Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie którzy idą ''w gości'' i jawnie pokazują że im jedzenie nie smakuje

Polecane posty

Gość gość

bylam swiadkiem czegos takiego u kolezanki na jej urodzinach, byla m.in jej kuzynka z facetem i córką 9 letnią, bylo nas 12 osob, ona wprost na głos wybrzydzala, ze ciasto zrobilas za slodkie, ze jabłka w szarlotce zle zrobilas, to zle tamto zle, jej corka jeszcze gorsza, ani dziękuje ani prosze, zero kultury

Gość gość
Niestety, są tacy ludzie, co potrafią tylko podcinać skrzydła innym. To osoby z kompleksami, robią to po to, aby sobie dodać. Ciągle negują, są niezadowoleni. Unikać takich jak ognia.

Gość gość
Brak taktu. Więcej nie zagościliby w moim domu.

Gość gość
Za dużo znam takich osób, sama też się nią staje.

Gość gość
Ja też miałam taką znajomą, po prostu przestałam ją zapraszać do siebie i do niej nie chodzę, bo to wyglądało tak że u mnie nic sie jej nie podobało, ani wystrój, ani jedzenie, nic w ogóle :O a gdy byłam u niej to przechwałki, wywyższanie się, coś a'la zastaw się a postaw się, robiła z siebie damulkę z wyższych sfer a słoma z butów wystaje, wiecie co mam na myśli.

Gość gość
Jeśli ktoś z klasą delikatnie i na osobności doradzi że ktoś zdecydowanie przesala zupę to nie widzę problemu. Sztuczne zachwalanie jak coś komuś smakuje chociaż widać że ledwo przełyka z obrzydzeniem jest równie żenujące jak publiczne krytykowanie gospodyni. Wolę szczere relacje, przyjmuję krytykę jeśli jest z zachowaniem kultury.