Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zauwazylyscie ze w Ugotowanych wszyscy sa super

Polecane posty

Gość gość
mnie smiesza ci ludzie i czasami zastanawiam sie czy ich dzien ma tak jak moj 24h bo kazdy z nich pracuje zawodowo , plus podrozuje , wspina sie , tanczy, biega cuda wianki i dotego wiekszosc ma rodzine jeszcze i dzieci wow wow wow

Gość gość
dokladnie :) ciekawe na czym jada

Gość gość
Znam ludzi z zamojskiego odcinka. Ani nie są super, ani odjechani o hobby nie wspomnę.

Gość gość
Dajcie spokój. Program jest zerżnięty z wersji brytyjskiej. Kubek w kubek wg tej samej formuły robiony. I faktycznie tak było, że wczesniej była wersja brytyjska a potem ją całkiem zdjeli z anteny i zastąpiono polską. Program ma na celu dobrać ludzi charakterystycznych i mocno sie z sobą różniących stylem, zawodem, zainteresowaniami, zawsze różnice mają być wyraziste, a zainteresowania zawsze mają być jakieś, jedyne co tych ludzi ma łączyć to to że mają siebie nawzajem przyjmować na elegancko. Krytykactwo wzajemne uczestników jest sztucznie nakręcane i ma zadanie dodać pikanterii programowi, żeby sie działo. Ogólnie program jak program. Dziś leci za chwile go zdejmą i zastąpią czymś innym, bo sie ten ludziom znudzi

Gość gość
Widziałam program na TVN Style bardzo podobny do ugotowanych tylko że tam było to jako rodzaj randki. Facet sie spotkał z 3 babkami i wszystkie sie różniły między sobą, zawody miały być wyniuchane, takie żeby brzmiały miło dla ucha jakiś trener personalny, babka występująca w kabarecie, facet to jakieś medytacje uprawiał i czy inne niewidy. W każdym razie chwilę po tym jak obejrzałam ten program jedną z tych babek zobaczyłam jak występuje w jakiejś reklamie więc reszte sobie dopowiedzcie sami, ludzie dobrani jak do Sablewskiej sposób na mode, odgrywający jakieś scenki które ktoś im pewnie kazał

Gość gość
Trochę mnie drażni ten lans, robienie się interesującym na siłę. Te selfie, to samouwielbienie - ludzie myślą, że są wyjątkowi, a są jak sklonowani, taplający się w swojej pseudoz******tości.

Gość gość
"Tego nie da się juz oglądać. Wymyslanie marudzenie falszywosc obniżanie not zeby wygrać " Zgadzam się i coraz częściej dają takich uczestników żeby wymyślali niestworzone problemu. Przykład podano danie a jakaś laska nawet nie próbując bierze sól i ostentacyjnie soli i mówi "na mnie sie nie oglądajcie bo ja tak sole dla zasady"