Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Małgośka mówią mi

Polecane posty

Gość gość
Hehe może to i lepiej, nigdy nie powiedziałabym, że mógłby za mną zatęsknić. Jedno wiem, że w tamtym czasie byłam bardzo niedojrzała i ani ja nie jestem już tą osobą i podejrzewam, że on już także nie jest tamtym facetem :) A swego imienia nie zdradzisz? :)

Gość gość dziś 14 17
Czas potrafi tylko okryć grubą warstwą kurzu pewne rzeczy. Przy kolejnym wietrze znów będą nagie. ;) Ale nie zamierzam upierać się przy tym, że lepiej od Ciebie wiem czego Ci trzeba. Powodzenia. :)

Gość gość
gość dziś Nie wydaje mi się by było to komukolwiek potrzebne, czy też konieczne. gość dziś 14 17 dziś Istnieje taka możliwość. Jestem pamiętliwy. :P

Gość gość
20:16 Nie to nie ;) Pytałam jedynie o imię a nie nazwisko, nr pesel i adres ;) Ale mniejsza z tym, nieważne. Powodzenia w realizacji pasji.

Gość gość
Grunt, że moja Gosia je zna. ;) Dziękuję

Gość gość
Gosia Łasiczka?,siostra Pawła?

Gość gość
Oraz Wojciech T?czy sie mylę.?

Gość gość
Jeśli chodzi o mnie to pomyłka. Za innych się nie wypowiadam.

Gość gość
Swoja drogą naprawdę myślisz, że nawet gdybyś trafił lub trafiła to ktoś się przyzna? :)

Gość Małgoshka
To nie ja pytałam ale gdyby mi zależało i chciałabym się dowiedzieć co u tej osoby słychać to napisałabym tak aby ta dana osoba mogła mnie rozpoznać, jeśli istniałyby podejrzenia, iż o nią może chodzić. Jeśli natomiast piszę sobie bo piszę i nic więcej za tym nie idzie to po co się przyznawać.

Gość gość
Jak ktoś chce nawiązać kontakt, to nie robi tego na internetowych forach.

Gość Małgoshka
Nawiązać nie, ale co innego jak się na kogoś wpadnie przypadkiem :) Zwłaszcza jak się nie ma nr tel do tej osoby lub maila. Mówię ogólnie bo sama nikogo tu nie szukam.

Gość gość
11.06 Ale jak można "wpaść na kogoś przypadkiem", gdy nie jest wiadome, kto jest kto?:)

Gość Małgoshka
Mogą istnieć takie zbiegi okoliczności, że dany temat przyciągnie osoby z podobnym problemem i jeśli ktoś nie skąpi szczegółów (i tego chce) to istnieje prawdopodobieństwo rozpoznania, które oczywiście należałoby później zweryfikować. Takie idealistyczne gdybanie ale jednak nie niemożliwe :D

Gość gość
Tak idealistycznie, to wszystko jest możliwe.:)

Gość Małgoshka
Zapewne stąd się wzięło także - nigdy nie mów nigdy ;) Miłego dnia.

Gość gość
Ja to chyba bym mimo wszystko nie chciał wpaść na siebie przez przypadek na forum. Z kilku powodów, o których teraz nie wspomnę. To takie dziwne jest w zasadzie. Bo rozsądek podpowiada bym nie drążył tematu, ukrywał się i broń Boże nie szukał Jej, czy tez nie prowokował kontaktu w jakikolwiek sposób. Jednak coś wewnątrz nadal pragnie choć przez chwilkę ujrzeć Ją, usłyszeć... To jednak było by jednak znów w pewnym sensie traumatyczne doświadczenie i w gruncie rzeczy boje się tego jak ognia.

Gość gość
o jedno jednak za daleko :)

Gość gość
Generalnie Internet nie jest tak duży jak mogło by się wydawać i ludzie zaglądają na te same portale.

Gość gość
nie lubię takiej jednak małgorzaty, ogólnie to złe kobiety

Gość gość
Nie można tak podchodzić do kwestii imion. Każdy jest inny.

Gość Małgoshka
11:27 Nie powiem żeby ta postawa była mi obca, rozumiem ją. Bywa, iż osoby wywołują ambiwalentne uczucia. Chce się kogoś spotkać i nie chce jednocześnie, można ucieszyć się na czyjś widok a jednak spanikować i uciec. Można tęsknić ale trwać bezczynnie. Niby chcieć to móc ale czasem wydaje się (z różnych przyczyn), iż słowa te potrafią stać w opozycji i można wybrać tylko jedno. 12:36 Też tak myślę. 13:33 Też są Gosie których nie lubiłam, ale imię jeśli już "jakoś naznacza" to jednak w niewielkim stopniu, osobowość to głównie geny i oddziaływanie środowisk.

Gość gość
Ja się zastanawiam dlaczego pewna Gosia wywołała u mnie tak traumatyczne emocje? Czy miłość może przekształcić się w traumę? Czy wręcz trauma świadczy, że to nie była miłość?

Gość gość
Im bardziej kogoś kochasz tym mocniej osoba ta jest w stanie Cie zranić. To co robią ludzie względem nas czasem boli ale nic tak nie boli jak kpi sobie z nas osoba którą kochamy :(

Gość gość
Ona w zasadzie nic złego mi nie zrobiła. Wybrała tylko inną drogę, a ja nie potrafiłem się z tym pogodzić.

Gość gość
16:35 A może to po prostu ból niespełnionego uczucia?

Gość gość
No ale tak intensywny?

Gość Małgoshka
Każdy przeżywa wszystko po swojemu, jedni bardziej intensywniej, inni mniej. Bywa jednak tak, że jeśli coś zostanie przerwane w trakcie gorących emocji, te emocje mogą jeszcze długo nie odejść. Odpowiedz sam sobie czy czasem nie idealizujesz tej osoby? Lubimy sobie ubarwiać to co niespełnione. Jeśli w myślach traktujesz ją jako kogoś jedynego, niepowtarzalnego (łącznie z relacją między Wami) z przeświadczeniem, że innej takiej relacji nie będzie to nie dziwię się jeśli nie potrafisz pomyśleć o kimś innym i o niej zapomnieć. Twoje myśli mogą jednak nie być faktami :)

Gość gość
To była tak naprawdę jedyna kobieta w moim życiu.

Gość gość
Nie była bez wad... ale je zaakceptowałem. To dziwne, ale na pewnym etapie nie wyobraża się takiej osoby bez tych wad. One staja się po prostu Jej częścią i są wspaniałe. :) Oj chyba miłość faktycznie zaślepia. :P