Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przygotowania do starania

Polecane posty

Gość gość
Podczas starań wyznaczacie sobie owulację?

Gość Pazdziernik2016
Calkowicie zgadzam sie z autorka posta, ze do ciazy nalezy sie przygotowac, a nie 'isc na zywiol'. Ja pol roku przed slubem odstawilam plastry, zaczelam brac kwas foliowy, zrobilam morfologie, zbadalam zelazo, tsh, ft3 i ft4, zrobilam usg piersi i tv, wyleczylam zęby. Maz tez zrobil badania ogolne. Diety nie zmienialam, bo odzywiam sie zdrowo. Zaszlismy w drugim cyklu :) pozdrawiam i powodzenia w staraniach

Gość lala1661
Dziewczyny pomóżcie zinterpretować wynik na cytomegalię IGG - reaktywny ( jakościowo) wart.ref . wynik ujemny IGM - niereaktywny ( jakościowo) wart.ref. wynik niereaktywny

Gość lala1661
Dziewczyny pomóżcie zinterpretować wynik na cytomegalię IGG - reaktywny ( jakościowo) wart.ref . wynik u niereaktywny IGM - niereaktywny ( jakościowo) wart.ref. wynik ujemny

Gość gość
up

Gość gość
Dla wszystkich przyszłych mam starających się o dziecko z punktu widzenia dentysty !!! ;) Znajdziecie mój wpis na blogu i na FB jako "dentystka nie sadystka". Opisuję tam dokładnie co należy zrobić przed zajściem w ciążę i dlaczego warto wyleczyć zęby oraz o znieczuleniach w ciaży. Pozdrawiam i do zobaczenia na moim profilu ;)

Gość gość
a co sądzicie o typowym celowaniu w owulację? pomogło wam to?

Gość gość
Nam akurat tak. Stosowaliśmy naprotechnologię. Pomagaliśmy sobie komputerem cyklu - cyclotestem.

Gość gość
A co to w ogóle jest ta naprotechnologia?

Gość gość
Dbam o siebie caly czas. Mam niedoczynnosc tarczycy wiec badam sie cyklicznie i mam leki na stale. Zeby sprawdzam caly czas. Zaszlam w pierwszym cyklu i od pierwszego dnia kiedy zaczelismy sie starac bralam kwas foliowy. Ja sie nie przygotowywalam.