Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nieśmiały facet to idealny kandydat na męża

Polecane posty

Gość gość

nigdy cie taki zdradzi i nie jest typowym *****czem jak nieprawiczki

Gość gość
ja uwielbiam nieśmiałych,oczywiście tych w moim typie

Gość gość
Nie wiecie nic o niesmialosci u mezczyzn. Sam bylem niesmialy bo bylem grzecznym chlopcem a dziewczyny leca na niegrzecznych stad niska samoocena i strach przed pewnym (w glowie) odrzuceniem. Ale kontaktowe dziewczyny/kolezanki sprawily, ze jestem mniej niesmialy i tak jak kiedys nie spytalbym sie nawet o godzine tak teraz odezwe sie do nawet najpiekniejszej kobiety. Tylko przez przebywanie z kobietami dowiedzialem sie, ze nie jestescie wcale takie wspaniale jak myslalem.

Gość gość
Zgodzę sie, pod warunkiem, ze w sprawach życiowych urzędowych itp.jakos sobie radzi pomimo nieśmiałości. Nie wyobrażam sobie nieśmiałego męża, którego musialabym sama poderwać i wszystko za niego załatwiać.

Gość gość
załatwić to załatwi ale do dziewczyn jest nieśmiały w początkowej fazie znajomości

Gość gość
20:27 pewnie bo facet ma skakac w okol ksiezniczki jak malpa w cyrku, zeby ksiezniczka czula sie doceniana?

Gość gość
No...można takiego wychować.

Gość gość
Do 20:32 księżniczka ma juz wystarczającą samoocenę i nie trzeba koło niej skakać, ale chociaż na tę pierwsza randkę wypadałoby żeby facet zaprosil. Ja p*****le tu nie można nic napisać o relacjach d-m, żeby nie byc zwyzywana od księżniczek. Do 20:28 tacy faceci zazwyczaj są najfajniejsi :)

Gość gość
w jednej sytuacji nieśmiałość będzie zaletą a w innej wadą, nie ma idealnych kandydatów ani mężów

Gość gość
Jak nie ma ? Ja jestem idealny :)

Gość prawictwo pospolite 114
nie powiedziałbym , że będzie idealny .. Aczkolwiek niesmiali mogą miec wiekszy potencjał niż smiali

Gość gość
ludzie zwyczajnie musza sie dopasowac. Kontaktowej kobiecie nie bedzie przeszkadzal niesmialy mezczyzna bo go rozkreci a wtedy juz sam bedzie inicjowal rozne rzeczy. Niesmiali sa czesto wlasnie w poczatkach relacji ale jak bedzie zaufanie to juz niesmialosc sie zmniejsza lub znika.

Gość gość
Nieśmiały facet to idealny kandydat na męża??? Taki osobnik może zostać najwyżej emocjonalną szmatą dla kobiety w którą będzie wycierała swoje wszystkie żale, by później kopnąć go w dupę dla jakiegoś rozrywkowego bydlaka, który potrafi dać jej cały wachlarz emocji od miłości do nienawiści.

Ja kiedyś bylem duzo bardziej śmielszy tak powiedzmy do 20 r . z potem to juz kaput ze mną było :(🖐️ :/