Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Z jakich powodów nadal jestescie singielkami?

Polecane posty

Gość gość
dziś ile masz lat?

Gość gość
ZA KAŻDYM RAZEM JAK WYKAZAŁAM INICJATYWĘ - FACET ZWIAŁ. taka prawda. faceci gadają, że tego oczekują, ale gdy okażesz im wyraźne zainteresowanie - zniechęcają się! miałam tak wiele, wiele razy. najbardziej latali za mną ci, których zbywałam, najbardziej zależało tym, którzy musieli się postarać i pomęczyć. ja się ludzi nie boję, brzydka nie jestem, byłam na wielu randkach, właściwie to zawsze ktoś się przy mnie gdzieś tam kręci i uwierzcie, dziewczyny, facet, który musiał się o was postarać - doceni. jasne, gdy już jesteście parą, to tak nie działa - mam na myśli początki i podryw. NIE ZWIĄZEK, podkreślam. x Brednie i prymitywne zmyślanie.

Gość gość
jak świat światem, samiec lata za samicą. przekonajcie się dziewczyny, zastanówcie się, ile razy facet, któremu okazałyście zainteresowanie nagle was olał, a ile razy facet, którego zlewałyście latał za wami jak głupi :)

Gość gość
Te powyżej to jakieś "mądre" wnioski gimbazy. Śmiech.

Gość gość
czekalam na ulicy i facet do mnie podszedl i mnie zagadal.byl bardzo przystojny i mily.

Gość gość
Ta od ulicy - a świstak siedzi i zawija te sreberka:)

Gość gość
jak facetom ktos sie podoba to sami sie staraja

Gość gość
jak świat światem, samiec lata za samicą. przekonajcie się dziewczyny, zastanówcie się, ile razy facet, któremu okazałyście zainteresowanie nagle was olał, a ile razy facet, którego zlewałyście latał za wami jak głupi usmiech.gif JJ też to potwierdzam, i teraz nawet choćbym miała umrzeć to do faceta pierwsza nie zagadam nigdy, chociazby dlatego że to z góry jest skazane na porażkę.

Gość gość
ja facetow nie podrywam.oni mnie podrywaja

Gość gość
sporo singielek to lesbijki

Gość gość
ja sie obawiam ze zaden facet nie umie wylizac tak dobrze ci//ki jak kobieta

Gość gość
ja jestem singielką, ale mam opory przed związkiem boję się że będzie mnie zdradzać

Gość gość
17:15 dokładnie tak. Ale chłopiec się zdenerwował :D

Gość gość
"Zawsze chce mi się śmiać z takich tekstów. W Polsce laski zatrzymały się gdzieś w średniowieczu i okopały się na swoich pozycjach usmiech.gif Konotacyjnie to kobieta powinna dalej prać w rzece, cerować i wyszywać, robisz to? I właśnie chodzi o to, że na świecie (tym nowoczesnym, zachodnim, do którego przypisuje się też Polskę) panuje już dawno równouprawnienie, obie płcie wykazują się inicjatywą i nikogo to nie dziwi. Tylko polskie księżniczki mają nasrane we łbach" AHA czyli do tego jeszcze próbują nam wmówić że ichlenistwo i p**dowatość i tumiwisizm, to współczesny, dobry trend społeczny

Gość gość
Jak w takim razie wyjaśnisz, chłopczyku, to, że właśnie na zachodzie, czyli w USA, byłam najbardziej podrywana, przez normalnych, przystojnych, uczciwych mężczyzn?

Gość gość
Michał Jackson był mężczyzną w USA na zachodzie i jego to właśnie kobiety podrywały a nie on kobiety!!

Gość gość
bo singlowanie jest fajne :D

Gość gość
ale przeciez od zawsze to facet ma podjac inicatywe

Gość gość
Ale paplacie w kółko to samo

Gość gość
no bo to jest jedyna prawda. Że normalny mężczyzna nie oczekuje od kobiety, że go poderwie. Przypomniało mi się, jak kiedyś się zwierzyłam koledze (który ma dziewczynę), że pierwsza napisałam do kogoś kto mi się podoba i zaproponowałam spotkanie. Chłopak był w szoku, popatrzył na mnie jak na jakiegoś stwora i powiedział "kobiety tak nie powinny robić, normalny facet sam zagaduje do dziewczyny która mu się podoba. Ja też kiedyś się bałem, ale jak dorosłem, to już wiem, że to jest normalne".

Gość gość
Księżna POLSKA

Gość gość
ale jak facet nie zauwaza kobiety to kobieta moze zrobic subtelnie *****lub jakos lekko zagadac

Gość gość
jak nie zauważa, tzn że nie zwrócił na nią uwagi - czyli nie podoba mu się. Taka prawda, brutalna, ale prawda.

Gość gość
mnie nie podrywaja, dlatego jestem singielka

Gość gość
nie wolno kobietom nic robic to facet ma robic wszystko i koniec kobieta ma lezec****achneic nawet sie nei odzwywac oooo to cala filozofia

Gość gość
samotnosc jest do niczego :)

Gość gość
Jestem sama bo 1. Jestem nieco nieśmiała, nieufna 2. Konserwatywna 3. Bardzo ostrożna z facetami 4. Mam swoje wartości i szukam kogoś kto będzie je podzielał 5. Traktuje seks bardzo powaznie i najchętniej zaczekała bym do ślubu 6. Chcę kogoś z kim spędzę całe życie

Gość gość
gość dziś nie wolno kobietom nic robic to facet ma robic wszystko i koniec kobieta ma lezec****achneic nawet sie nei odzwywac oooo to cala filozofia x a ty placzku chcialbys zeby za toba laski biegaly, a nie biegaja i teraz musisz plakac i skamlec na forum, ze "musisz" wszystko robic, ale nie zamierzasz bo jestes biernym leniem i mamisynkiem pozbawionym meskosci i korona by ci z lba spadla jakbys mial zabiegac o kobiety, a takich roszczeniowych biernych ksiazat jak ty nieumiejacych znalezc sobie kobiety i przesiadujacych latami na portalach randkowych teraz jest cala masa czekajacych na ksiezniczke az z nieba spadnie - ot cala filozofia dzisiejszych czasow zalosnych prawikow i ciot

Gość gość
Nie jestem singielką, a starą panną. Po zakończeniu związku jakoś długo nie mogłam się przemóc żeby się z kimś spotykać. Teraz już wiem, że mam okropny charakter i niezachęcający do poznania sposób bycia, jestem bardzo niezależna, mam swoje zdanie, nie chcę mieć dzieci, a to wszytko raczej nie poprawia mojego wizerunku. Będę wieczną starą panną i nie rozpaczam z tego powodu.