Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajnik zawodowy

Niech mi ktoś logicznie wytłumaczy dlaczego lewactwo jest takie zaślepione

Polecane posty

Gość pytajnik zawodowy

Gdy jeszcze imigrantów było mało i nie gwałcili, nie molestowali, nie napadali i nie robili stref szariatu i nikt jeszcze nie wiedział, że są nierobami, to jeszcze można było zrozumieć argumenty lewactwa. Ale teraz? Teraz już wiadomo, że to socjalne pasożyty, które gwałcą, molestują, napadają i robią swoje strefy szariatu. Lewactwo wciąż jest za nimi. Gdyby się zapytać lewaka czemu chce pomagać uchodźom to nie umiałby dziś logicznie tego wyjaśnić. Mimo to nadal jest za imigrantami. Ktoś to rozumie?

Gość gość
niektorzy ludzie są po prostu debilami i juz... to tak jak z tym księdzem spod Kielc który gwałcił 14 latke, a parafianie go bronili i mowili ze to nieprawda, on sam sie przyznal a oni dalej twierdzili ze to nagonka... choroba psychiczna i juz, Stalin tez byl chory , podobnie jak Adolf H, czego nie rozumiesz? wariaci są wsrod nas

Gość gość
Pranie mózgów i wszystko jasne

Gość gość
sa finansowani/skladaja sie w wiekszosci - przez zydow/osoby powiazane z zydowska finansiera. a zydom zalezy by zniszczyc europe, oni potem zyskaja nasze tereny. wszystko juz jasne?

Gość gość
bo alimenciarz zdjal spodnie i ich zaslepiło

Gość gość
Dlatego też kiedy brak im argumentów, zawsze wyskakują z historyjkami o rzekomej pedofilii w kościele rz-kat.

Gość gość
a co to jest konkretnie to lewactwo, bo akurat PIS jest bardziej lewicowy jeśli chodzi o gospodarkę i socjal niz takie SLD .

Gość gość
Czym zaślepione i jak? Jakie rozwiązanie sugerujesz? Wywalić ich z powrotem do Syrii? Wtedy skazujesz ich na śmierć. To tak, jakby Żyda odesłać do Polski w 1944. Chyba że mówimy o innych ciemnoskórych z innych krajów.

Gość gość
Jest jakaś część kozojebców, która zachowuje się skandalicznie i jest część, która jest normalna i spokojna. Jak te części rozdzielisz?

Gość gość
ja bym zostawila tu tylko kobiety i dzieci do lat 18. reszcie powinno sie zbudowac jakis obóz w pn afryce - za tyle kasy co sie w nich pakuj w europie spokojnie by sie im cos w jakims panstewku afrykanskim zapewnilo. a te cory i dzieci - kazdemu obroze elektroniczna- staly monitoring by wykryc kazdy krzyw********cos za cos i zasada ograniczonego zaufania, bo slodka 8latka moze robic za zywa bombe.

Gość gość
@ gość dziś sa finansowani/skladaja sie w wiekszosci - przez zydow/osoby powiazane z zydowska finansiera. a zydom zalezy by zniszczyc europe, oni potem zyskaja nasze tereny. wszystko juz jasne? x Niewykluczone, że żydomasoneria pociąga za sznurki i jakoś sponsoruje ten proceser. Ale przecież za imigrantami są szarze pionki lewactwa, ludzie przez nikogo nie sponsorowani, nawet kobiety mimo gwałtów im sprzyjają. U mnie w pracy jest typowa lewaczka. Jak powiedziałem przy niej ciapaty to omal nie zemdlała z oburzenia. Nie wierzę,że ta tępa idiotka pobiera od żydòw kasę bo jest za tępa na to. Próbowałem idiotkę pytać czemu jest za wpuszczaniem do Polski muzułmaństwa. Odpowiedziała, że trzeba pomagać uchodźcom. Wykazałem idiotce, że to nie uchodźcy a najeźdźcy socjalni. Wykazałem, że gwałcą, biją, urządzają zamachy terrorystyczne etc. Nic nie dotarło do tępego dnia. Dalej popiera ciapatych. Pytam CZEMUUU??? Nie umiała wytłumaczyć. Jak można brnąć w samobójczą ideę nie umiejąc tego uzasadnić?

Gość gość
Bo po mordzie nie odróżnisz normalnego człowieka od mordercy. Teraz sobie wyobraź, że nie wpuszczaliby Polaków do UK ze względu na burdel, który urządzali i urządzają od czasu do czasu nasi rodacy. Ty zaś jesteś porządnym człowiekiem i chcesz do UK jechać, ale nie możesz, bo twoi rodacy narobili smrodu. Rozumiesz o co chodzi?

Gość gość
zydomasoneria pociaga za sznurki - w Izraelu przeciez prawo jest non stop zaostrzane by nie wpuszczac Palestynczyków i reszty, ale zydowscy prominenci sponsoruja proceder sciagania ich do Europy/ namawiaja do tego. obudzcie sie ludzie. a taka szara pani z biura ma juz mozg wyprany przez propagande lewacko-feministyczna. to jest wydmuszka, której idealnym przykładem sa zasady na jakich funkcjonuje KOD. Grażka podjeżdzając pod biuro toyotka yaris, wypachniona hugo bossem, odziana w płaszczyk z Solara, czytajaca "Wysokie Obcasy" i słuchająca Tok Fm mysli, ze jest cool, jazzy und wielka europejką. idiotka, ciapak jej pissde rozryje gardlo pociete. dajcie spokoj, papka zamiast mozgu

Gość gość
gość dziś Bo po mordzie nie odróżnisz normalnego człowieka od mordercy. Teraz sobie wyobraź, że nie wpuszczaliby Polaków do UK ze względu na burdel, który urządzali i urządzają od czasu do czasu nasi rodacy. x Tepy lewak wysil dwie szere tepe komorki i znalazl tepe wyjasnienie. Przyrownal kilka incydentow z udzialem Polakow do masowych gwa/l/t/ow i molestowan islamskich. Powiedz mi tepy lewaku gdzie POLACY masowo molestuja setki kobiet? Powiedz mi tepy lewaku w ktorym miejscie jakis Polak zalozyl strefe szariatu i bije kazda kobiete bez burki? Tepy lewaku odpowiedz na powyzsze pytania.

Gość gość
Pytanie: " Niech mi ktoś logicznie wytłumaczy dlaczego lewactwo jest takie zaślepione " 🌻 Odpowiedź: - bo jest złe - a zło jest zawsze zaślepione :o

Gość gość
W Wielkiej Brytanii Polak zgwałcił kobietę w wyniku czego ona zmarła.

Gość gość
@ gość dziś W Wielkiej Brytanii Polak zgwałcił kobietę w wyniku czego ona zmarła. x No prosze JEDEN przypadek Polaka! Kiedy to bylo? Dzis? Wczoraj? Rok temu? Dziesiec lat temu? Bo widzisz, w takiej Szwecji np. dochodzi do KILKUDZIESIECIU gwa/l/t/ow DZIENNIE! Wiec nie przyrownuj lewacka kurfo jednego wygooglowanego przypadku do setek, tysiecy przypadkow z udzialem muzulmanskich imigrantow.

Gość gość
Do 17:35 Polacy w wielkiej Brytani zajmują pierwsze miejsce w niechlubnej liscie państw które popełniły najwięcej przestempstw wyprzedzają Rumunów to boło jednym z powodów dla których W.B wystąpiła z Uni,

Gość gość
17.47 chyba nie jesteś Polakiem, tak dziwnie piszesz.

Gość gość
Oczywiscie ze ta menda z 17:47 to jakas polskojezyczna kurfa niemiecka zainstalowana na terenie RP

Gość gość
17:56 Jestem, ale Polacy " widzą w oku bliźniego drzazgę a belkę we własnym nie dostrzegają "

Gość gość
17:47 to KODziarskie ścierwo, oni na siłę chcą tu wprowadzić multi-kulti.

Gość gość
Ja to rozumiem ten ich szatański plan. Chodzi o wyrugowanie chrześcijaństwa z Europy, o zniszczenie tradycji i wartości narodowych, o zniszczenie historii kazdego z narodów. W tyglu multikulti nie ma mowy o kultywowaniu czegokolwiek. Przemieszana ludność każdego kraju traci naturalne korzenie, wręcz je odcina, jako cos zbędnego i niezrozumiałego dla osiedlających się przybyszów. Przybysze wprowadzają swoje tradycje, zakazy, nakazy, i naród np.taki jak Polska, z ponad 1000letnią historią, jest zepchnięty na margines, jest tą drugą kategorią obywateli , WE WLASNYM KRAJU. W totalnym balaganie i chaosie latwiej kręcic swoje brudne interesy, propagować wszelkie wynaturzenia, bo np. imigranci wspólzyją z dziećmi , zwierzętami, więc TAKIE SAME PRAWA chcą w nowym miejscu, czyli w Europie, Polsce. Ponieważ mają awersje do pracy, to biali ludzie, pracowici właściciele kraju, muszą ich utrzymywac i dostosowywac swoje dotychczasowe prawo do ich prawa. Chore, prawda? Ale tak siè juz dzieje w wielu krajach Zachodu.

Nie jestem lewakiem, ale mogę ci powiedziec gdzie Polacy masowo molestuja i gwalca kobiety. W Polsce. Śmieszne jest myślenie że w innych nacjach jest więcej złych ludzi/głupich/przestępców czy czegokolwiek niż u nas. To jak z wojną - wszyscy żołnierze zabijają, kradną i gwalca, tylko nie nasi, nasi to bohaterzy.

Gość gość
Do 18:09 od razu widać że jesteś PiS owcem ta kultura i inteligencja nic tylko elektorat PiSu

Gość gość
18:12 Oczywiście Nowoczesny pajacu, każdy kto krytykuje twojego lovelasa z Madery albo KODziarską sektę to od razu PiSowiec. Mniej ćpaj i wszystkiego dobrego z okazji Święta Sześciu Króli.

Gość gość
Do 18:17 a tobie się wydaje że każdy kto krytykuje lewacką partię PiS jest elektoratem nowoczesnej.

Gość gość
18.17 czytaj porządniej, może wolniej? Czy w związku z moją wypowiedzią z 18.12 można wysnuć wniosek, że jestem KODziarzem? Napisałam, że rozumiem ich (lewactwa) szatański plan, w odpowiedzi na tytułowe pytanie. Bóg, Honor, Ojczyzna- oto moja odpowiedź jednym zadaniem.

Gość gość
18:12 oczywiście że radzieccy żołnierze byli dużo bardziej bestialscy względem cywilów niż ci z Rzeszy. dużo więcej gwałtów chociażby spotkało kobiety z ich strony niż że strony naszych zachodnich sąsiadów. śmiesz z tym polemizować może?