Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bolaca glowa1111111111111

uderzyłam głową o beton co robić? :(

Polecane posty

Gość bolaca glowa1111111111111

Wczoraj byłam na studniówce jako osoba towarzyszcząca, wiaodmo, sporo wypiłam, i poszłam na fajke.. na zewtnątrz tam była poręcz i chyba ze 4 schodki.. no i tak wyszło, żre upadłam na głowę i tak średnio uderzyłam w beton .. gdy byłam pijana to nic nie czułam, ale teraz boli mnie głowa, mam guza i zawroty głowy.. boje sie, ze cos mi sie stalo..czy isc z tym do lekarza?

Gość gość

Gość gość
Guz to normalne, bół głowy i zawroty to też normalne na kacu, bo przecież popiłas. Ale!... jeśli się to będzie nasilać i dojdą wymioty, gorączka, problemy ze wzrokiem to na pogotowie, bo może byś wstrząs mózgu.

Gość gość
co sie głupio pytasz wiadomo że musisz iść

Gość gość
zawroty głowy na kacu ? ?

Gość gość
gość 18:10 Tak jednym z objawów kaca są i zawroty głowy. Polecam poradnik medyczny, albo chociaz google wszystko tam wypisane.

no to musisz isc, mnie cos podobnego spotkało - upadek z drążka treningowego na terakote miedzy kiblem a predpokojem bleheh tez głowąo podłoge, obeszlo sie bez lekarza - za to 3 tygodnie ręka w stabilizatorze🖐️

Gość zalamanawszystkomnieboli
dodatkowo potrubowalam sobie jeszcze kręgosłup, bo upadłam na schody masakra.. po co ja piłam :((((((((((((

Gość aaaaaaa32354676890
nie mam póki co kaca, ale z godzine na godzine goirzej sie czuje.. wstydze sie powidziec o tym rodzicom, ze jestem taka niedpowiedzialna.. :(