Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lewandowska a ciążowy brzuch

Polecane posty

Gość gość

Trafiam na artykuły w necie o Annie Lewandowskiej i większości uwaga skupia się na jej brzuchu. Mówią, że brzuch już jest widoczny, że ciąża jest zaawansowana, że widać, że to już 6 miesiąc i do rozwiązania tuż tuż. Wstawiają zdjęcia z lekko zaokrąglonym brzuchem, jaki ja mam np przy wzdęciach, a piszą, że Lewandowska ma już spory, ciążowy brzuch. Po co tak kłamać? http://www.fotosik.pl/zdjecie/ceceb71303262944 Gdzie ten wielki brzuch?

Gość gość
Dziennikarze zawsze widzą lepiej U Ani tego nie widać bo ona jest chuda wysoka i w pierwszej ciąży też jestem w 6 miesiącu ale u mnie trzecia ciaza jestem niższa i ja mam ogromny brzuch wszystko zależy od kobiety a dziennikarzyny zawsze szukają sensacji

Gość gość
ja mialam tak jak ona, wlasciwie dopiero w 8 miesiacu mi wywalilo brzuch a i tak nieduzy, bo mialam kolo 85 cm w obwodzie (170 cm wzrostu)...jak rodzilam to mialam kolo 90, wszyscy w szpitalu byli w szoku ze mam tak maly brzuch a dziecko 3,5 kg.

Gość gość
Ja tez jestem w 6 miesiącu i mam taki brzuch jak ona. Ciaza juz jest widoczna w obcislych bluzkach, to że ktoś jest w ciąży nie oznacza ze będzie wyglądać jak wieloryb.

Gość gość
Ona jeszcz edlugo nie bedzie miec brzucha bo ma wypracowane miesnie i trzymaja ladniem costam juz widac, ja mialam taki przed ciaza jak ona teraz:) ja jestem w 4 miesiacu i mam juz spory, to 2 ciaza ale w pierwszej tez juz mialam brzuszek.

Gość A ja z Choszczewa
za coś pieniądze dziennikarze muszą brać, a że pani Lewandowska to znana postać, więc usiłują na tym zarobić nieco szmalu. Jak Lewandowscy przyjeżdżają do domu w Stanclewie, reporterów i dziennikarzy kreci się tu sporo. Ma to i dobre strony, pensjonaty zarabiają.

Gość gość
G****o mnie obchodzi jej brzuch. Rzygam tym tematem!

Gość gość
Na galę sportu opietą suknie ubrała żeby było widać ale przykra

Gość gość
ja mam taki jak pozre za duzo ciasta i kotletów. nie przasadzacie? :D

Gość gość
Nie trawie już Lewandowskich! Ilez można walkowac ten sam temat. Czy to ona jedyna kobieta która jest w ciąży?