Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam kobiety w celu białego romansu internetowego.

Polecane posty

Gość gość

Witaj! Poznam kobietę w celu romansu internetowego - czyli takiego, który nigdy nie stanie się romansem w realu, a nawet nie dojdzie nigdy do spotkania twarzą w twarz - jedynie internet, telefon itp. Jestem facetem 34-letnim, bardzo rozczarowanym swoimi dotychczasowymi związkami, których zakończenie wyrwało mi kawał serca. Postanowiłem, że mam dość, nie chcę więcej cierpieć, nie chcę znowu zatracać siebie beznadziejnie dla kogoś, nie chcę znowu rozczarowań i cierpień. Z drugiej strony, ciężko na świecie bez jakiegoś powiernika chociażby, smutno człowiekowi, kiedy nie ma nawet do kogo zadzwonić. Wykonuję zawód kierowcy międzynarodowego ( co w dużym stopniu tłumaczy rozpad związków oraz czyni beznadziejnymi stałe związki w przyszłości), większość kierowców ma do kogo zadzwonić, z kim porozmawiać na skypie, po prostu czują, że nie są całkiem sami, kiedy przebywają kolejne kilometry i kiedy przygotowują się do snu na niebezpiecznym parkingu albo kiedy odbywają wydłużającą się pauzę. Brakuje mi po prostu normalnej, czasem czułej, czasem wesołej, czasem inteligentnej, a czasem po prostu pozwalającej się wyżalić rozmowy z bratnią duszą. Brakuje tego, że nie mam komu wysłać dzień dobry rano, dobranoc wieczorem. Takich zwykłych rzeczy. Czytałem, że są podobne osoby, rozczarowane związkami, szukające czegoś takiego. Jeżeli jesteś taką właśnie kobietą, to może warto spróbować, w zasadzie nie mam dodatkowych wymagań. Jeżeli czujesz podobnie jak ja, to już dużo. Jeżeli chodzi o mnie to myślę, że jestem osobą w miarę oczytaną, mam dość szerokie zainteresowania, podobno wielu osobom się ze mną dobrze rozmawia, umiem być wesoły, czuły, poważny, umiem słuchać - normalny facet. Nałogów nie mam, dotrzymuję słowa zawsze. Jeżeli zainteresowało Cię to, co przeczytałaś, możesz napisać na początek na maila: gothrin@wp.pl Pozdrawiam!

Gość gość
Dlaczego romans a nie znajomość ? Fizycznej strony nie będzie, więc...?

Gość gość
bo lubie sobie czasem zwalić na sex kamerkach

Gość gość
Pierwszy post zupełnie inny od kolejnego..podszywie

Gość gość
trzeci post zupełnie inny od następnego, wypad frajeże

Gość gość
Nie widze w tym nic dziwnego:) Tylko uwazaj, takie kontakty uzalezniaja;)

Gość gość
23.56 Słowniczek do ręki...nie coś innego

Gość gość
czwarty post zupełnie inny od trzeciego, wypad niedorajdo

Gość gość
23.57 Myślę że właśnie autorowi o takie uzależnienie chodzi..o czekanie..o emocje

Gość gość
Pisze, ze nie chce rozczarowan i cierpien...chyba nie zdaje sobie sprawy z tego, ze taki internetowy romans tez moze mu dostaczyc takich atrakcji;)

Gość gość
Wirtualnie można tak samo przeżywać i cierpieć..litości..to tylko słowa pisane

Gość gość
Tylko? widac nie znasz tematu.

Gość gość
wirtualnie nie będe przeżywać bo to bedzie nie w realu rozumiesz debilko?

Gość gość
z resztom reala już nie ma teraz jest auchan patauachu

Gość gość
gość wczoraj 23.56 Słowniczek do ręki...nie coś innego xxxxx to jes podszyf

Gość gość
I jak w kazdym temacie na kafe....DNO:P 🖐️

Gość gość
00.10 Osobiście nie. Ale różne historie tu czytałem. Ty masz złe wirtualne wspomnienia?

Gość gość
Owszem...

Gość gość
Owszem... zostałam zgwałcona wirtualnie, nie masz pojęcia jaka to jest trauma

Gość gość
Oprócz pierwszego postu reszta nie jest moja. Postawiłem sprawę uczciwie. Tak, liczę na to, że jeżeli coś się zawali w wirtualnym świecie, to będzie mniej boleć, może jestem naiwny. Nie jestem gotów na takie rozczarowania po realnym związku, jakie przeżyłem wcześniej. Co do fizyczności - tej mi w życiu nie brakowało, gorzej było właśnie z bliskością emocjonalną, duchową i intelektualną. Seks znam, lubię, nie mówię, że nie jest ważny, ale to, czego mi brakuje dziś najbardziej to inny rodzaj bliskości, takiej bliskości brakuje mi dziś znacznie bardziej niż seksu....

Gość gość
Jeżeli w tym dziwacznym wirtualnym świecie autor jest faktycznie facetem..to przyjemnie Go czytać:)

Gość gość
Z doświadczenia wiem, że można stworzyć taką bliską relację w necie Można z kimś się zżyć i wręcz emocjonalnie niesamowicie zbliżyć. Można czekać na każdy sygnał i wtedy uśmiechnąć się i szepnąć: " jesteś.."

Gość gość
Nie, nie bedzie mniej bolec;) Przezylam taki wirtualny romans, trwal kilka lat, tylko slowa i nic wiecej a jednak bliskosc emocjonalna ogromna, do tej pory nie moge zapomniec, jedyne czego mnie nauczylo, to nigdy wiecej;) życze powodzenia🖐️

Gość gość
00.48 Jak dałaś radę skończyć to?

Gość gość
Szukaj kobiety z sercem ktora pokochasz a ona Ciebie jesli tak sie stanie to nawet twoja praca nie będzie przeszkodą...red

Gość gość
Mmartha ma juz mokro w majtach wiec pisze sofort emaila :))) generalnie nie ma facetów "świętych" daruj sobie autorze

Gość gość
Dlaczego ma sobie darować ? Miejsce może sobie jedynie darować bo tu sami chamscy wariaci

Gość gość
Kurwa nie wp*****laj się miedzy zakąskę gościu bo zlisciaa wariat to ty i naucz się interpretować co gdzie i kiedy i o kim