Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MożeJednakTu

Żebromarchewka

Polecane posty

Gość gość
gość dziś królik Ma takie cos dlugie z pazurami chyba jak u krogulca. Dobrze mowie? x Tak. Ma pazurki. Dość ostre. Miniaturki też. Oli.n

Gość gość
To moze królik nie jest przystosowany by go zjadal czlowiek :) K

Gość gość
gość dziś U mnie domowy nie wyszedł w ogóle suchy. Wyszedł idealny i do krojenia i rozsmarowywania :) Tylko, że te plastry pozostawione na talerzyku otwarte przez tygodnie po prostu się ususzyły :) Oli. n

Gość gość
Dobranoc wszystkim :) Oli.n

Gość gość
Dobranoc ludzikom :) K

Gość gość
Jeszcze cos dla ludzikow. Takie cos znalazlam ;) "Zwierzęta mięsożerne mają jelita krótkie, dlatego spożyte przez nich mięso zostaje szybko z ich organizmu wydalone. Inaczej jest z człowiekiem, który ma długie jelita i tam mięso przez długi czas gnije, zanim zostanie wydalone z organizmu." Z Bibli to wzielam :) Olinka sie ucieszy z moich postępów ;) Hehe K

Gość gość
Krew transportuje wszelkie składniki odżywcze, pokarm, wodę, tlen, do każdej komórki ciała, a w drodze powrotnej, zabiera wszelkie toksyny z procesu przemiany materii z każdej tej komórki i transportuje do narządów wydalniczych. Krew ma duzo cholesterolu i jest bardzo szkodliwa dlatego nie mozna jej jesc. K

Gość gość
Chociaz czasem jak mi zgnije marchewka w koszyczku to mysle sobie ze capi bardziej niz zepsute miecho ;) A jak bylam mala i mielismy piwnice to tam bylo wszystko a nawet caly worek zgnilych ziemniakow a co nakbardziej mnie smieszylo w tej piwnicy to wystajace wąsy z worków od ziemniaczkow. Byly one pomarszczone jak buzia staruszka i te wąsy. Bylo tez zepsute wino z wegierek ktore zrywalam. Byly takie szklane wielkie butle a w nich czarne "wino" z wielkim kozuchem plesni w srodku kazdego. Marchewki byly posypane ziemia, piachem i inne warzywa tez, grzebalam w kazdy kopcu szukając skarbów ;) to bylo fajne ale bardzo balam sie piwnicy i szybko szukalam warzyw bo sie balam ze ktos mnie zaatakuje. Warzywa tez paskudnie sie psuja fuj. Cale stosy zgnilkow czasem widzialam. Te piwnice na dole byly bardzo mroczne i do domu daleko sie bieglo w ciemnosciach do gory i zawsze tam sie balam okropnie. Ale bylam grzeczna i nigdy nie marudzilam, zeby nie isc tam. W drugim domu co krok jest swiatlo wiec sie nie boje tam isc do piwnicy no ale cos mi pozostało w psychice ;) K

Gość gość
najlepsza jest odpowie na wszystko praca,finanse,zdrowie,miłość wróżka elena 708770230 wewnętrzny 158

Gość gość
a 10? ;)

Gość gość
Witajcie :-) Jednak królik ;-) Okrasa mnie przekonał https://vod.tvp.pl/17102025/krolik-po-polsku Trochę nawydziwiał: sos malinowy, brukselka, kurki, pomidorki ... itd. Nic to, składniki pozbierane A i czegoś się z filmu dowiedziałem ;-) W czasie Wielkiego Postu królik jest zjadany jako coś pośredniego pomiędzy jajkiem a rybą :-D x Pozdrawiam, ogarnianie mieszkania cd/cdn ;-) H-g

Gość gość
Akurat w czasie mojego czytania o nowych grzechach wymyslonych przez ksiezy Hg napisal post. Juz bym chciala zeby byl wtorek ;) K

Gość gość
Z checia zobacze na dobranoc co Okrasa nawydziwial ;) uwielbiam jego potrawy i uwielbiam tez i chyba najbardziej Maklowicza, to moj ulubiony pan z tv. Moglabym patrzec godzinami na jego cuda. To jest dopiero raj w buzi to co c***anowie robia . K