Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margo0001

Chcę mieć męża, który wybuduje mi dom i kupi samochód

Polecane posty

Gość margo0001

bo przecież nie wezmę sobie byle czego

Gość margo0001
nie rozumiem bab, które biorą sobie byle jakich facetów brzydkich i biednych

Gość margo0001
zażądam aby zatrudnił kobiety do sprzątania tego domu , do mycia okien i prania oraz prasowania , gdy zaciążę z nudów z listonoszem to musi mąż uznać to dziecko jako swoje

Gość margo0001
tak dokładnie, przecież nie będę sprzątać

Gość margo0001
i tak będzie płacił alimenty na mnie i na moje dziecko do końca życia , załatwię to prawnie

Gość margo0001
tak, dokładnie tak :) no czytasz mi w myślach

Gość margo0001
wiecie, gdzie można poznać bogatego męża, który zapewni mi dobre, dostatnie i wygodne życie

Gość gość
Na pewno nie na kafe. Tutaj poznasz 25-letnich prawików na garnuszku rodziców, a to chyba nie twój target.

Gość margo0001
no nie, a wiecie że już kiedyś podrywał mnie bardzo bogaty facet właściciel restauracji w Warszawie podszedł do mnie na degustacji i win no i oczywiście zachwycał się moją urodą :)

Gość margo0001
bo to był Portugalczyk

Gość obecny
margo0001 oczywiście jest spora grupa kobiet tak myślących , żeby faceta ostro 'uwalić' i dziecku tłumaczy , że ojciec , który płaci alimenty na dziecko to jest ostatnie 'ścierwo' i z dzieckiem nie ma kontaktu , ponieważ MATKA tego dziecka ma 'problemy z głową' , czyli jest głupia i debilna , pobiera alimenty co miesiąc a dziecku wbija do głowy , że ojciec jest ZŁY , jasne są tysiące takich spraw nie tylko w Sądzie , facet na własnej działce wybudował PAŁAC własnym staraniem i wysiłkiem , został z tego domu wypędzony przez kobietę i teraz mieszka w kanale ciepłowniczym bez pracy a kobieta żąda alimentów na dziecko w wysokości 1000 PLN i płacze, że śmieci w kontenerach zalegają ob miesięcy

Gość margo0001
ale o czym ty do mnie mówisz?

Gość gość
21:49 o tym, mówi,że jesreś bezduszną i pustą oraz leniwą utrzymanką :) jestem dziewczyną i nie wyobrażam sobie mieszkać z kimś bez miłości tylko dla korzyści. Taka laska jest gorsza od prostytutki bo w burdelu jest jasna sytuacja- kasa za sex a ta będzie udawać miłość dka hajsu. Ohyda

Gość gość
To już było,wypad.

Gość margo0001
licz się ze słowami, ja miłości nie będę udawać bo w żadnym fagasie się nie zakocham przecież i tak zostawi mnie dla młodszej i ładniejszej za parę lat...i ciebie twój mąż też zostawi gdy trafi się lepsza :) a zarabianie na dom to zajęcie mężczyzny mój ojciec całe życie zarabia na rodzinę i oddaje wszystkie pieniądze co do ostatniego grosika mamie przecież nie wezmę sobie byle kogo

Gość margo0001
jeżeli mężczyzna ma prawo wymagać od kobiety urody i figury to ja mam prawo wymagać pieniędzy skoro posiadam wymienione przymioty

Gość obecny
margo0001 dziś generalnie to z tymi swoimi tekstami jesteś głupsza niż przewiduje Polska Konstytucja !

Gość gość
facet, który jest w stanie wybudować dom i kupić samochód też nie weźmie sobie byle kogo...obawiam się autorko, że twoje oczekiwania mogą rozmijać się z rzeczywistością.

Gość margo0001
zależy mi na wysokim standardzie życia ładnym domu z ogrodem i dobrym samochodzie a zaradny bogaty mąż mi to wszystko zapewni a Konstytucję to ja wkułam całą na pamięć i z egzaminu z prawa konstytucyjnego miałam 5 :)

Gość margo0001
bo jestem piękna, dobrze wykształcona i znam biegle angielski dlatego szukam mężczyzny z najwyższej półki :)

Gość obecny
znam kilka kobiet, które znają się budowlance , znają się na zbrojeniu i stali użytej do zbrojenia ław fundamentowych , same obliczają technologicznie użycie stali w ilości betonu B-16 lub B-10 , robią rysunki z obliczeniami dla 'podciągów' , obliczają konstrukcje betonowe , nawet faceci nie potrafią porządnych obliczeń nacisku betonu wykonać na ilość belek rozporowych na stropie i literę ' T ' wykonać na podciągach a Ty już marudzisz kobieto spokojnie , do samego rana faceci wyliczą oraz pokażą rysunek aby powstał nowy most nad rzeką Kwai

Gość margo0001
od tego jest mężczyzna

Gość obecny
margo0001 a do czego jest potrzebna facetowi Ty , czyli kobieta ?

Gość margo0001
do podziwiania

Gość obecny
margo0001 dziś do podziwiania xxx nie ma sprawy , wskakuj do psiej budy będziesz podziwiana , że śpisz w budzie razem z owczarkiem alzackim

Gość gość
s********j

Gość margo0001
na szczęście są jeszcze mężczyźni, którzy potrafią zadbać o kobietę

Gość margo0001
tata też mi mówi, że mam szukać bogatego męża i jak mi się trafi to będzie super

Gość margo0001
tata chce mnie dobrze wydać za mąż

Gość obecny
margo0001 wariatów i debili na całe szczęście ubywa , być może pojechali na Zachód do pracy i wrócą z wielką kasą ale tam się napatrzyli na Polki , które za 5 funtów robiły wszystkie opcje dla klienta , więc debili tu nie oczekuj !