Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego ludzie myślą stereotypami i szablonami?

Polecane posty

Gość gość
noc-night część doby, w czasie której Słońce znajduje się poniżej linii horyzontu. Można też ją określić jako okres od zmierzchu do świtu. Zjawisko to występuje na planetach krążących wokół gwiazd

Gość gość
dekoltem i tipsami na pół metra to jednak świadczy o tym, ze glowna uwage zwraca na wyglad i xxx No i to jest idealny przyklad myslenia stereotypowego i wyciagania wnioskow bez przeslanek. Ja mam kolorowe wlosy i ubieram sie roznie, czesto w dresy, lub tez krotka sukienke. To co, widzac mnie na ulicy pewnie bys mnie zakwalifikowala jako patologie? Badz tez osobe, ktora ubiera sie dla mezczyzn, widzac mnie w dniu w ktorym jestem w obcislej krotkiej sukuence. Nastepnego dnia bylabym natomiast z pewnoscia dresiara. Jestem pracownikiem naukowym.

Gość gość
weź pod uwagę, że to są ludzie prości i do tego sami pochodzą z nieciekawych środowisk - przynajmniej jedna osoba otwarcie przyznała, że mieszka w takiej okolicy gdzie jest dużo patologii. Skoro wszystko kojarzy im się z patologią to znaczy, że sami do niej należą (i mają uraz). Gdzie ci ludzie mają poznać pracowników naukowych?