Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem piękna i mądra a nie mam powodzenia

Polecane posty

Gość gość

Hej usmiech.gif Borykam się z takim problemem od zawsze jednak nie wiem co jest jego przyczyną. Mam 17 lat. Chłopaka także mam, ale poznałam go przez internet. W realnym życiu kompletnie nie mam powodzenia u facetów, a od zawsze bardzo mi na tym zależy. Nie rozumiem jedynie dlaczego. Jestem bardzo ładna, wysoka, zgrabna, mam długie włosy, ładne oczy i usta, serio spory biust, długie nogi. Uwielbiam nosić głębsze dekolty i krótkie spódniczki, zawsze staram się ładnie malować. Włosy zawsze mam rozpuszcze. Ogólnie dbanie o wygląd zajmuje mi bardzo dużo czasu. Nie jestem głupia, chodzę do jednego z najlepszych liceów w Polsce, mam zainteresowania (trenuję taniec na rurze), od zawsze startuję w olimpiadach i konkursach naukowych. Lubię też imprezy, nie jestem ,,sztywna". I to nic nie daje. Nie podobam się chłopakom, często mam wrażenie, że jestem dla nich niewidzialna, zdarza się, że po prostu mnie olewają np w towarzystwie zwracają się do innych a do mnie nie. Warto wspomnieć też o tym, że nigdy nie byłam popularna, obecnie nie mam chyba żadnych przyjaciół, w mojej klasie nie jestem lubiana. Może jestem za mało otwarta? Albo mam niski iloraz inteligencji emocjonalnej? Mimo tego, że mam chłopaka, który bardzo mnie kocha to bardzo boli mnie brak zainteresowania ze strony innych ludzi. Taka już jestem, uwielbiam być w centrum zainteresowania, a stojąc z boku czuję się nieswojo. Bardzo proszę o pomoc bo nie wiem już co robię źle. Gdy byłam młodsza to miałam nadwagę i sporo kompleksów, samookaleczałam się i drastycznie odchudzałam. Ale miałam również przyjaciół. Teraz coraz ciężej dogaduje mi się z ludźmi. Najbardziej doskwiera mi jednak brak zainteresowania ze strony płci brzydkiej. Jesteście w stanie mi coś doradzić?

Gość gośćpieknai madra
skończ z tą desperacją i nie ubieraj się jak d******,nie czytałam ,pisze na wyczucie

Gość gość
Widocznie nie jestes taka piekna i madra za jaka sie uwazasz, a od siebie dodam ze jestes przemadrzala:O nie jestes w centrum uwagi i to cie boli:O zejdz na ziemie dziewczyno, fdybys byla normalna to mialabys przyjaciol

Gość gość
potwierdzam ja jestem przemadrzała i nie mam przyjaciół co mnie strasznie cieszy :-) a ty autorko masz chłopaka a brakuje ci innych kolesi,wiesz co to znaczy? ze jesteś niedojrzała ,że cały czas masz masę kompleksów,polub siebie bo emanujesz energią która odpycha,w tej energii sa zapisy co o sobie myślisz ,sa widoczne ,nieświadomie :-)

Gość gość
ja mam 22 lat nigdy nie miałem dziewczyny znajomych mam barzdo mało widzą mnie zwracają uwagę ale nie zawsze i w sieci nie umiem podrywać ani w realu na fb np.jak dam wpis czy zdj a mam z 60 znaj 0 lik czy kom zawsze . może pokażesz fotki ?

Gość chlopaknaopak
Ja chetnie popiszę z taką dziewczyną : Muleeroy@gmail.com

Gość gość
ja 23;30 artur.jakubowski.34@o2.pl