Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego większość polskich facetów w ogóle nie chce podrywać ?

Polecane posty

Gość gość

tylko zachowują się jak królewicze, rozumiem równouprawnienie bo sama nie jestem księżniczką za którą trzeba skakać, ale teraz faceci mysla ze dziewczyna zrobi za nich wszystko, skoro dała znak, ona wyszla z inicjatywą to oni juz nie muszą sie starac...tylko czekają na jej drugi i trzeci ruch :O

Gość gość
Brak porzadnych kobiet, o ktore warto zabiegac. Dzisiaj kobiety sa rozwiazle a o takie jak o prostytutki nikt nie zabiega.

Gość gość
bo to c***y i niemoty, potrafią tylko grać w gry albo chlać piwsko z kumplami

Gość gość
Różnica miedzy nami a wami jest taka że my możemy bawić się z każdą i nikt nie nazwie nas k/u/r/w/ą a wy już tak bawić się nie możecie. :D

Gość gość
Bo często te owe kobiety sa zajęte i taki facet jest skołowany, przynajmniej tak było w mojej sytuacji

Gość gość
Różnica miedzy nami a wami jest taka że my możemy bawić się z każdą i nikt nie nazwie nas k/u/r/w/ą a wy już tak bawić się nie możecie. CC chyba pomyliłeś tematy. Ten nie dotyczy różnic między kobietą i mężczyzną. A przy okazji to męska k/u/r/fa nic ci nie mówi? moze żigolak? I kto nam zabrania się bawić? Jakiś żigolo twojego pokroju nam zabroni? Strasznie sie tym przejmujemy, i ta twoją opinią, naprawdę....

Gość gość
gość dziś - Czy ja się ciebie czepiam? Możesz się k/u/r/w/ić z kim chcesz i mam na to w/y/j/e/b/a/n/e. Niby z jakiej racji ja mam latać za kobitkami skoro to one szukają frajera który zaciąży i będzie z nimi gnił do końca swojego życia.

Gość gość
Nie podrywają bo jesteście nadęte królewny głęboko przekonane o swojej z******tości. Wyniosłość macie wypisaną na twarzach. To po co podejdę żeby zostać spławionym w niewybredny sposób i wyśmianym. Dzięki za taką wątpliwą przyjemność. Poza tym wolicie chamów i prostaków. Normalny, dobrze was traktujący facet jest przez was ignorowany.

Gość gość
Często nie muszą. Mnie dziewczyny same zapraszały do knajpy. b i co z tego wyszło? moze jednak muszą albo powinni?

Gość gość
Rozumiem, że sprawdziłaś większość facetów w Polsce? Może to jest klucz do rozwikłania zagadki?

Gość gość
Bzdura, mnie tak ciągle podrywają :-) Może jesteś brzydka albo mało seksowna.

Gość gość
Mnie podrywali. A ci co nie widac nie chcieli. Prosta sprawa.

Gość gość
Wina kobiet skoro mezczyzni nie chca was juz nawet zaliczyc.

Gość gość
Kiedys chodzilem do klubow z zamiarem podrywania kobiet teraz chodze aby dobrze sie pobawic.

Gość gość
Zabawa w randki i wydawanie masy pieniędzy tylko po to aby poczuła się wyjątkowa. :D Już wolę te pieniądze na konkretną prostytutkę wydać niż bawić się w to.

Gość gość
gość dziś - Czy ja się ciebie czepiam? Możesz się k/u/r/w/ić z kim chcesz i mam na to w/y/j/e/b/a/n/e. Niby z jakiej racji ja mam latać za kobitkami skoro to one szukają frajera który zaciąży i będzie z nimi gnił do końca swojego życia. HHH a ja ciebie sie czepiam? Dla mnie sie mozesz ru.c//hać nawet truposze i też mam na to wyj/e/b..ane. Po prostu uświadomiłam cie że istnieje też pojęcie k.u.rfa męska, więc nie tylko kobiety mogą być k*****i i że tak samo mogą się bawić jak wy, bo zaprzeczyłeś ze niby kobiety nie mogą :O

Gość gość
gość dziś - Swoim postem odpowiedziałaś na pytanie autorki. ;) Przeczytaj dokładnie a zrozumiesz dlaczego nie podrywamy.

Gość gość
To wina matek polek. Wychowują synków na księciuniów i hrabiów, a oni potem żalą się na kafe, że w wieku 30 lat są prawiczkami. No i do tego Polacy są bardzo brzydcy, wiedzą, że dostaną kosza już przy pierwszym podejściu :)

Gość gość
Taaaa za to polki to chodzące bóstwa i boginie. Pojedz do Włoch to zobaczysz piękne i gustownie ubrane kobiety. Nie wiem w ogóle kto pompuje to przekonanie Polek że są jakieś wyjątkowe.Chyba jest to ktoś kto nosa za granicę nie wyściubił.

gość dziś Nie byłem zainteresowany. Ale chodziło mi o to, że obecnie dużo kobiet podejmuje inicjatywę. A faceci się... rozleniwili i zatracili instynkt łowiecki.

Gość gość
Owszem, kobiety z duzym przebiegiem sa dzis w cenie i przystojni faceci takie chca, bo wiedza, ze one dogodza im w lozku i nie beda zimne.

Gość gość
dziś F ale ja mam to w doopie dlaczego nie podrywacie, tyle mnie to interesi co piach na pustyni.Nie zesraj sie z tymi twoimi wywodami bo na razie to nic nie wniosłeś sensownego jeszcze do tematu

Gość gość
gość dziś - Dostajesz oskara za ten post. ;) Wszystko ładnie i zwięzle wytłumaczone.

Gość gość
gość dziś - Po za tym że wybrałbym ciebie bo jesteś tą łatwą? ;) Po co się starać skoro istnieją takie kobiety jak ty które po paru drinkach lecą do łoża. :D

Gość gość
Taaaa za to polki to chodzące bóstwa i boginie. Pojedz do Włoch to zobaczysz piękne i gustownie ubrane kobiety. Nie wiem w ogóle kto pompuje to przekonanie Polek że są jakieś wyjątkowe.Chyba jest to ktoś kto nosa za granicę nie wyściubił. XXXX Taa, bardzo ciekawe co piszesz. Ja akurat byłam we Włoszech z koleżankami i tylko wyszłyśmy na ulicę i miałyśmy pełno adoratorów i ciagle nas gdzies zapraszali nawet gdy ich zbywałyśmy. Skoro mają swoje Włoszki to dlaczego podrywali Polki?

Gość gość
Bo to takie społeczeństwo. Albo potrzebują tysiąc sygnałów zachęcających żeby "zaryzykować". W USA, tam to są mężczyźni. Bez kompleksów, dżentelmeni, z pasją życia. Jak drugi biegun. Nie zliczę, ilu mężczyzn mnie podrywało w Stanach. Normalnie np. podchodzili, mówili że bardzo się im spodobałam i czy mogłabym dać im swój nr telefonu żeby się umówić. A tutaj?! Tutaj nic łatwiejszego, jak zostać starą panną. mimo że się jest i atrakcyjną, i porządną dziewczyną, jakiej ponoć wszyscy "szukają".

Gość gość
Toc tlumacze, ze w Polsce musisz pokazac, ze lubisz seks i wtedy bedziesz miala zwiazek. I widzisz, panowie potwierdzili, ze mam racje. Takie kobiety sa dla nich najlepsze. Nie warto byc porzadna.

Gość gość
gość dziś gość dziś - Po za tym że wybrałbym ciebie bo jesteś tą łatwą? oczko.gif Po co się starać skoro istnieją takie kobiety jak ty które po paru drinkach lecą do łoża. smiech.gif hh nie znasz mnie, wiec skąd wiesz ze jestem łatwa? akurat nie jestem, także pomyłeczka

Gość gość
gość dziś - Bo to coś nowego? Tak samo jest gdy do Polski przyjadą jakieś ładne kobiety z innego kraju.