Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość 7Wishes

Le Petit Marseillais Morska Pielęgnacja.

Polecane posty

Gość 7Wishes

Jako Ambasadorka marki LPM miałam okazję poznać nowości z linii Morskiej. W moim zestawie znalazły się takie produkty jak Pielęgnujący krem do mycia z Algami Morskimi i Białą Glinką oraz Balsam do ciała z Algami Morskimi i Oligoelementami. Od dłuższego czasu moim faworytem do kąpieli są kremy właśnie LPM, ich konsystencja najbardziej mi odpowiada. Za każdym razem gdy używam takiego kremu czuję jego delikatne działanie. Tym razem też mnie nie zawiódł i tylko upewnił w przekonaniu do niego. Natomiast z balsamem LPM jeszcze nie miałam styczności, więc jest to mój pierwszy rejs z takim produktem. Po pierwszym użyciu i kilku późniejszych mogę śmiało stwierdzić, że zapach jest trwały, wiadomo, że szybko przyzwyczajamy się do zapachów, które towarzyszą nam przez dłuższy czas, ale pomimo tego po kilku godzinach wciąż wyczuwa się jego zapach, delikatnie ale wyraźnie. Z początku może się Wam wydać zbyt intensywny, ale po kilku minutach jest już przyjemny i na tyle neutralny, że nie zwraca naszej uwagi na siebie. Ja ze swojej strony mogę z pełną satysfakcją polecić Wam produkty LPM, są dokładnie takie, jak głoszą ich opisy i każdy z Was znajdzie wśród nich coś dla siebie. Kremowy żel jak i balsam użyte wcześnie rano nakręciły mnie energetycznie na cały dzień, sprawiły, że przywołałam wspomnienia plaż i ciepłego powiewu letniej bryzy, a w efekcie poczułam się radośnie i pewna siebie, jak to na wakacje przystało, teraz wracam do pracy z uśmiechem na twarzy i bez marudzenia w tle! #lepetitmarseillais

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować