Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to normalne że mam już 11 dzień miesiączki i na dodatek bardzo obfitej?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Dzisiaj mam już jedenasty dzień bardzo obfitej mieciączki. Zużyłam całe 3 opakowania podpasek i parę tamponów różnej chłonności (dopiero co testowałam). Jestem przez to bardzo słaba, kręci mi się w głowie itd. Odczówam w okolicach podbrzusza czasami jakby bombelki? Nie wiem co to jest :') Ogólnie mam 18 lat. Okres dostalam w wakacje mając 17 lat. Do tej pory wszystko było bardzo niereguralne (raz nie mialam miesiączki przez dwa miesiące) i nie zbyt obfite. Pierwszy raz mam aż taką miesiączkę że leje się ze mnie okropnie. Nie wiem co się dzieje? Ktoś z was wie co to może być? Czy to normalne?

Gość gość
Ewidentnie nie jest normalne i sama to wiesz bo nie zadawalabys pytania. Nie rozumiem dlaczego zwlekasz z wizyta u gina, bo obcy ludzie na forum przeciez cie nie wylecza, to chyba oczywiste.

Gość gość
No idż do lekarza. Rodzice wiedzą?? Bo jak co to do szpitala. Poza tym późno dostałaś pierwszą miesiączkę. Może to być związane z tym że teraz się leje. Powiedz o tym lekarzowi, albo niech rodzice to powiedzą. Przekaż im takie wytyczne (że tak powiem z braku lepszych słów) by powiedzieli to lekarzowi. Nie masz co zwlekać. Bo jesteś bardzo słaba. A kręci się w głowie bo utrata krwi odwadnia. No i możesz się też wykrwawić. Najlepiej zadzwoń na 112 i opisz co Ci jest. Lub niech zrobią to rodzice.