Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MożeJednakTu

Żebromarchewka

Polecane posty

Gość gość
Olinka bardzo zajeta . Napewno bierze udział we mszy. Asuś tez napewno z rodzinka siedzi sobie. Asuś mozesz wszystko nam napisac. Wszyscy pomożemy Ci psychicznie. Nie miej obaw. Tutaj i tak nikt inny spoza nie czyta nas. Jak masz problemy mozesz wszystko napisac :):) Po to tu jestesmy . Ja na swoj sposob tez moge Cie wesprzec. K

Gość gość
W koncu kiedys sie odważe i kupie tego króliczka i potne go tak jak napisales :) K

Gość gość
Dzisiaj mamy drugi leniwy i śpiący dzień ze względu na niskie ciśnienie atmosferyczne i jedną wielką zimnicę. Nie mogę przebrnąć przez 53 stronę, chyba ze względu na Wasze sprzeczki religijno-poglądowe, które zaczęły mnie po prostu męczyć. Też nie mogę znaleźć grupy krwi Olivki ;). Odnośnie grup krwi to już pisaliśmy we wcześniejszym temacie, bo pamiętam, że nasza trójka ma "zerówkę" :P x Kiciu Ty mi moja Kochana nie pomożesz, bo do wszystkiego podchodzisz emocjonalnie, Olivia na pewno się pomodli, a mi jest potrzebny ktoś twardo stąpający po ziemi, kto "wysłucha, doradzi, pozwoli się wypłakać i kopnie w dupę do dalszego działania". x Moje najbliższe przyjaciółki nie mogą się tak zdystansować do tej sprawy, bo same to bardzo emocjonalnie przeżywają, chociaż dobrze wiedzą na czym polega ta moja batalia i jak sobie ze wszystkim radzić. x Temat poruszę dopiero po wszystkich Świętach, bo w końcu nasz rodzyneczek ma jutro swoje urodzinowe święto :D x O Mako Fenta jak ja piszę ostatnio bez ładu i składu :D :D :D :P As

Gość gość
Olinka sie pomodli a ja postaram sie emocjonalnie nie podchodzić do Twojego problemu albo jak bedziesz chciala to wogole nie zabiore glosu :) Uszanuje Twoja prośbę a Hg ma dar i napewno Ci pomoze. Kiedys bylas wg niego plasterkiem na rany to teraz przyszedl czas by Tobie nałożyć plasterek. Rzeczywiscie Hg fajnie wszystko umie doradzic. Np jesli chodzi teraz o mnie to nie rozpieszczam juz chlopaka corki i przestalam traktowac go jak zięcia czy syna. Mam to gdzies teraz. Nawet mu kolacyjek nie robie ani nic ;) Olinka tez mi tak doradzała. Tez jest swietna :) K

Gość gość
Mam nadzieję, że do końca tygodnia uporam się z tymi 18 stronami i mózg mi nie eksploduje od nadmiaru wrażeń :D x Kasiu przy tym co Wam opiszę, a ciągnie się to od września, to nie dasz rady nie zareagować i nie skomentować na Twój "emocjonalny" sposób. A też zdaję sobie z tego sprawę, że zaczniesz to przeżywać. Czasem jest ciężko podejść na spokojnie i bez emocji do niektórych sytuacji i wiadomości, szczególnie jeśli już się kogoś trochę zna i darzy sympatią (w mniejszym czy większym stopniu :P ). As

Gość gość
H-g nie wiem czy już tego wcześniej nie pisałam, ale jesteś jedną z nielicznych osób, która zwraca się do mnie "Joasia". Ostatnio tak do mnie się zwracała moja pani promotor na magisterce ;) Czasem się to zdarzy mojemu tacie, ale coraz rzadziej. Zawsze uważałam ten skrót mojego imienia za najładniejszy :D ;) Joasia :)

Gość gość
Zal mi Ciebie Asuś ;) Radze Tobie czytac piąte przez dziesiąte ;) :P ,bo sie jeszcze rozchorujesz, nasze posty dosyc ciezkie w odbiorze ;) nie zazdroszcze czytania. Grupy krwi Olinki tez nigdzie nie wyczytalam. Milo, ze tez masz zero. Same zera ;) K

Gość gość
Ten tekst same zera to prosze nie odebrac jako "same zera ";) tylko same zera. Napewno wiecie o co chodzi haha ;) K

Gość gość
A dla mnie najpiękniej brzmi Asieńka :) K

Gość gość
Dawać dawać dawać , nie ma czasu ;) Potrzebna nowa strona

Gość gość
Nie cierpie pchac stron ale misje mam ;)

Gość gość
Hahaha sponsorowana reklama pomogla mi przepchac ;) serdeczne dzieki 🌻 K

Gość gość
Tak Kiciu - najlepsi dawcy a najgorsi biorcy ;) O grupach krwi pisaliśmy odnośnie diet i pierwotnych grupach, o tym co jest lepiej przyswajalne w dietach u osób z naszą grupą, a co nam najzwyczajniej szkodzi. Ale to poruszaliśmy już dawno temu i pewnie o tym zapomnieliście :D

Gość gość
Dla zerowek najlepsze mieso z lasu i zero mleka. Ja prawdziwa zerowka bo mleka od dziecka nienawidze. Lubie tylko przerobione mleczko na kwasne rzeczy , czyli twarog kefiry zsiadle mleko. Mleczko cieple prosto od krowy zbiera na rzyczki ;) :P K

Gość gość
Zeby poznac grupe krwi Olinki to bym musiala wszystkie nasze tematy przeczytac tak jak teraz Asuś czyta nasze 70 stron ;) Joasiu pomóż mi rozszyfrować grupe krwi Olinki ;) podzielimy sie czytaniem stron ;) K

Gość gość
Nie wiem czy to nie było jeszcze w wychodzeniu czy już w zebromarchewkach. Nie pamiętam czy Olivka nam się wtedy pochwaliła grupą krwi, ale zgadywać nie będę ;) As

Gość gość
Od soboty aż do dzisiaj miałam migreny przez tą jakże piękną wiosnę :( Zimnica i wieje jak w Kieleckim na dworcu. Tylko w sobotę przed południem udało mi się wyskoczyć z domu na pół godziny na cmentarz. As

Gość gość
W zebromarchewkach raczej nie ma grupy krwi Olinki. . Chyba wczesniej . Dziwne ze przeoczylam ;) K

Gość gość
Joasiu migreny masz od wiatru. Od zmian ciśnienia. Moja corka tak ma. Najpierw bola ja plecy, pozniej przychodzi wiatr a następnie aura i bol. Najczesciej w nocy. Odkad jest weganka migrena jest raz na kilka miesiecy. K

Gość gość
U mnie wszyscy po śniadaniu wczoraj i dzisiaj padali jak muchy, oprócz mojego malucha, którego na siłę kładłam spać. Inaczej by mi wszystkich budził i sam by się słaniał na nogach już koło 16.00. Dzisiaj udało mi się godzinę koło niego przespać zanim się przebudził i teraz dopiero czuję, że oczy mi się kleją, a jeszcze muszę odpisać dziecko na jutro z przedszkola. As

Gość gość
Joasiu a jak zdrowie chlopczyka ? :) K

Gość gość
Łubu dubu, łubu dubu niech nam żyje Prezes naszego klubu, niech żyje nam!!! x Wszystkiego co najlepsze i spełnienia wszelkich marzeń, nawet tych najskrytszych :) :* 100 lat, albo i więcej!!! Joasia

Gość gość
Wyjatkowa jest nowina. Dzien urodzin sie zaczyna. Oby szczescie przy Nim bylo i by usmiech na Jego twarzy nigdy nie zginął. Usmiechu zdrowia i pomyślności, szczescia do ludzi i zewsząd serdecznosci. Duzo szóstek w sprawach zawodowych i by podczas jazdy tiry zjeżdżały na tory ;) ;) (...) Z calego serca dla Ciebie te slowa od wiernej serdecznej Zeberki Kici :) 🌻 Za chwile ciasteczko upieke specjalnie dla Ciebie :) :) K

Gość gość
Kasieńko Kochana dla Ciebie też przesyłam spóźnione, ale najszczersze życzenia zdrowia, szczęścia i spełnienia wszelkich marzeń oraz uśmiechu na codzień!!! 100 lat :* :* :* As

Gość gość
Hahahah bylam wiecej niz pewna ze bede pierwsza hahaha a tu masz Asienka wygrala ;) haha Trzymalam palec by przeszła 00:00 i zbyt dlugo przytrzymalam. Asiu gratuluje szybkości :):) ❤️ K

Gość gość
Po to się czekało do północy :D ;) As

Gość gość
Dziekuje Joasiu , jestes kochana :) Wtedy czekalam na Ciebie :) no i sie doczekalam. Urodzinki mialam piekne. K