Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IdealnaKochanka

Poradnik dla żon: Dlaczego faceci was zdradzają

Polecane posty

Gość gość
Napisz zażalenie do kafeterii aby opcje "gość " zamienić na "kiełbasa" hahahaha

Gość gość
No przecież twój mąż nie srał na kiełbasę, on tylko wkładał jej w piczke swojego kootaska hahahahaha Za to, że kiełbasa robiła dobrze twojemu mężowi będziesz ją ścigać i wyzywać do końca swojego marnego życia hahaha a twój mąż w tym czasie będzie posuwał inną kiełbasę hahahaha xxxx Kiełbasa psychiczny pasztecie poszukaj lepszego psychiatry, bo ten obecny nic ci nie pomógł. Coraz gorzej z tobą, masz coraz większe urojenia. Niech to w końcu dotrze do ciebie debilko, że to nie mój mąż a ni nie innej użytkowniczki forum, tylko twoja głupota jest nam wszystkim znana od dawna żałosna kreaturo. :D

Gość gość
Kochanki nie zaczynają pierwsze ? Dobry żart.

Gość gość
gość dziś Nie dla nas tylko dla ciebie hahaha Dla nas jest wiadome, że tylko jedna wariatka szuka kiełbasy hahahaha xxxx Dla nas to jest wiadome, że tylko jedna wariatka kiełbasa dostaje rozdwojenia jaźni i osobowości. :D Kim będziesz tania debilko w następnym poście: facetem czy może zdradzoną żoną? :D

Gość gość
Nie kłam koleżanko kiełbasy Hahaha za dobrze znasz kiełbase, tyle nowinek z jej życia tu nam opowiadasz hahaha

Gość gość
Napisz zażalenie do kafeterii aby opcje "gość " zamienić na "kiełbasa" hahahaha x wystarczy że ty już piszesz skargi żeby blokować każdego kto się z ciebie nabija hahahaha

Gość gość
Nie kłam koleżanko kiełbasy Hahaha za dobrze znasz kiełbase, tyle nowinek z jej życia tu nam opowiadasz hahaha xxxx Koleżanki to ty kiełba poszukaj sobie w bramie, albo przy drodze. :D

Fajna prowokacja, a jeszcze lepsze stereotypy co tu leca. Rozkminy czy wazniejszy obiadek czy seks, bo kobieta na uczciwego męża musi zasłużyć, a mąż jak ma dobry seks to i zaniedbany dom wybaczy. Bo przecież żyjemy w kraju, gdzie 95% rodzin może sobie pozwolić na model zywiciel rodziny + pani domu, kobiety na ogół nie pracują, więc to one mają dbać o związek, inaczej pan maz ma pełne prawo zdradzac. Polski patriarchat nadal ma sie dobrze.

Gość gość
Ja to mam w doopie co piszesz tu o kiełbasie;) pisz więcej przynajmiej ludzie mają ubaw po pachy z ciebie hahaha Kiełbasa o ile w ogóle istnieje to pewnie już dawno jest z nowym żonatym hahaha ale ty zapewne wiesz co u niej słychać, sama tu pisałaś, że znasz do niej nr telefonu hahaha

Gość gość
Stare tematy haha.Wez ty nie odgrzewaj.Dzis jest 13 stycznia 2017,co kogo obchodzi twoje maniakalne zachowanie. Jesli kielbasa jest chora to ty girzej od niej,bo robisz to z premedytacją od dawna i na jazdym temacie i watku,gdzie sie da,nie tylko na uczuciowym.

Gość gość
No i nadal nie wiem kim jest ta sławna kiełbasa ale mnie to wisi i lata koło hooja hahaha Ale ty ją kochasz chyba bardzo hahaha bo ciągle zakładasz o niej tematy hahaha

Gość gość
Dobre jest ten kozak w necie p***a w świecie prawda boli.... :D Już gdzieś czytałam ten charakterystyczny bełkot. Jak sobie przypomnę to napiszę skod może byś kiełbasa ;)

Gość gość
kiełba wstydzisz się własnych bredni które serwowałaś nam jeszcze niedawno? hahaha

Gość gość
Kiełbasa to psychiczna dzi/wka, co zwiała z psychiatryka. Wydaje jej się, ze każdy żonaty poleci na nią i takie brednie smaruje non stop na kafe

Gość gość
Jesli kielbasa jest cora,to jak nazwac te co tu ja stale wyzywa z premedytacją? socjopatka,tak?

Gość gość
cHora *

Gość gość
Chyba lepiej napisać poradnik dla kochanek. Co zrobić żeby szybciej odszedł od żony. Chyba jednak spis dobrych psychiatrów wystarczy.

Gość gość
te co tu ja stale wyzywa z premedytacją x kiełba kretynko z ciebie się śmieje cała kafeteria hahahaha

Gość gość
Po co kachankom taki poradnik? Przecież większość chce się zabawić z żonatym a nie wychodzić za niego za mąż. Zresztą te, które chcą żonatego na męża zachodzą z nim w ciążę i taki dochodzi od żony lub żona go sama za drzwi wystawia:)

Gość gość
Przygłupia kiełbasa pieprzyła już dwa lata temu o tym seksie, ze jest najważniejszy, że żony są aseksualne i widzę, ze pieprzy dalej te bzdury. W tym temacie też i po tym jesteś rozpoznawalna kiełbaso schizofreniczna. :D

Gość gość
Właśnie jest tak ze to kochajacy maz pierwszy pcha sie innej do łóżka i nawet nie oglada sie na swoja rodzine to on zabiega o kochanke pogodzcie sie z tym i ja nie jestem zadna kielbasa napisalam o tym co mnie spotkalo w ramach przestrogi nie chcecie nie czytajcie i broncie tych waszych mężczyzn owszem sa na pewno panie ktore zaginaja parol na zonatego nie przecze ale to znikomy odsetek

Gość gość
Raczej oni nie chcą ich za żony. Którejś oświadczył się ? Żadnej oprócz jednej, własnej żony.

Gość gość
Jest tu temat na uczuciowym " byłam kochanką teraz jestem żoną" czy jakoś tak:) pare kochanek zostało żonami;)

Gość gość
Po co kachankom taki poradnik? Przecież większość chce się zabawić z żonatym a nie wychodzić za niego za mąż. xxxxxxxxxxxx To po co te ciągłe ataki na żony, wyzwiska na kafe i notoryczne wmawianie zdrad? Bo liczysz na to, że żony wywalą mężów z domu po tym jak przeczytają twoje brednie.

Gość gość
dziś nie pare tylko jedna bredzi od rzeczy a temat stary i pewnie to twoje prowo

Gość gość
Właśnie na to liczy bo nikt inny takiego zje/ba jak ona do domu na stałe nie chce tylko od czasu do czasu i kopa w dopę i potem dla zabicia czasu trochę przybajerzyc.

Gość gość
11'19,fuj ,co za zony co przyjmuja zdadzacza do domu.

Gość gość
Zdradzacz robi to po cichu żeby żona się nie domyśliła a kochance każe cicho siedzieć i czekać :D