Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ASSia055

Reklamacja spodni BERSHKA!!! POMOCY

Polecane posty

No więc, tydzień temu kupiłam spodnie w Bershce na wyprzedaży sezonowej. Założyłam je może z 2 razy. Dziś jak przyszłam do domu zauważyłam, że obtarły mnie okropnie buty. Nie chciałam zdejmować spodni żeby ich nie pobrudzić, wiec postanowiłam najpierw zmyć krew z kostek. Usiadłam i podniosłam wyżej nogę ii...spodnie pękły. Nawet nie na szwie tylko obok, na udzie blisko kroku. Po prostu pękły. Jutro zamierzam złożyć reklamacje i pytanie brzmi CZY KTÓRAŚ Z WAS MIAŁA PODOBNY PROBLEM? CZEGO MOGĘ SIĘ SPODZIEWAĆ?

Gość gość
:) czyli za bardzo były napięte, nie ważne czy na szwie, czy struktura gładka. Raczej psińco zrobisz, bo kupiłas dobre a przy naciągnięciu nogi pękły ot i wyjaśnienie, za wąskie były.

No właśnie, nie były za małe :( Mój rozmiar, fajne, elastyczne. Przyjmą reklamacje?

Gość gość
Jak wazysz 70 kg i bierzesz xs, bo tylko taki rozmiar został na wyprzedaży,to są skutki, buty Tez Cie otarly, nie nosisz skarpet? Czy buty tez za ciasne.

Gość gość
oj głupia ta dzisiejsza młodzież. taka mądro-głupia temu łatwiej ich w c***a zrobić zresztą sami się w chuj ładują. bo nie myślą

Piszę przecież że mój rozmiar..Czasem jak wkładasz jeansy to czujesz jak się opinają itd. a te właśnie, nie. Jak leginsy. Po co ta wrogość od razu? :) Miałam stopki, tak wiem mój błąd. To nie moja wina tylko materiału. Proszę o poradę odnośnie reklamacji, czy przyjmą, a nie bezmyślnych komentarzy..

Gość gość
dżinsy jak legginsy?no nie wiem,kolezanka przyszła kiedys do pracy w takich dżinsach cienkich,obcisłych mega,jak legginsy,za któryms razem jak sie shyliła strzeliły na d***e,musiała chodzic z bluzą przewiązaną w pasie.tez twierdziała ze dobre były.a czy przyjmą to nikt nie jest jasnowidzem

też czasem tak mam, że xs w przymierzlni dobry, a w domu tragedia. przymierzalnie mają swój urok i czemu tak krzyczysz, jak Ci kupią historię, to się uda, jak nie to nie, chyba że wyprzedaż wyklucza możliwość, w wielu sklepach tak jest, ja biorę od razu dobre na promocjach, w przymierzalni siadam, kucam i wkładam łapkę wszędzie, gdzie mam wątpliwości. trę o skórę dany materiał (na szczęście mam skórę-wskaźnik) i sprawdzam czy jakiegoś gówna kolorowego nie dodali a schudnąć i tak musisz.

Gość gość
Miałam to samo, juz nigdy tam nie kupie spodni. Tylko ja nie reklamowałam, szkoda zachodu.