Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie mam 500 plus i nie mam za co żyć

Polecane posty

Gość gość
wcześnie to tak samo jak autorka topiku żyła tak i te co dostają 500+ niech żyją tak jak i autorka, bez 500+, a jak teraz dają to niech dają wszystkim, za komuny rodzinne wszystkie dzieci dostawały i komuna niby nie była katolicka, a te j****e pisowce podzieliły ludzi i skłóciła i to jest po bożemu. Tak samo jak i tu co niektóre cholerne katoliki są przeciw dawaniu, kuźwa dobrze że oni dostają. Oby was bozia pokarała za takie postępowanie,

Gość gość
jebane pisowce skłóciły mnie z siostrą, bo ta najebała dzieci i teraz się śmieje ze mnie siedząc w domu i dostając4 tys. za darmo, a ja jedno i zapieprzam, wstaję o 5 rano

Gość gość
do gość dziś - dobrze i, i tak o 5 to za późno wstawałaś, dorób sobie jeszcze z 5 jakżeż durna, i to fakt, faktycznie jesteś nie do z***bania, do pługa z tobą, orać pole

Gość gość
nie rozumiem kobiet które zrobią sobie 5tkę dzieci i narzekają, jak im ciężko...wierzę, że im ciężko, ale to co nie wiedziały jak jest, ile jest pracy z jednym lub z dwójką dzieci...to jeszcze dają sobie zrobić kolejne...

Gość gość
A musisz rozumieć Nie każdy chce mieć 1 dziecko.

Gość gość
śmierdząca leniwa patola pasie się na pieniądzach ludzi, którzy uczciwie pracują... moi sąsiedzi chleją każdego dnia i bardzo sobie chwalą , bo dostają 3000 na 6-cioro a siódme w drodze i do tego jeszcze zasiłki.. a ich ulubione powiedzonko to: - " robota to głupota"...

Gość gość
do 12.41: w moim bloku jest podobnie, a dzieci jak chodziły głodne tak chodzą... najważniejsze ze jest wóda...

Gość gość
dziś A musisz rozumieć Nie każdy chce mieć 1 dziecko x no to nie narzekaj jak ci ciężko...też nie mam jedynaka.

Gość gość
do 12 13 , sory ale ja nie widzę żeby laska się nad sobą użalała Co zabolało cię ujadaczko bo pewnie jak autorka tematu masz jednego bachora i cię na niego nie stać a tu laska ma 5 i sobie radzi A tak na marginesie już ja to widzę jak wy tak bezkarnie patrzycie na tę patoogię k***a nogi byście sobie połamały bięgnąć do mopru z takimi informacjami że ktoś kasę przep*****la kafeteryjne patolki :-p

Gość gość
a co się im dziwisz jak widzą kobietę z dzieciakami i mężem obydwoje pracują i jeszcze mają 500 plus to im się jeszcze bardziej nuż w ręku otwiera niż na te zachlane patolki taka prawda To napisze jedna z drugą d pługa z pogardą , ale kartofelki i plony z polka smakują suką

Gość gość
ja też nie rozumiem po chuj rozliczacie matki z posiadania dzieci skoro same ujadacie że na jedno was nie stać :-( więc jesteście nieudacznicami a pozwalacie sobie na takie osądy z d**y do roboty nieroby :-o

Gość gość
W tej chwili 600 rodzin w Polsce ma wylacane 500+ w postaci bonów żywnościowych, bonow na kupno odziezy dla dzieci. W wiekszosci sa to rodziny wielodzietne.

Gość gość
Panstwo powinno pomagac glownoe ludziom pracujacym. Ja osobiście wolalbym wieksze ulgi na dzieci do odliczenia. Uwazam.ze to jest sprawiedliwe.

Gość gość
do gość dziś - dobre, autorka ma jedno to bachor według ciebie a ta z piątką to nie bachory tylko co, świnie albo dziki, też kuźwa bachory i to patologia, bo nikt o zdrowych zmysłach się tak nie rozmnaża jak królica, to tylko patologiaaaa tak robi, która jest nie do z***bania

Gość gość
a gdzie ja napisałam że nie bachory szmato ??? Mój tok pisania jest rynsztokiem i ok tak mi się podoba . a ty jak mnie bądź kogoś chcesz w przyszłości umoralniać to hipokrytko nie pisz sama slangiem rynsztoku cytuję "zdrowych zmysłach się tak nie rozmnaża jak królica, to tylko patologiaaaa tak robi, która jest nie do z***bania " Noż k***a i umoralniła mnie idiotka z klasą co ją ubodło bo na dzieciora kasy nie ma a wal się na ryj

Gość gość
o pieprzona, na swoje stado bachorów dostaje i ma za co chlać

Gość gość
Boże...To pisze kobieta kobiecie, matka matce... Nie zrzucajcie winy na 500+, że społeczeństwo podzieliło, bo program jest od niecalego roku, a na kafeterii od dawna jedne ziejecie nienawiścią do drugich. To, że nie podoba Wam się ten program to jedno, ale obrażać siebie nawzajem i mieszać w to dzieci... Nie wierzę... Dla mnie żadne dziecko nie jest bachorem, bo one są niewinne, nic o tym świecie jeszcze nie wiedzą, są zależne od dorosłych. Gdzie Wasze sumienia, gdzie Wasza kultura i szacunek do drugiego człowieka? Człowieka, a nie beneficjenta 500+. Dlaczego widzicie TYLKO I WYŁĄCZNIE patologię, a nie dostrzegacie, że te pieniąze dostają również Ci, którzy uczciwie pracują, a świadczenie wydają zgodnie z przeznaczeniem? Nie chcecie tego widzieć. Nie zganiajcie na PiS, że społeczeńswto podzielił, bo podzieleni to myśmy byli od zawsze. Wystarczy spojrzeć na to forum i na tematy, gdzie mieszczuchy nadają na wieśniaków, gdzie biedny na bogatego, kobieta mająca własne mieszkanie na kobietę, która mieszka z teściową, przykłady można mnożyć... To wszystko zależy tylko i wyłącznie od nas, jakimi ludźmi jesteśmy, a niestety jesteśmy baaardzo kłótliwi i zazdrośni. Nie głosowałam na PiS, ale w niektórych sprawach mają rację. Ludzie widzą tylko to, co robią źle, a nie widzą, że to partia, która jako jedyna może przeciwstawić się niepohamowanemu napływowi imigrantów. Myślicie, że inna partia nie zafundowałaby nam jakichś niechcianych wydatków? Ja tam wolę płacić na dzieci rodzimego Janusza i Marioli niż na Aliego i jego harem.

Gość gość
Nie głosowałam na PiS, ale w niektórych sprawach mają rację. Ludzie widzą tylko to, co robią źle, a nie widzą, że to partia, która jako jedyna może przeciwstawić się niepohamowanemu napływowi imigrantów. xxx Rzeczywiście udało się PIS'owi co poniektórych nastraszyć imigrantami i przeciągnąć ich na swoją stronę, mówiąc, że oni jedyni są w stanie ochronić Polskę przed napływającą falą imigrantów.

Gość gość
No ale powstrzymali. Gdyby rządziło PO, już dawno Twoje podatki by szły na budowanie ośrodków dla ''uchodźców'', czyt. młodych byczków w wieku produkcyjnym. Tu trzeba przyznać, że nie dali się pani Merkel.Naprawdę jestem osobą bezpartyjną, ale ślepa też nie jestem... A już nie daj Boże, by do wladzy kiedykolwiek doszedł ten karierowicz, Petru. Wtedy tylko przedsiębiorcy będą mieli dobrze. Zresztą to chyba on jest odpowiedzialny za to cale zamieszanie z kredytami we frankach...

Gość gość
a jego kochanka dostaje 500+ na dwoje dzieci i mają na sylwester zagraniczny a biedota mająca 801 zł nie dostaje na jedno dziecko, ot kuźwa, dobrze, by wuj trafił ten kraj

Gość gość
tak jest, kobieta kobiecie, a jak kobieta tłucze sie z żonatym to jest dobrze. Tu chodzi i byt, o pieniądze podatników, które winny być sprawiedliwie dzielone. Jak jedynaki to nie dzieci to kuźwa weźcie i je powybijajcie jak żeście takie mundre.

Gość gość
kobieta tłucze sie z żonatym xx Co to znaczy? O co chodzi?

Gość gość
jak ktos ma 802 zl an os i nie dostaje na jedynaka to nie wyglada dobrze :( takie rodizny powinny miec pomoc

Gość gość
gość dziś jak ktos ma 802 zl an os i nie dostaje na jedynaka to nie wyglada dobrze smutas.gif takie rodizny powinny miec pomoc xxx Przecież rodziny z dziećmi mają pomoc! Wszystkie. Dzieci mają darmowe szkoły, studia wyższe, darmową opiekę zdrowotną, ulgi na komunikację miejską, są na nie odpisy podatkowe, jest becikowe, roczne!!! urlopy macierzyńskie, kosiniakowe, zwolnienia na opiekę. To nie jest pomoc? Może najwyższy czas wprowadzić płatną opiekę zdrowotną i szkolnictwo i zmniejszyć ludziom podatki. Wtedy może co poniektórzy zauważą, że mimo wszystko tą pomoc od państwa (czyli współobywateli) dostają. Bo umówmy się. Jak ktoś ma dochód 800 zł na członka rodziny, to jednak wyjmuje więcej z budżetu niż do niego wkłada.

Gość gość
ale pieprzysz jak potłuczona, a te inne dzieci to co nie korzystają ze szkoły itp. i one dostają jeszcze 500+ cholerna małpo

Gość gość
800 zł to jestidiotko zapracowane

Gość gość
ale pieprzysz jak potłuczona, a te inne dzieci to co nie korzystają ze szkoły itp. i one dostają jeszcze 500+ cholerna małpo xxx Potłuczona to jesteś ty. Pomoc od Państwa dostaje KAŻDA rodzina. Jedni dostają więcej a inni mniej. Jedni dostają DODATKOWO 500+ a inni go nie dostają. Ale każdy dostaje POMOC. Rozumiesz czy mam jakoś prościej, żeby dotarło?

Gość gość
800 zł to jestidiotko zapracowane xxx ??? Co chcesz przez to powiedzieć i do którego postu się odnosisz?

Gość gość
I znowu to samo... Nie potraficie napisać jednego posta bez obrażania się? Czym się różnicie od tej osławionej patologii?

Gość gość
Rany , ale tu od wczoraj g****o burza brak słów zleciała sie inteligencja z kulturą i klasą :-) Esencja naszej Polszy kochanej zgadzam się w 100 % , że one się nie kłócą o 500 plus bo zawsze drą tu koty o wszystko Ale powiem wam tak ja znam taką mariolę ma czworo dzieci pracowita kobitka , schludna chłop też pracuje i pole mają nie duże do czego zmierzam 4 lata temu wszyscy się z nich śmiali , że dzieci do szkoły pójdą to obsrają się bo nawet na książki nie wydolą No i bęc książki darmowe Ona zadowolona mówi mi że ma 10 tysięcy odłożone bo tak szkoły się bała dzieci praktycznie rok po roku dziś są 1 i 2 i 3 klasa i przedszkolak więc wydatków by miała za kasę poddasze zrobili bo i 500 plus mają i a ja tam się cieszę , że mają i im się powodzi sama nię mam dzieci nie planuje mieć , ale nie wierzę wam w te opowieści z d**y ze wszystkie wielodzietne to taka patologia Ja w macice jej ani w płodność nie mam zamiaru wchodzić bo nie moja sprawa Ale wiem jedno są i porządne mariole dzieciate :-p