?

Polecane posty

Gość gość
faceci tez maja duze wymagania

Gość gość
szukam faceta ktory by mi sie podobal

Gość gość
Po co tłumaczysz to polskim królewnom z drewna, roszczeniowym pasożytkom tlenionym na blond, "dechom" albo grubaskom, kłodom w łóżku, z zainteresowaniami na poziomie seriale i kosmetyki. Polskie kretynki nawet nie zrozumieją, co się do nich pisze.

Gość gość
21:57 Idź mizoginie gdzie indziej, a nie na kobiecym forum przesiadujesz :)

Gość gość
ty nie p********* wyglądzie, bo nawet byś nie uwierzyl do jakiego chłopaka z wyglądu poczułam kocia mietke! ale miał intelekt i ciekawie się z nim rozmawiało, poczucie humoru. i co, coś mu odyebalo po kilku miesiącach, możliwe że kompleksy albo Bóg wie co. wiec nie generalizuj!

Gość gość
tzn co mu odyebala?

Gość gość
gość dziś szukam faceta ktory by mi sie podobal x Może to ja ?!

Gość gość
gość dziś Po co tłumaczysz to polskim królewnom z drewna, roszczeniowym pasożytkom tlenionym na blond, "dechom" albo grubaskom, kłodom w łóżku, z zainteresowaniami na poziomie seriale i kosmetyki. Polskie kretynki nawet nie zrozumieją, co się do nich pisze. Lepiej bym tego nie powiedzał. Brawo.

Gość gość
:O

Gość gość
Powód prosty: -szukam kogoś kto będzie mnie szanował, będzie mi oparciem, stabliny, poważny, -dotychczas spotkałam facetów nie spełniających tych kryteriów

Gość gość
ale panowie oburzajacy sie tak o to ze kobiety maja wymagania, czy wy wzielibyscie kogos z kim byc nie chcecie albo na 10000% bedziecie sie meczyc np zdrzede, gruba laske?

Gość gość
ten od królewien z drewna widać, że od lat nie miał laski i laski to wyczuwają i jeszcze bardziej go olewają :D

Gość gość
gość dziś Powód prosty: -szukam kogoś kto będzie mnie szanował, będzie mi oparciem, stabliny, poważny, -dotychczas spotkałam facetów nie spełniających tych kryteriów x Może to też ja i już nie musisz dalej szukać.

Gość gość
okazal się maluczkim człowiekiem któremu sprawia radość odgadywanie kolezankom z pracy, odgadywal ludzi z pracy. cieszył się jak komuś -do.sra, że od jego decyzji zależa różne ludzkie losy, zmienne nastroje, próba pokazania jaki jest och i ach, głupi śmiech, społeczny dzikus, trochę cpal pewnie

Gość gość
Jestem sam bo kobiety to manipulantki ( z małymi wyjątkami) ważniejsze było co mam niz jaki jestem ( mimo ze wszystko idealne). Na początku związku seks bliskość wspólne życie .Po dwóch trzech góra czterech latach brak zainteresowania , kłoda w łożku. Bo jak ma faceta to wywalone jak wygląda do tego coraz częściej fajka wino zamiast zdrowego trybu życia. Bo jak jesteś na fali to masz sznur koleżanek przyjaciółek a jak się noga powinie jesteś przegrańcem. Tak panie jesteście mega rozczeniowe. 35 facet dobrze zrobiony ogarnięty zadbany to jest kąsek.35letnia singielka już gorzej.

Gość gość
mały cpunerski ksiaze

Gość ImSingleLady
Jestem sama, bo lubię zajmować się wszystkim, tylko nie chłopakiem. Od przytulania i innych takich mam przyjaciół płci męskiej, którzy nie ograniczają mnie w życiu.

Gość gość
Wiem, koledzy opowiadali mi o tobie. Niezły ubaw.

Gość gość
:O

Gość gość
NIE dokucza Wam brak możliwości wyżywania się na facetach, wbijania emocjonalnych szpilek itd? Chyba same sie na sobie nie wyżywacie? Nie warto być singielka

Gość gość
wartooo

Gość gość
Takie tematy są mało konstruktywne.

Gość gość
gość wczoraj Po co tłumaczysz to polskim królewnom z drewna, roszczeniowym pasożytkom tlenionym na blond, "dechom" albo grubaskom, kłodom w łóżku, z zainteresowaniami na poziomie seriale i kosmetyki. Polskie kretynki nawet nie zrozumieją, co się do nich pisze. x kobiety sa singielkami bo masa jest takich gowien jak ty a nie mezczyzn

Gość gość
Uwielbiam męczyć mojego faceta.

Gość gość
Ogarnijcie sie bo wam laski d**e skopie :-P

Gość gość
Tak się składa, że nie jestem tlenioną blondynką, nigdy nie interesowały mnie seriale i kosmetyki, zarabiam na siebie i postawa roszczeniowa to ostatnie co można by mi przypisać. I doskonale rozumiem co piszecie, i wam współczuję, że to macie w głowach, że tak zostaliście wychowani, że tak was skrzywdziły jakieś p*****e które wam się podobały i przez to teraz macie satysfakcję z obrażania incognito kobiet których ani nie widzieliście, ani nie znacie. Prawda jest taka, że normalny mężczyzna nie oczekuje od kobiet, że to one będą go podrywać. Tak jest pod każdą szerokością geograficzną. Ale teraz oni tak to odwrócą, że królewna z drewna to ta, co nie poderwie. No więc z przyjemnością jestem królewną z drewna dla takich jak wy, i z przyjemnością jestem ciepłą, wdzięczną kobietą dla normalnych.

Gość gość
I dlatego jesteś ciągle sama.

Gość gość
dziś Jestem mezczyzna i popieram.

Gość gość
10:56] ile masz lat?

Gość gość
38 lat, ale muwią mi, że wyglądam na co najwyżej 25