Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie mam 500 plus i nie mam za co żyć

Polecane posty

Gość gość
mam nadzieję, że tych przygłupów poisowskich za płacenie za pieprzenie się szlag trafi raz na zawsze

Gość gość
No, ale w rządzie siedzą sam głąby... normalny człowiek to pojmie bez problemu ale oni nie... x niestety, ale w rządzie nie siedza głąby, głąby to sa na forum... to ze zarabiamy mało to mniejsza czesc problemu, bo np. w latach 80 ludzie mieli jeszcze mniej, mieszkali z rodzicami, a i tak mieli średnio po 2-3 dzieci. Teraz coraz więcej osob się nie decyduje na dziecko z wygody- bo jest inna swiadomosc, lub boi się utraty pracy, bo można jej nie znaleźć, a w komunie zawsze praca była...

Gość gość
21.53 to jak nazwać ludzi w rządzie, którzy doprowadzili do tego, że patologia rozmnaża się jak króliki i jeszcze im za to płacą.... co dobrego spotka takie dzieci w takiej rodzinie, gdzie jest przemoc i alkohol? albo co się stanie z tymi dziećmi gdy 500+ zabiorą...? To czemu siedzisz i piszesz na forum z głąbami?

Gość gość
to jak nazwać ludzi w rządzie, którzy doprowadzili do tego, że patologia rozmnaża się jak króliki i jeszcze im za to płacą x a przedtem to tzw patologia się nie rozmazała jak króliki? ja tam uważam, ze powinna być górna granica na rodzine, np. max 1500 zł żeby rodzina mogła pobierac, ale może to by było niezgodne z prawem, nie wiem. Często tez dany rząd pewne rzeczy robi nieco pod publikę, ale na pewno to nie wynika z głupoty, bo tam siedza b inteligentni ludzie

Gość gość
22.27 jeśli według ciebie właśnie taki jest inteligentny człowiek, to gratuluje podejścia :P może dla ciebie wystarczy dostać się do rządu aby być mądrym...widocznie też jesteś tak "inteligentna". Swoją drogą w rządzie wszyscy tacy "inteligentni" a doprowadzają kraj do ruiny począwszy od służby zdrowia itp. Tacy mądrzy(według ciebie) a sami doprowadzają, aby Polskie dzieci tułały się po domach dziecka....bo co stanie się z tymi dziećmi z patologicznych rodzin gdy zabiorą 500+ to wiadomo.

Gość gość
22.27 "a przedtem to tzw patologia się nie rozmazała jak króliki?" x rozmnażała się, ale nie na ąż na taką skale jak teraz. teraz to robią by zarobić.

Gość gość
A moim zdaniem patologia zawsze sie rozmnażała, bo ma taka mentalność. Nie stosują antykoncepcji, więc co rok to prorok. Mnie tez nie podoba sie, że bogaci dostają 500+, a biedni z jednym dzieckiem nie. Te pieniądze są pokrycie częściowych wydatków związanych z wychowaniem dziecka. Takie wydatki ponoszą również rodzice z 1 dzieckiem, a jedynaków już rzad nie dostrzega. Uważam, że jeżeli nie starczy pieniędzy na każde dziecko (choć broszkowa tak obiecywała), to powinien być wprowadzony wyższy limit dochodowy ale dla wszystkich.

Gość gość
tym pisowcom to już całkiem odwaliło,

Gość Ale to już było
Nie pisz bredni.500+ weszło w życie od niedawna, a dotąd z czego żyłaś?! Skoro nie stać cie utrzymać dziecko, to oddaj do adopcji.

Gość gość
do Ale to już było 2017.01.12 - to wy królice oddajcie do adopcji te swoje stada a nie karzecie tym co mają jedno i nie dostają 500+ oddawać,