Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zdradziliscie?

Polecane posty

Gość gość

Zone męża partnera?

Gość bb art
Nie.

Gość gość
Tak męża a kochanek żone.

Gość gość
tak, chłopaka.

Gość gość
Tak

Gość gość
Koleżanka uważa ze ją zdradziłem. Jak przespałem się z jej sąsiadką z piętra wyżej kiedy czekałem na kuriera w mieszkaniu koleżanki. Nie rozumie dlaczego parą nie jesteśmy i nigdy nie byliśmy.

Gość gość
Zdradzilam wielokrotnie i nie widze w tym nic zlego. Mamy XXI wiek i kobiety maja prawo uprawiac seks z kim tylko chca

Gość gość
No owszem ale pod warunkiem że nie jesteśmy w związku. Lub gdy jesteście otwartą parą na wszystko. W przeciwnym razie jest to zdrada i krzywdzenie drugiej osoby.

Gość gość
te co nie zdradziły to poprostu nie miały okazji. Ja jako facet wam to mówię znając życie z tej strony

Gość gość
Nie, a jeśli będę miała ochotę zdradzić to a) będę naprawiać związek b) jak się nie da to się rozstanę. Bo po co żyć w kłamstwie? Jak ktoś ma ochotę uprawiać seks z nieograniczoną ilością facetów to niech żyje w otwartym związku, po co zawracać głowę monogamiście.

Gość gość
Nie, nie mam takiej potrzeby ,moj maz ma na szczęście wyobraznie, wiec nie musze sie szlajać.

Gość gość
09:43 Nie zgodze sie z Toba. Mialam niejednokrotnie okazje do zdrady, ale nigdy nie zdeadzilam partnera. Gdybym to zrobila, sumienie nie pozwoliłoby mi dalej spokojnie zyc i stracilabym do siebie szacunek. Moim zdaniem jesli sie kocha to nie ma miejsca na zdrade.

Gość gość
09.43. To znaczy że jesteś jesze młoda

Nie zdradzam, wolę się rozstać i ewentualnie zaangażować się gdzie indziej. Ciągle jestem jeszcze atrakcyjna i mam sporo propozycji, ale jestem monogamistką. Ciężko mi się zdeklarować, ale jak już to zrobię, to nie ma odwrotu.

Gość gość
10:02 to masz szczęście, mój niestety nie ma żadnej wyobraźni i dlatego......hm

Gość gość
Kobietom w tej kwesti nie ma sensu odmawiać. Parę numerków na boku jeszcze nikomu nie zaszkodziło. Tylko nie z szukającymi meża bo to pewne kłopoty.

Zdradziłem i to wiele razy. Najczęściej jak przykleila się do mnie jakaś laska w klubie lub Pub'ie gdzie byłem z kumplami. A, że mieszkam sam to nie było problemu, żeby ją zabrać do domu. Problem natomiast był w tym, że one nigdy nie chciały iść same do domu, a mnie jz kolei znudzilo się już ich grzmocenie. Wtedy wychodziliśmy niby do sklepu, po np fajki lub coś dobrego na śniadanie i po drodze, ja szedłem się odlać za jakiś blok i uciekałem spowrotem na chate. To był mój stały nr i zrobiłem tak spokojnie 5 razy :D

Gość gość
:D:D

Gość gość
A kogo zdradziles ? jak mieszkasz sam?

Durne pytanie. Swoją obecną dziewczynę... a mieszkam sam, bo tak chce. Dziewczyna w domu to wiecznie jakieś fochy i chimery, wiec mam gdzieś taki interes...

Gość gość
Jak to kogo zdradził? Swoją łapę. :-D