Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardzo was kocham i proszę abyście znalazły schronienie w Mym Sercu Maryja

Polecane posty

Gość gość

"Ja wasza Matka z Synem Jezusem proszę byście się poprawili . Trwajcie w wierze i trwajcie w moim Sercu także , należy czynić wiele uczynków : post , przebaczenie , pomoc ubogim i zagubionym i modlitwa ." Pragnę was wszystkich zgromadzić w królestwie bożym w niebie . (objawienia z Garabandal )

Gość gość
Nie p*****l

Gość gość
" Wszyscy ludzie niechaj się poświęcą memu Niepokalanemu Sercu . Poświęćcie Mi wasze dzieci , całą młodzież i małe dzieci . Nie pozbawiajcie ich moich matczynych objęć . " " Szukajcie ucieczki w moim Niepokalanym Sercu które może ogarnąć was wszystkich ." (objawienie Maryi z San Martino )

Gość gość
" Szukajcie ucieczki w moim Niepokalanym Sercu które może ogarnąć was wszystkich ." Potrzebuję tego.

Gość gość
chętnie będę modlić za ciebie dziś o 21:00 do Najświętszej Marii abyś odczuła w sercu Jej miłość ..

Gość gość
Modl sie lepiej o rozum dla siebie

Gość gość
Nie wiem jakim cudem zaciazylam no i usunelam ciaze -co teraz robic? :(

Gość gość
własnymi słowami ale lepiej na głos wycofaj wyrok dziecku zadany , przeproś Boga za to i idź do spowiedzi . Dzięki temu dusza dziecka będzie mogła być zabrana z pewnego miejsca przed bramą do królestwa bożego do dalszego rozwoju w niebie . Dopóki tego nie uczynisz ono będzie tam musiało trwać . Czym szybciej się zdecydujesz tym lepiej .

Gość gość
bylam u spowiedzi i Ksiadz mnie wyzwal i powiedzial ze nie dostane nigdy rozgrzeszenia :(

Gość gość
kto ma ryja? kaczyński? on ma raczj dziób.

Gość gość
idź do innego księdza się wyspowiadać , gdyż w objawieniu pana Jezusa i Najświętszej Marii z 2016 r. jest jego wołanie aby jak najszybciej grzechy tego typu bogu wyznać . Na początku nie wspominaj mu nic o poprzedniej spowiedzi , ale gdy jesteś z małej miejscowości to trzeba pojechać do większej miejscowości gdzie jest więcej kościołów .