Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gość od homocwela dowód że w Namysłowie nie zwijają asfaltu na noc cały filmik

Polecane posty

Gość gość
znowu to zad***e :O

Gość gość
11:30 ile razy mam ci powtarzać że namysłów to nie zad***e nie wierzysz że w namysłowie nie zwijają asfaltu na noc to obejrzyj

Gość gość
przestań śmiecić tą wiochą

Gość gość
W namysłowie wylewają nieczystości z nocników przez okno.

Gość gość
gość dziś 11:30 ile razy mam ci powtarzać że namysłów to nie zad***e nie wierzysz że w namysłowie nie zwijają asfaltu na noc to obejrzyj x niczego mi nie powtarzałeś i niczego nie będę oglądać nie interesują mnie zatęchłe wygwizdówka spadaj

Gość gość
to nie jest wygwizdówka ile razy mam pisać że są setki mniejszych brzydszych biedniejszych i gorszych i mniej rozwiniętych miast od Namysłowa czemu niby namysłow jest najgorszym zad***em prezecieź dobrze wiesz że są mniejsze brzydsze biedniejsze i gorsze miasta od Namysłowa i w namysłowie ciągle coś sie dzieje ps i mamy godzine drogi autem i pociągiem do wrocławia

Gość gość
wypad z tą wsią

Gość gość
obejrzyj ten filmik bo nie dopuszczasz do siebie dowodów że namysłów jest ładnym miastem czystym i zadbanym i nie zwijają tam na noc asfaltu na tym filmiku masz niepodwazalny dowód ps nie mieszkam na zadoopiu bo przez namysłów główna linia kolejowa przebiega wsiadam w pociąg i za godzine wysiadam we wrocławiu a co maja powiedzieć mieszkańcy mniejszych miast gdzieś na wschodzie polski przy ukraińskiej granicy które nie mają linii kolejowej itd więc dalej twierdzisz że namysłów to zadoopie???

Gość gość
Niech ktoś to zablokuje, zaśmieca forum jakąś wioszczyną.

Gość gość
wypad z tą wsią xxx Namysłów to nie wieś Namysłów Miasto w Polsce Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów. Wikipedia Powierzchnia: 22,62 km² Pogoda: -14 °C, wiatr płd.-zach., 6 km/h, wilgotność 88% Hotele: 3-gwiazdkowe za średnio 187 zł. Wyświetl hotele Województwo: Województwo opolskie Liczba ludności: 16 297 (2008) Czas lokalny: sobota, 10:48

Gość gość
Niech ktoś to zablokuje, zaśmieca forum jakąś wioszczyną.

Gość gość
hahahahahahaha !!!!!!!! ale mam bekę z tego gościa :D

Gość gość
W namysłowie jest tyle syfu na ulicach, że mieszkańcy chodzą na szczudłach.

Gość gość
gdyby nie wieś gościu od homocwela to byś z głodu w mieście zdechł czemu ty k***a nienawidzidsz wsi co ci k***a wieś takiego zrobiła że tak jej nienawidzisz co jest złego we wsi zrozum że teraz każdy na wsi ma prad bieżącą wode w kranie kuchnie łazienke sanitariaty kibel ze spłuczką wszystkie sprzęty gospodarstwa domowego szybki internet radio telewizje telefonie komórkową auto i jak ktos chce jechać na zakupy do kina teatru to wsiada w auto czy autobus bo autobusy po wsiach jeżdża i jedzie do miasta i gdyby nie wieś to miasta by nie było bo rolnicy produkują żywność a bez tego byście w miescie z głodu zdechli na wsi kazdy ma podwórko ogródek sad duzy dom trawnik a ty masz ból d**y że ja moge sie w sadzie pod jabłonią latem na kocu poopalać a ty sie musisz kisić w bloku lub opalać sie na balkonie i tu cie boli

Gość gość
Masz urojenia, że piszesz z jedną osobą? Leczysz się?

Gość gość
nie nie mam urojeń bo pisze z jedną osobą i ja i ty doskonale o tym wiemy i gdyby nie wieś to byś z głodu w mieście zdechł co nie uczono cie w szkole skąd sie bierze żywność ? to wróć do podstawówki

Gość gość
Nie znam cię i nie wiem, o czym fantazjujesz. Wybierz się do lekarza, bo masz urojenia.

Gość gość
Nie mam urojeń