Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem  facetem i o tym wiem

zakochanie to uczucie narkotyczne

Polecane posty

Gość gość
No i na szczescie ta co wydzeamiała na antenę z wyrazami "Radio ...moj ty narkotyku...przedstawiała sie jako mieszkanka Jasienicy.Do dxiś pamietam jej głos.

Gość gość
14.34 Nikt cię nie obraża i nikogo to nie interesuje..

Gość gość
No własnie ze mnie to interesuje ! I mnie publicznie posadzono o ćpanie !To nie jest smieszne!Annie Samusionek za cpanie odebrali corkę!!!!.Nie mam zamiaru miec problemow bo tez mam dzieci.Zniszczona opinia ,kto mi wynagrodzi te krzywdy??Jak zapytałam wspołpracownice jakim prawem tak o mnie mowią,?to powiedziały ze to sie niby po oczach poznaje,ale przecież ja nigdy nawet w rekach czegoś takiego nie miałam.Cały 300 osobowy zakład szeptał za plecami,apotem jeszcze inna zaczeła rozpowiadać bzdury ze mnie mąż zgwałcił.Powtorzyłam to kadtowej ze łzami w oczach a ona mi na to"Prosze pokazać te oczy?,przeciez pani ma zupełnie normalne i bardzo ładne oczy ",gdzie pani teraz znajdzie prace,?prosze to jeszcze przemysleć bo jest pani bardzo dobrym pracownikiem"ale ja już nie chciałam tam wracać,nie zniosłabym tej atmosfery.

Gość gość
zakochanie to najlepszy znany narkotyk leczy umysły , a nie je niszczy jak środki chemiczne , którymi małolaci się odurzają , by zabić rzeczywistość

Gość gość
Coś w tym jest, ta adrenalina, dopanina, czy jak to tam zwą co wyzwala się w stanie zakochania. Jest piękne, jeśli to spełnione uczucie, gorzej jak nie można tej miłości spełnić. Wtedy zaczynają się schody, a raczej ciągła wędrówka myślami co by było gdyby.

Gość gość
Ale trzeba mieć nadzieję a może i działać w jakiś pozytywny sposób, a nie że nie da się zrobić

Gość gość
Normalne dragi, tyle że skutki uboczne są minimalne w porównaniu do innych. Miłość potrafi uleczyć wszystko, najlepszy towar.