Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skąd wiecie kiedy będzie pożądanie w łożku?

Polecane posty

Gość gość

Witam chodzi mi o taką sytuację, np jestem z partnerem w łóżku jutro pora iść do roboty itd, i czy nie macie tak że akurat teraz tego chcecie? czy od początku w łóżku jak już idziecie np. spać wiecie że dzisiaj będzie dobry dzień na taki numer czy np. dopiero nachodzi was później? Pytam bo sama nie wiem jak mam i mam problemy ostatnio małe z tym, zeby sie przygotować z nowym facetem.

Gość gość
nie zastanawiam się nad tym, mam ochotę to działam i odwrotnie

Gość gość
kiedy masz ochotę to już to wiesz? co jeżeli Ty masz ochotę a Twoje ciało już wtrakcie nie za bardzo jest gotowe? :-(

Gość gość
Ja mam ochotę zawsze kiedy jestem z dziewczyną w łóżku, seks z kobietą którą się kocha sprawia że nawet podły dzień może być piękny. Dziewczyna też nie ma z tym raczej problemów, wystarczy że ją chwilę pomiziam i sama atakuje :P

Gość gość
jak mam ochotę to i ciało ma ochotę

Gość gość
Najpierw jest pożądanie, a dopiero potem łóżko, albo podłoga, blat w kuchni, wanna, pralka, itd... :P

Gość gość
tez troche mam z tym problem, wiele obaw, boje sie, ze mnie zaboli w trakcie seksu, ze facet nie bedzie wobec mnie delikatny, ze bedzie sobie robil co zechce, a ja nic nie bede mogla zrobic, ze bede poobcierana i czula sie jak sciera :/ ale u mnie to wzielo sie z niezbyt przyjemnych doswiadczen tzn molestowania...

Gość gość
i co tak kontrolujecie własne ciało? bez przesady wiekszosc moich znajomych mają niezłe zd***** jak okres sie zdarzy :-) a co dopiero z tymi rzeczami i facetami :-) :-) ta wyżej od molestowania, mozesz tez probowac jak facet nie ma pełnego wzwodu, wtedy on dochodzi juz wśrodku i nie masz ryzyka że źle zacznie ps. nie masz uczucia takiego ciepla na poczatku i wiezi z facetem jak zaczyna?

Gość gość
ale nawalone

Gość gość
wtf

Gość gość
ciekawe czy czyms sie rozni ta ochota z facetem i sam dla siebie :-) ?