Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy nie zgadzajcie się na wspólne konto z partnerką, żoną, mężem, partnerem !

Polecane posty

Gość gość

nigdy przenigdy nie wolno na to pozwolic, to droga do problemow, lepiej byc wolnym niż mieć kaganiec na szyi

Gość gość
bo co?

Gość gość
Kaganiec to ty sobie załóż na mordę dzi/wko

Gość gość
No właśnie kaganiec na mordę i obręcz na głowę coby od głupoty ci się nie rozerwała.

Gość gość siedem zero
Ja nie zgadzam się nawet na wspólną kołdrę. Nikogo nie upoważniam do korzystania ze swojej.

Gość gość
Oj ludzie co za problemy macie.

Gość gość
Ja nigdy nie miałam i nie mam wspolnego konta ,u nas zawsze wszystkonbyło osobne bo mąż mowi moja kasa to moja kasa.Niestety moja kasa jest wszystkich i zawsze w wydatkach patrzy tylko na mnie.Gdybym nie zarabiała to nie miałabym nic.Obiady gotuję wszystkim ale piec,garnki ,talerze,patelnie ,formy sztucce itp.oraz zmywarkę czy sokowirowke,mikser,toster,odkurzać ,maszyne do szycia,suszarke do włosow,żelazko,kołdry,reczniki ,psciele,dywany,meble,wykładziny,to wszystko musiałałam kupić za swoje zarobione oczywiscie tak samo kurtki buty i odzierz dla dzieci oraz jedzenie.Internet też na mnie i też płacę.Auto spłacam w ratach.Nigdy wypłaty meza nie widziałam.s

Gość gość
Zapomniałam o biurkach dla dzieci napisać.s

Gość gość
Jeż tez są takie głupie kobiety jak ty <13:02>. Utrzymujesz wszystko a on pewnie wydaje na d********* Ludzka glopota nie zna granic.

Gość gość
12:30 "Dziwko" do faceta? Chyba "męska d****o". Autor nie chce wejść w związek z miłości, więc się planuje zabezpieczać w każdy możliwy sposób przed stratami.

Gość gość
13.11 A mam inny wybor??mam dzieci !s

Gość gość
Dzieci to super wytłumaczenie na własną wygodę żeby żyć z chamem. Następne dziecko sobie z nim zrób to będziesz miała kolejna wymowę ze musisz znosić to dzielnie dla dzieci. Cierpietnica na własne życzenie.

Gość gość
a co za różnica? i tak ty je utrzymujesz

Gość Gość
Dnia 7.01.2017 o 13:18, Gość gość napisał:

nigdy przenigdy nie wolno na to pozwolic, to droga do problemow, lepiej byc wolnym niż mieć kaganiec na szyi

Wreszcie mądry facet !!#!Tak trzymaj!!Nigdy nie wolno pokazywać babie ile zarabiasz .Konta muszą być oddzielne.KONIECZNIE!!Pamiętajcie!!Babie całej d..py nie pokazujcie!!!

Gość Czerwona Róża

Też jestem tego zdania żeby mieć odzielne konta a po za tym co to za mąż ze ty masz za wszystko placic a on do niczego się nie dokłada to równie dobrze moglabys byś sama z dziećmi a on niech alimenty płaci