Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość z lat 90

próba zakończenia znajomości i trzy sny

Polecane posty

Gość gość z lat 90
wiele osób podaje, że najlepiej jest się odciąć, być może to dobra rada.uciąłem kontakt. ona sama nie garnie się do tego by pisać do mnie.

Gość gość
Moim zdaniem źle postąpiłeś zrywając kontakt. Mnie na jej miejscu byłoby smutno, a i może sie przez to domyślić ze cos do niej czujesz

Gość gość
Nie rób tak, daj jej możliwość żebyście mogli porozmawiać na temat waszej znajomości nie urywaj kontaktu, to boli :/

Gość gość
nie czytałam innych komentarzy, ale jesli chodzi o sen to moim zdaniem ona tęskni i też jest zakochana,? dlaczego? nie chce mi sie teraz tłumaczyc , ale znam sie na tym. ale co z tego ze o tobie mysli? i tak nic z tego nie bedzie, wiec lepiej odpuść, chyba że jest jakaś nadzieeja i nie stracisz wszytskich znajomych to brnij w to! i ukradnij ją.

Gość gość z lat 90
Wątpię że ona tęskni choć chciałbym. Jeśliby tęskniła za naszymi spotkaniami, rozmowami to odzywala by się. Na kilkanaście propozycji wspolnego spotkania wszytskie odrzucila. Wniosek nie jest zainteresowana podtrzymywania znajomości, tylko nadal nie wiem czego mi sie śni co jakis czas? Nie moge jej przecież do niczego zmusić, ona założyła już rodzinę szanuję to, ale jest mi przykro ze nie chce kontynuować znajomości ze mna :(

Gość gość
Myślę że to znak i nie lekceważ tego. Pewnie jest nieszczęśliwa w życiu w związku a może nawet cie kocha itp. Może napisz do niej?

Gość gość
Nie ingeruje w jej życie. Wybrała innego i on jest jej mężem.

Gość gość
23.03 Może żałuje swojej decyzji. Człowiek czasem podejmuje złe decyzje i cierpi bo nie ma odwrotu. Sen dziwny ja bym się zastanowiła...

Gość gość
Tak właśnie o to chodzi ze ona wybrała. A on ma uszanować jej wybór a nie niszczyć jej życia dlatego że ona mu sie śni po nocach. Byla kiedyś wolna on nic nie zrobił a teraz mu żal bo ja sam.

Gość gość
sny pokazują tylko nasze pragnienia i obawy. Nie oszukuj się.

Gość gość z lat 90
Dzis pierwszy raz od dłuższego Czasu wstawiła zdjecia na fejsa, mimo długiego nie widzenia sie z nią nic sie nie zmieniła. Jest na nim wraz z dzieckiem,i cala rodzina oprócz męża (być może robił za fotografa) - ona uśmiecha się na tej fotografii. Widać sny pokazały totalne przeciwieństwo tego, ze w moich snach była smutna. Ona napewno jest szczęśliwa, myślę, ze gdyby chciała to kontynuowala by znajomość którą ostatnio w dużej mierze sam utrzymywałem. Lecz czuje sie jak niepotrzebna zabawka, ktora byla potrzebna tylko na chwilę. mieliście racje chyba ze macie inne teorie to z chęcią Was wysłucham, piszcie.

Gość gość
na pewno jest szczesliwa odwal sie od niej idioto !

Gość gość
szkoda ze w tym snie cegla nie uderzyła prosto w twoj leb

Gość gość z lat 90
22:26 właśnie między innymi dlatego uciąłem kontakt wiem ze nic mi po tej znajomości i razem i tak nie będziemy. A chcę żeby była szczęśliwa, tylko tyle. 22:29 nie o takie rady mi chodziło, ale rozumiem ze i tacy ludzie muszą funkcjonować w społeczeństwie.

Gość gość
Nie ma sie co przejmować takimi bezsensownymi radami. Zrobiłeś dobrze ze odpuściłeś tą znajomość, ja też bym tak postąpiła, widzę, ze sie jeszcze meczysz, ale to minie, tylko potrzeba czasu

Gość gość
To tylko sny, nie przywiązuj wagi do tego gościu, zobaczysz będzie lepiej twoja druga połowa gdzies czeka na ciebie, więcej optymizmu

Gość gość
Nie ma sensu moim zdaniem kontynuować z nią znajomości przynajmniej w tym momencie, kontaktu nie urywaj bi nie bedziesz mieć juz pozniej odwrotu ona juz pozniej do Ciebie nie napisze. za kilka miesięcy jak juz ochłoniesz odezwij się do niej i porozmawiajcie jak ludzie

Gość gość z lat 90
Tyle że ja kocham juz prawie 3 lata i nie chce przejść to uczucie. pomozcie mi, co mam zrobic żeby mi przeszło?? za rady typu walnij sie w łeb, nawal się alkoholem dziękuje, proszę o naprawdę szczere doradztwo

Gość gość
Nie wiem co ci doradzić bo sama nie mialam takiej sytuacji

Gość gość
A jak sie poznaliscie?

Gość gość z lat 90
Poznaliśmy sie na studiach, ona była pół roku po ślubie. Na początku podchodziłem dobrej znajomości z dystansem aż oboje zaczęliśmy ze sobą rozmawiać na wiele tematów nie mogąc sie nagadać. Wymienialiśmy ze sobą wiele mail i smsów gdy nie moglismy sie spotkać. Zacząłem sie jej zwierzać z niektórych rzeczy, a dla równowagi ja pomagałem jej w innych tematach. Opiekowałem się nią kiedy była chora, na koniec studiów zrobiłem jej niespodziankę i podziękowałem za to co dla mnie zrobila. Lecz po ich zakończeniu ona coraz mniej sie ze mną kontaktowal a ja ciągnąłem nadal znajomość z nia, chcialem sie zaprzyjaźnić bo spędziłem z nią duzo czasu wiem ze od męża i tak by nie odeszła. Jednak ona widocznie nie chce juz kontaktów ze mną, wiec nie pozostaje mi nic innego jak tylko odkochać sie i koniec.

Gość gość
zapomnij o niej. Ciesz się,że przeżyłeś coś wspaniałago i wynieś z tego taką naukę,że gdy spotkasz znów kogoś wartościowego,korzystaj z tego Nie zapomnij,że jej mąż jest jej na pewno bliższy niż ty teraz. Miłego wieczorku :)

Gość gość
zapomnij o niej. tak będzie lepiej.