Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

palmapalma

Mój facet nie chce bądź nie może uprawiać ze mną seksu

Polecane posty

Witam Jestem w ogromnym znaku zapytania. Nie wiem co robić. Jestem z moim chłopakiem 5 lat, zawsze darzył mnie miłością, zawsze było nam ze sobą bardzo dobrze. Uwielbiałam się z nim kochać to była najlepsza rzecz na świecie, tym bardziej, że mam duże potrzeby i mogę się ciągle kochać, a on temu potrafił sprostać i zawsze mnie zadowalał. Kochaliśmy się prawie codziennie, nawet po kilka razy. Bywało, że 7 razy pod rząd. Tryskałam wówczas energią i byłam pewna siebie. Teraz jest zupełnie inaczej. Od jakiegoś roku mój chłopak nadal jest kochany, nadal czuje, że mnie bardzo kocha, ale nasze życie seksualne bardzo się zmieniło, wręcz go nie ma. Kochamy się już raz na 3, 4 tygodnie w dodatku nasz seks trwa dosłownie minutę i do tego tylko RAZ. Za każdym razem mi odmawia, tłumaczy się, że jest zmęczony po pracy, że źle się czuje. Jest mi cholernie przykro przez to, bo nie wiem co się dzieje. Kiedy pokochamy się raz, on pójdzie się umyć, wraca i po kilku, kilkunastu minutach wróci, dotykam go po penisie, a on od razu zabiera moją rękę i jest mega oschły, zły na mnie, wydaje mi się jakby sprawiało mu to ból, że go dotykam, odwraca się i idzie spać, albo bywa też, że obiecuje mi słowami "JESZCZE TROCHĘ POCZEKAJ", "NIE TERAZ", robi mi nadzieję, że może za jakąś godzinę się pokochamy po raz drugi. Po czym robi wszystko, żeby mnie tylko zbyć i drugiego razu najzwyczajniej w świecie nie ma. Nie wiem co mam robić, czuję się nie dowartościowana, czuję się już przez te nieatrakcyjna, czuję, że już go nie podniecam. Nie wiem co robić, mój chłopak ma 24 lata, czy to jeszcze nie za wcześnie na problemy z erekcją. Próbowałam już z nim milion razy rozmawiać, ale ciągle mnie zbywa, jest zły, robi się strasznie agresywny gdy poruszam ten temat. Uważam, ze seks jest bardzo ważny w związku, to dzięki niemu byliśmy kiedyś ze sobą tak bardzo blisko, ja czułam się atrakcyjna, czułam się kobietą. tego jak się teraz czuje nie da się opisać. Piszę to i płaczę, bo bardzo go kocham, ale nie mogę tak już żyć nie wiedząc co się dzieje. Błagam pomóżcie mi. Jak myślicie co się z nim dzieje ? Może jest na coś chory ? Może to przeze mnie ? Może nie jestem już dla niego taka atrakcyjna jak kiedyś...

Gość gość
A ile można to robić z jedną? 5 lat to wystarczająco długo, aby się znudzić wciąż tą samą kobietą.

Gość gość
impotent

Gość gość
ja mam podobny problem. moj facet tez nie chce sie ze mna kochac. kiedys nawet nie moglam sie przy nim spokojnie przebrac bo od razu konczylo sie to seksem, a teraz nawet moje najwieksze starania nic nie daja. zawsze jakas wymowka. rozumiem co czujesz

Gość gość
Tak to jest gdy związek opiera się wyłącznie na seksie i w początkowych fazach robi się to na okrągło nawet po kilka razy dziennie, prędzej czy później u którejś ze stron musi nastąpić przesyt i znudzenie.

Gość gość
Mój mąż też przestał chcieć i w końcu sie dowiedzialam że przestałam go podniecać że jak patrzy na mnie to nic nie czuje i co ja teraz mam zrobić zalamalam się czy to się jeszcze uda uratować?

Gość gość
Jakbym o sobie czytała

Gość gość
są dwa wyjścia albo przestałaś go pociągać albo...ma inną, dlatego unika seksu.

Gość aleks41
A może ma jakieś problemy z osiągnięciem erekcji? Próbowałaś z nim o tym pogadać?

Próbowałam z nim rozmawiać, namawiałam go na spróbowanie może jakiś tabletek na erekcję, w końcu tyle teraz tego reklamują... Ale on staje się bardzo agresywny, gdy zaczynam ten temat. Krzyczy, że jestem nienormalna, że sobie coś ubzdurałam, że on nie potrzebuje żadnych tabletek. Zapewniałam go, że to nic takiego, że dużo mężczyzn ma z tym problem i nie musi się niczego wstydzić przede mną, że może warto chociaż spróbować. Niestety nie da rady mu przetłumaczyć.

Gość gość
Nie ma facetow sa mezczyzni ! Przestan dyskryminowac mezczyzn ty damska szowinistko

Gość gośćRR
Nie jest impotentem, bo jednak macie seks i tabletki nic nie pomogą jeśli nie ma podniecenia. Tak, po orgazmie dotyk może sprawiać mu ból. Po orgazmie mężczyzna potrzebuje trochę czasu na regenerację. Kiedyś mógł na okrągło, bo był jeszcze malolatem miał inne hormony oraz bardziej go podniecalas kiedyś niż teraz, co z czasem jest zupełnie naturalne. On może mieć dużo na głowie, stres, zmęczenie to wszystko zmniejsza ochotę na seks, ale nie przyzna się do tego tak od razu. Im bardziej naciskasz tym bardziej on może popadać w nerwicę Jeżeli miłość mierzysz ilością stosunków, to rozważ zmianę partnera.

Gość onwitam
Hej, mogę Ci pomóc jak chcesz^^ Lubię się bawić i jestem z Wawy jak coś;p

Gość aleks41
@palmpalma, dla faceta to ciężki temat. Spróbuj mu podsunąć jakiś suplement jako dodatek do diety. To często pomaga. W moim przypadku sprawdził się Permen King.

Gość gość
Może ma tak jak ja, mnie też po dłuższym czasie partnerki się nudzą. Ciało powszednieje, więc już tak nie podnieca.

Gość gość
skąd jestes moge wyreczyc twojego faceta chcesz?to pisz 59591886 gg

Gość gość
Jestem z krakowa od kilku lat nie sypiam z żoną możemy sobie wspólnie pomóc. Mam 39 lat. Jak coś to pisz werdess@op.pl

Gość Maxymilian
Jeśli nie garnie się, żeby Ci to wyjaśnić, to sądzę, że powinnaś być bardziej stanowcza i konsekwentna. Możesz też kupić mu np. Permen King, co z pewnością skutkować będzie awanturą, ale spowoduje, że może w złości więcej Ci powie. Powiedz mu, że też masz swoje potrzeby, a jeśli ma jakiś problem, to pomożesz mu go rozwiązać. Powinnaś być bezpośrednia i spokojna.