Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do tych kobiet, ktore budowaly dom

Polecane posty

Gość gość

Hej. Mam pytanie. Ile kosztowaly Was pustaki (chodzi mi o cala cene, wraz z bloczkami)? Pytam, bo jutro przywoza nam pustaki wraz z bloczkami i drutem na uzbrojenie fundamentow. Cena to cos ponad 16 tys. Dom z poddaszem do adaptacji, parter 103m2, z kotlownia 111m2. Ma 15m dlugosci i 9 m szerokosci. Dodam, ze ponad tysiac zl to kaucja za palety, na ktorych stoja pustaki. Gdy oddamy palety, oni oddadza nam pieniadze. Jak to bylo u Was?

Gość gość
Kochana, biorąc pod uwagę zażyłość dyskusji w pewnym temacie, domniemam, że tu same kotarianki i kredyciarki. Tu żadna domu nie buduje. Kredyciarki kupują gotowe, a potem modlą się o 30 lat we względnym szczęściu, bez większych wypadków losowych, a kotarianki nawet nie myślą o budowie. ;)

Gość gość
głupie pytanie trochę zadajesz, wiesz, że każdy rejon ma swoje ceny prawda? różnią się niewiele, 1-2zł ale przy dużej ilości jest i różnica w cenie, ja robiłam dobudówke w tamtym roku ale nie pamiętam, mąz ma wszędzie znajomości na skladach budowanych i dostal mega rabaty , ten co dal największy rabat, maz bral u niego towar i do nas do domu i na roboty u ludzi przez pare miesięcy, a brał naprawdę dużo towaru bo robi duże remonty. także tu z cena nie pamiętam ale za palety też płaciliśmy kaucje