Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość sunshine98

Kurs maturalny

Polecane posty

Gość sunshine98

Jako że jestem w klasie maturalnej postanowiłam zapisać się na kurs maturalny z matematyki. W internecie wyszukałam sobie kontakt i zapisałam się, z góry uiszczając opłatę za okres aż do matury. W dzień rozpoczęcia kursu udałam się pod wskazany adres. Zajęcia odbywają się w kilkuosobowych grupach w sali z tablicą i ławkami. Na podłodze płytki. Szkoła składa się z korytarza i dwóch takich sal: po prawej i lewej stronie. Przyszłam jakieś 10 minut przed planowanym rozpoczęciem zajęć. W drzwiach powitał mnie pan nauczyciel i powiedział: - Tutaj zdejmij buty, a wieszaki na kurtki są w salach. Oniemiałam. Przecież to nie jest niczyje mieszkanie, a na dodatek na podłodze są płytki. Zobaczyłam jednak stojące już dwie pary zdjętych butów. Sam nauczyciel był natomiast obuty. Musiałam rozsznurowywać glany w zimowej kurtce w ciasnym korytarzu. Jak zdjęłam pierwszego ściągnęłam kurtkę i położyłam na podłodze, bo było już mi słabo z gorąca. Zdjęłam drugiego i podniosłam kurtkę. Ogrzewania podłogowego bynajmniej nie było - płytki lodowate. Weszłam do sali gdzie czekało już na mnie dwoje innych bezbutych uczniów. Przesiedziałam zajęcia po turecku na krześle. Oni każą zupełnie bez powodu zdejmować buty. Podłoga jest zimna i względami czystości też nie można tego wytłumaczyć. Miałam ubrane białe skarpetki i po przejściu zaledwie kilkunastu kroków były całkiem brudne od spodu. Pomimo zapłacenia całej sumy kursu postanowiłam nie ryzykować kolejnego przeziębienia i zrezygnowałam. Ciekawe ilu jeszcze uczniów przejdzie przez kurs maturalny Piekielnych.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować